На лафче за подводния риболов

Модератор: nkolev66

Публикувай отговор
Аватар
Jack Daniels
разбира нещата
разбира нещата

Re: На лафче за подводния риболов

Мнение от Jack Daniels »

Митак, влизай че поне да не опирам пешкира само аз :lol:
Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
terzo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от terzo »

Влизай батка без да ти пука ако та баннат ти без тва си свикна :lol: :lol: :lol:
Аватар
australia
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от australia »

Sorry банда бех забравил за момент че живеем в Абсурдистан :smt078
0877-19-03-89Иво e-mail (australia@abv.bg) skipe australiaivo2 :)Изображение
карид
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от карид »

Булти написа:аз си сядам на гъ..ъ...фалирах тотално за тоя месец
Бултак, ти като се обезпаричи, днес къде беше ве? Щот ходих с бонбардата на стария вълнолом да потърся твоите пет платерини, дет си ги видял скоро в района, ма с нито една не се срещнахме :lol: . За сметка на това се засякох с един от вашта команда, даже си махнахме с ръка. Обикаляше тетраподите с харпуна, ма кво напраи не знам. Апнеята му беше доста добра. Само ти ше си бил този маниак, да застане на челото на вълнолома, почти на пътя на влекачите и яхтите... Ако не си бил ти, значи вече имаш конкуренция за там. Миналата година по това време, колко платерини и кефали шляпаха на новия вълнолом, не е истина. Ма и тогава не помирисваха бонбадата...
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

...що ма издаваш бе предател :axe: :axe: :axe: ....петте платерини бяха там , ама най-голямата са скъса мамка и :axe: :

Изображение

...пък туй най-отгоре май е офицерин ...след като си тръгна дойдоха с катер от гранична да мъ гонят 8) ....вчера сутринта бяхме останали точно с два и педесе и хладилника беше празен , след като се разбра , че има с кво да намажем тигана и последните пари отидоха за бира :drinkers: ...а ти разбра ли , че имаше сафрид :wink:

:D

П.С. улова е скромен , но за видимост 1метър , с харпун дълъг метър :mrgreen: аз съм предоволен :D
карид
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от карид »

Булти написа:петте платерини бяха там
Браво бе, те сякаш в кочината са седяли и само тебе са чакали :D . Повече там с бомбардата не ходя, то имаше пет риби и ти ги изтрепа.
За сафрида от тебе чувам. Що не махна маската да ми кажеш :axe: ? Аз ходя да го търся надолу, а той под носа ми. И сега ме вкара в некви филми, утре преди работа да почепарувам ли или да?
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

terzo написа:Влизай батка без да ти пука ако та баннат ти без тва си свикна :lol: :lol: :lol:
...радоста бе кратка ...четох малко , после си влязох в профила и ...екрана побеля :shock: ...баааси мразения дето съм :?

:drinkers:
Аватар
australia
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от australia »

Да ама па тука за сметка на това те уважаваме и четем с интерес твойте постове :)
Така че да не ти пука Митак любовта към морето и неговите обитатели никой не може да ти вземе :lol:
И никой бан не може да те спре да влизаш и да се сливаш в едно с поданиците на Нептун :smt006

Поздрави Иво!
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

...Благодаря ти Иво !!! :drinkers: ...Скаридок видях големи пасажи сафрид :shock: ...но това не е гаранция , че ще яде :D ...ама ти си длъжен да провериш :D
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

...момчета , дълго се колебах дали да ви напиша и най-голямото шоу дето ми се случи вчера...ся малко събрах смелост ...та тая петата риба бе ударена в корема и докато се усетя и плувам към нея , се освободи от въжето и заби в една черна дупка между обраслите с миди и водорасли тетраподи...без да изплувам дори , на края на апнеята си , напук на всичкия си опит - забих и аз в църната дупка ,.... оказва се , че адреналина понякога е по силен от чувството за самосъхранение ...видях и главата , и се помъчих с две ръце да уловя хлъзгавото и тяло , като харпуна и стрелата останаха някъде навън ...пусто му и липсващи пръсти :evil: рибата без особено усилие се изниза и най -подигравателно ми махна с перки на педя от маската и отлетя накъде нагоре в нищото ...напсувах я многоооо лошо , чак раците почнаха да ходят напред и ...усетих , че не мога да помръдна :shock: - раменете ми се бяха заклещили :shock: , втори опит не става , трети - йок...и тук спрях да помисля , интересно не усещах позиви за въздух , нито път страх :shock: ...сега видях , колко е красива пещеричката всъщност : цели петна примигваха и пробляскваха в синхрон , като че ли някой заваряваше - някаква луда и забaвна игра на слънцето със водораслите , любопитна лапина се показа и ме погледна с очудване - вероятно реши да използва маската ми за огледало , да си оправи тоалета , някъде в дъното два паура си мереха щипките ...и тогава в съзнанието ми изплува следната тъжна картина - слънцето залязва а моето малко червено фиатче седи самотно в празния , огромен паркинг...нима това бе дежа- ву ...сепнах се и почнах да се извивам - да видите бат ви Бултя , как върти гъзъ на дърти години :D ...дълбочината беше около 4 метра , след като изплувах разбрах колко съм бил накрая и се разтреперах
:drinkers:
gofus
новобранец
новобранец

Мнение от gofus »

Благодаря ти Булти, поредната ти съдържателна случка ...

Неподражаемият ти стил на писане, сантименти, фотки, нещата които те впечатляват и голямата липса на комерс и реклама ме завладяват много в разказите ти!
Аватар
australia
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от australia »

Те за туй говоря и аз :wink:
Последно промяна от australia на Пон Юни 28, 2010 5:44 pm, променено общо 1 път.
paco_lz
новобранец
новобранец

Мнение от paco_lz »

Кво прайш бе човек то не беше кал сега дупка....да внимаваш ей! :wink:
dmh12345
новобранец
новобранец

Мнение от dmh12345 »

незнам защо не те пускат в спеара ,ама сам сигурен че саита губи от това. Бултито си е пич от класа, всичко негово съм изчел и то с голям интерес, и мога да заявя че за много неща за който съм се чудил съм намирал одговорите именно в неговите постове.Незнам каква ви е неразборията там, но мойте впечатления са много добри, и си личи че доста му е минало през главата, и че за много неща можеш да си дадеш сметка от неговите понякога налудничеви изпалнения :rolleyes: . Няма как да няма респект кам такъв човек, аз лично шапка свалям :!: Поне за сега де ,знам ли какъв чешит ще се извъди за в бъдеще :D .Тва е моето мнение може да прозвочи като реклама ,ама тва си проблем на тоя на който му звучи така, това си е моето мнение,:drinkers:
Аватар
Jack Daniels
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Jack Daniels »

ами що, щото там не се толерират мнения различни от тези на властимащите
Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
Публикувай отговор

Обратно към “Подводен риболов”