Тролинг на Жребеца

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Аватар
oldman
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Тролинг на Жребеца

Мнение от oldman »

Благодаря на всички, които се отзоваха! Ще си търся от последните - и на мен ми харесаха най-много. Влача с монофил понякога (при водорасло, например) воблерът се върти и много насуква линията. Затова слагам и вирбел. Може би,пък, затова напоследък да хващам по-малко.
Сомът обича смелите!
Аватар
spookymiro
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от spookymiro »

oldman написа:Влача с монофил понякога (при водорасло, например) воблерът се върти и много насуква линията. Затова слагам и вирбел.
И при мен с плетеняка го има същият момент с усукването и аз също ползвам вирбел за снадката между флуорото и линията.
oldman написа:Може би,пък, затова напоследък да хващам по-малко.
Според мен не е проблема във вирбела а в браковците, които опоскаха Пясъчник.

Поздрави!
Държа се с другите така, както искам те да се държат с мен.
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

oldman написа:Благодаря на всички, които се отзоваха! Ще си търся от последните - и на мен ми харесаха най-много. Влача с монофил понякога (при водорасло, например) воблерът се върти и много насуква линията. Затова слагам и вирбел. Може би,пък, затова напоследък да хващам по-малко.
Измисли как да ти пратя от тия дето ги ползваме аз и Споки.
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Troli Rapala написа:Нема как да станете "велики" на думи=треа да се видят риби,а не цаци! :ANAL:
https://www.youtube.com/watch?v=IbZvY8IuSKo" onclick="window.open(this.href);return false;
След,като публикува мое клипче с дрено сомче от Ивито,каза,че съм спамаджия....щото не бил от Жребеца.
Хубо,но се чудя,защо не копна 11-ката от Ивито,а дребака.
За това,ето ти клип от Жребеца. :ANAL:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Изображение
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Аватар
vestel
новобранец
новобранец

Мнение от vestel »

Troli Rapala написа:
Според мен този клип не му е тука мястото, а някаде в разделите за мирни риби :smt021
Тролинг - на Жребеца - и само за СОМ ;)
Krasi-ribata
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Krasi-ribata »

Xa xa :))))
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Krasi-ribata написа:Xa xa :))))
:ANAL: :ANAL: :ANAL: :finga: :finga: :finga: :axe: :axe: :axe:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Emo-83 написа:
Troli Rapala написа:Нема как да станете "велики" на думи=треа да се видят риби,а не цаци! :ANAL:
https://www.youtube.com/watch?v=IbZvY8IuSKo" onclick="window.open(this.href);return false;
След,като публикува мое клипче с дрено сомче от Ивито,каза,че съм спамаджия....щото не бил от Жребеца.
Хубо,но се чудя,защо не копна 11-ката от Ивито,а дребака.
За това,ето ти клип от Жребеца. :ANAL:
Ооооо,човечето коментиращо чуждите риби иска да блесне пак на чужд гръб? :rolleyes: :mrgreen: Не съм изненадан грам,но ето и мнението на третото лице от една популярна тема,която АЗ-Троли съм създал:" Сом на Тролинг"-2008-ма година,3-та страница:idea:

Заглавие: Re: Сом на тролингМнениеПубликувано на: Пет Юли 25, 2008 10:55 am
KRASSI
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Troli Rapala написа:
Краси,първият закон на тролинга гласи! :drinkers: Момент! :drinkers: Цветът е най-важен! :wink:.Това значи,че покрай бялата винаги се навърта сом и често удря на същият успешен за момента воблер с който ловите бялата. :oops:

Не искам да споря но цвета и дълбочината определено имат значение за бялата риба. Но Тролка на какъв воблер да ти одари сом след като влачеш през 80% от времето само тези които са удачни за бяла риба в момента . :roll: :roll: :roll: На този дето ти е в кутията няма как да ти удари :D :D :D
Просто една друга гледна точка. Ти си по-вещ в този занаят и признавам , че може би си прав . :prayer: :prayer: :prayer: :prayer:

Оставя добрите си дела за да го помнят,
отнася лошите със себе си отвъд !!!!!

Последна промяна KRASSI на Пет Юли 25, 2008 11:02 am, променена общо 1 път

"Ти си по-вещ в този занаят и признавам..........."=ТОВА ПРИЗНАНИЕ МИ Е ВАЖНО И МИ ГРЕЕ ДУШАТА,а не на злобните душици! :mrgreen: :twisted: Аз с чужди риби помен не правя,все пак имам чест и дойстойнство,което е голям дефицит на днешно време! :idea: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

vestel написа:
Според мен този клип не му е тука мястото, а някаде в разделите за мирни риби :smt021
Е,па ако се чувстваш повече мъж или си по-отворен на рибите,на тролинг от Жребеца,заложи 100лева ТУК пред цяла България и веднага тръгвам да те сгъна от към риби! :idea: :wink: Ще те смачкам,само заложи колкото искаш до 1000лева! :twisted: :mrgreen: Смееш ли,а?Давай да те видя,че как обичам да сгъвам такива...........,ти си знаеш кво пише на пунктуацията,ако не ще ти обясним,че обичам да го раздавам на...........! :twisted: :drinkers: Скачай,да те изям "центъро на булгаристан"! :twisted: :drinkers: Ще ти дам и "жълто паве" за армаган"! :wink: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Спомням си миналата година оня селяк Мънцата как ми се озъби,колко е добър на тролинг и заради него Боабаба замина в коша,но пък го размазах в тролинга на състезанието,на Жребеца ! :mrgreen: Поне се оказа мъж и си призна за загубата,но кел-файда и вече нема Боабаби и ако треа да четат лузъри кат Мънцата,ще си умрат хората от скука! :cry: Сега нека си четат платените от търгашите теми и да се набутвнат с безполезни воблери и такъми!При мен гарантирано скука нема и наблягам на Екшъна га троля,нищо повече! :rolleyes: :mrgreen: :drinkers: Този и другия месец ще съм редовен на язовира,та клипове ще има,че много гладни се навъдиха тая година и треа да ги "нахраня",за да не си умрат с големите усти-пълни с глъч! :twisted: :drinkers:
Последно промяна от Troli Rapala на Вто Сеп 02, 2014 8:38 pm, променено общо 1 път.
Публикувай отговор

Обратно към “Тролинг”