Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Малко Шарково?
Модератор: Paublo_Eskobar
- firefighter
- вече хвърля и на тежко
Re: Какво кълве на яз.Малко Шарково?
по брега доста гони , но са дребни като цяло.
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
- S.Koychev
- разбира нещата
Петък и аз смятам да отида към Малко Шарково за 2-3 дни,ще търся мирни риби,смятам да се настаня около бунгалата до боровата горичка,ако някои има актуално инфо моля да драсне някои ред 

Ribarche
Ще се абонирам за темата,че това лято мисля да го посетя,а не съм ходил още на риболов там...Ще се радвам да споделите места за риболов на плувка.
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
- ivelin_1976
- разбира нещата
Ако не ми мине котка път в понеделник ще разходим лодката до язовира и ще се видим. Ако ходиш на бунгалата си вземи и малки рибки за костур, пък може и някоя бяла да излезе.S.Koychev написа:Петък и аз смятам да отида към Малко Шарково за 2-3 дни
shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY 

- diavolo666
- вече хвърля и на тежко
Привет колеги!Не сме посещавали досега водоема,но мислим да отскочим за 2-3 дена,като и посетим турнира на 7-и,който ми казаха,че ще се проведе встрани от стената(не,че сьм наясно кое е това "встрани").Някаква прясна информация за очакваните риби на плувка,директен или мач...?Има ли кьде да се отседне или трябва да си носим палатка?
ЕДИН СВЯТ,ЕДИН ГРАД-СТАРА ЗАГОРА,ЕДИН ОТБОР -"БЕРОЕ" ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ!!!
-
- ще става разбирач
Светльо , обади се като се върнеш , на дали си отишъл след снощния дъжд ама знам ли 

-
- новобранец
- Обратна връзка:
Здравейте,
малко прясно инфо и от мен макар да не съм ходил аз а бащата
на шарково "бялата пръст" на рибе извадено от язовира на плувка костури, на дъно хубави бели риби няколко екземпляра над 3кг. Снимки нямам информацията е по телефона . Да се похвали бащата и да ме дразни че аз седя в София а той се кефи. На воблери и блесни епизодични удари на риби не заслужаващи внимание. Търсят само хищник. Имало лодки които влачели и имали доста богат улов.
малко прясно инфо и от мен макар да не съм ходил аз а бащата
на шарково "бялата пръст" на рибе извадено от язовира на плувка костури, на дъно хубави бели риби няколко екземпляра над 3кг. Снимки нямам информацията е по телефона . Да се похвали бащата и да ме дразни че аз седя в София а той се кефи. На воблери и блесни епизодични удари на риби не заслужаващи внимание. Търсят само хищник. Имало лодки които влачели и имали доста богат улов.
- firefighter
- вече хвърля и на тежко
утре мисля да ходя на лудницата и ще настоявам на фидер, някакво инфо за там имали някой ??
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
- S.Koychev
- разбира нещата
Привет,някой ако е ходил тия дни на Шарково нека сподели,двоумя се м/у Воденския и Бунгалата до боровата горичка,ще търся мирни риби на мач и фидер .
Ribarche
- S.Koychev
- разбира нещата
Язовира е пьлен с народ,вадят се риби а всички си мьлчат, е аз поне да споделя,излизат едри каракуди,щуки и шаран.
Ribarche
Лодки има лиS.Koychev написа:Язовира е пьлен с народ,вадят се риби а всички си мьлчат, е аз поне да споделя,излизат едри каракуди,щуки и шаран.

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
В рамките на един ден имахме един зверски удар на голямо животно (шарански такъм), последвало скъсване (удари на най-неопитния от компанията), още две закачени и изпуснати риби (предполагам по-дребни рибета, съдейки по краткото водене преди откачането, пак на най-неопитния колега), няколко тлъсти бабушки. Откъм хищна риба, бяхме подготвени с предварително извадени рибета, отделно на място излизаха също прекрасни рибета за стръв, но освен един добър костур и десетки дребни, друго нямаше. След 9 часа рибата категорично отказа. Денят бе отвратителен, облаците едва не докосваха водата, а вятъра брулеше все едно е късния Ноември ...
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Най-неопитният се е оказал най-опитен,спрямо ударите... 

В тоз гьол,риба няма!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Неточно казано от моя страна е "най-неопитния", понеже човекът си е човек с доста "стаж", мисълта ми бе, че бяха допуснати очевидни грешки, водещи до тези резултати. Иначе, според мен мястото се оказа ключово (съдейки и от предходни излети там)сирака написа:Най-неопитният се е оказал най-опитен,спрямо ударите...
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!