Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Риболов край ямбол!!!
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Риболов край ямбол!!!
Страшна тайфа сте тримата ей
Капо откъм риба ... лекинко кофти, но в сезона на вино, на сланина и всякакви производни свинско/телешки благинки, всеки риболовен излет според мен е обречен на успех
Аз седя отстрани на компа и само "точа лиги" по такива излети ... Давайте все така, пичове!

Аз седя отстрани на компа и само "точа лиги" по такива излети ... Давайте все така, пичове!
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Инфо само на лични и на когото преценя.[/quote]
кажи на хората бе Пламинеее
кажи на хората бе Пламинеее
има , ама да не си с мен , че тогава капото ти е 100 % воS.Koychev написа:Някакви риби по нашата река? Ямбол,Елхово,Коневц ...

Туй риболова не е за мен 

В момента Койчев е някъде из родните води , така че скоро ще имаме актуално инфо
от Мастъра ! 

Туй риболова не е за мен 

- ivelin_1976
- разбира нещата
До момента имал някоя друга хубава гърбавицаtachev написа:В момента Койчев е някъде из родните води , така че скоро ще имаме актуално инфоот Мастъра !

п.п.Да хваща риба сега, че мине ли отново на вино и сланина ще обикаля реката само с бутилката

shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY 

еми така е
днеска ходила ама не ми хванал рибка , много съм разочарован , сега гладен трябва да стоя заради него 

Туй риболова не е за мен 

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Тунджа северозападно от Ямбол
Свежо инфо за река Тунджа.Днес направихме един сериозен обход на местата за зимен риболов около Ямбол на реката.Първа спирка - с.Завой.Резултат нулев.Водата е паднала и е изключително бистра в сравнение с предните ден два,но все още е висока за риболов на прага в селото.На помпената водата е добре,но поради отсъствието на корморани рибата не е концентрирана.Много бистра "снежна"вода нулева активност на всички колеги,въпреки че имаше и местни и някой от тях бяха от сутринта.На моста на с.Желю Войвода резултат същия,т.е. нулев.На моста за Сливен в с.Крушаре под сенките между двата моста има малки пасажи от общо взето дребни морунажи (гърбавици)не кълват на никаква стръв.Има и скобар и уклей,но от тройкаджий не може да се "вреди" риба на стръв.На градината много слаби резултати основно пак на тройки за съжаление.Пробвана стръв основно жълъдов и после проби на бял, пинки, ситен торен и кускус.Със и без мънисто жълто или червено.
Надявам се да съм бил полезен на колегите които мислят да прекарат утрешния ден по тези места.
P.S.Духаше много силен североизточен вятър който правеше риболова много по-труден от нормалния зимен риболов.
Надявам се да съм бил полезен на колегите които мислят да прекарат утрешния ден по тези места.
P.S.Духаше много силен североизточен вятър който правеше риболова много по-труден от нормалния зимен риболов.
Късмета е резултат от много добро планиране !!!
- malkapluvka
- фен клуб-скобар
Re: Тунджа северозападно от Ямбол
Благодаря Боби за изчерпателната информация. 

ɐʞʌnןԀ ɐʞןɐƜ Ѧαℓκα Ƥℓʋʌκα ɐʞʌnןԀ ɐʞןɐƜ
- malkapluvka
- фен клуб-скобар
Re: ямболски риболов
Вчера събота някоя и друга червенопера на железния мост (Каргона), абе мъка.
Днес на Шел ще ходя, дано водата малко да се е нормализирала, ако ли не, пак на Каргона, по тревите ще я търсим, червеноперата де....

Днес на Шел ще ходя, дано водата малко да се е нормализирала, ако ли не, пак на Каргона, по тревите ще я търсим, червеноперата де....

ɐʞʌnןԀ ɐʞןɐƜ Ѧαℓκα Ƥℓʋʌκα ɐʞʌnןԀ ɐʞןɐƜ
в сабота на Елхово до родопа 3ма майстори 8 риби мн слабо но рибите беха добри скобари
- Прикачени файлове
-
- Елхово
- 290111-1427.jpg (53.84 KiB) Преглеждано 1134 пъти
СНОЩИ НАПРАВИ ЛИ СЕ - АМА РАЗБИРА СЕ
колеги нчкоъ мойе ли да даде инфо за инзово и роза ще сам благодарен че смятам утре да мятам
поне така мислч де

ribolova e udovolstvie(da go ........... brakonieri,para6otisti i prochey)
- S.Koychev
- разбира нещата
Ribarche
Не си написал , коя от двете е твоята
А за излета ти увеличавам репутацията 

Утре го дават много студено , аз мисля с парашут да пробвам

Туй риболова не е за мен 

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Може и с бомби згряваш си ръцете на фитила,ама ги дръж повечко.
Късмета е резултат от много добро планиране !!!