Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Тролинг
naRiba.com

Форум

Тролинг на Жребеца
Модератор: bobopeli
Re: Тролинг на Жребеца
Благодаря на всички, които се отзоваха! Ще си търся от последните - и на мен ми харесаха най-много. Влача с монофил понякога (при водорасло, например) воблерът се върти и много насуква линията. Затова слагам и вирбел. Може би,пък, затова напоследък да хващам по-малко.
Сомът обича смелите!
- spookymiro
- ще става разбирач
И при мен с плетеняка го има същият момент с усукването и аз също ползвам вирбел за снадката между флуорото и линията.oldman написа:Влача с монофил понякога (при водорасло, например) воблерът се върти и много насуква линията. Затова слагам и вирбел.
Според мен не е проблема във вирбела а в браковците, които опоскаха Пясъчник.oldman написа:Може би,пък, затова напоследък да хващам по-малко.
Поздрави!
Държа се с другите така, както искам те да се държат с мен.
Измисли как да ти пратя от тия дето ги ползваме аз и Споки.oldman написа:Благодаря на всички, които се отзоваха! Ще си търся от последните - и на мен ми харесаха най-много. Влача с монофил понякога (при водорасло, например) воблерът се върти и много насуква линията. Затова слагам и вирбел. Може би,пък, затова напоследък да хващам по-малко.
https://www.youtube.com/watch?v=IbZvY8IuSKo" onclick="window.open(this.href);return false;Troli Rapala написа:Нема как да станете "велики" на думи=треа да се видят риби,а не цаци!
След,като публикува мое клипче с дрено сомче от Ивито,каза,че съм спамаджия....щото не бил от Жребеца.
Хубо,но се чудя,защо не копна 11-ката от Ивито,а дребака.
За това,ето ти клип от Жребеца.

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
- vestel
- новобранец
Според мен този клип не му е тука мястото, а някаде в разделите за мирни рибиTroli Rapala написа:

Тролинг - на Жребеца - и само за СОМ 

-
- ще става разбирач
Xa xa
)))

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Krasi-ribata написа:Xa xa)))

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ооооо,човечето коментиращо чуждите риби иска да блесне пак на чужд гръб?Emo-83 написа:https://www.youtube.com/watch?v=IbZvY8IuSKo" onclick="window.open(this.href);return false;Troli Rapala написа:Нема как да станете "велики" на думи=треа да се видят риби,а не цаци!
След,като публикува мое клипче с дрено сомче от Ивито,каза,че съм спамаджия....щото не бил от Жребеца.
Хубо,но се чудя,защо не копна 11-ката от Ивито,а дребака.
За това,ето ти клип от Жребеца.

Заглавие: Re: Сом на тролингМнениеПубликувано на: Пет Юли 25, 2008 10:55 am
KRASSI
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Troli Rapala написа:
Краси,първият закон на тролинга гласи!

Не искам да споря но цвета и дълбочината определено имат значение за бялата риба. Но Тролка на какъв воблер да ти одари сом след като влачеш през 80% от времето само тези които са удачни за бяла риба в момента .

Просто една друга гледна точка. Ти си по-вещ в този занаят и признавам , че може би си прав .

Оставя добрите си дела за да го помнят,
отнася лошите със себе си отвъд !!!!!
Последна промяна KRASSI на Пет Юли 25, 2008 11:02 am, променена общо 1 път
"Ти си по-вещ в този занаят и признавам..........."=ТОВА ПРИЗНАНИЕ МИ Е ВАЖНО И МИ ГРЕЕ ДУШАТА,а не на злобните душици!

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Е,па ако се чувстваш повече мъж или си по-отворен на рибите,на тролинг от Жребеца,заложи 100лева ТУК пред цяла България и веднага тръгвам да те сгъна от към риби!vestel написа:
Според мен този клип не му е тука мястото, а някаде в разделите за мирни риби

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Спомням си миналата година оня селяк Мънцата как ми се озъби,колко е добър на тролинг и заради него Боабаба замина в коша,но пък го размазах в тролинга на състезанието,на Жребеца !
Поне се оказа мъж и си призна за загубата,но кел-файда и вече нема Боабаби и ако треа да четат лузъри кат Мънцата,ще си умрат хората от скука!
Сега нека си четат платените от търгашите теми и да се набутвнат с безполезни воблери и такъми!При мен гарантирано скука нема и наблягам на Екшъна га троля,нищо повече!
Този и другия месец ще съм редовен на язовира,та клипове ще има,че много гладни се навъдиха тая година и треа да ги "нахраня",за да не си умрат с големите усти-пълни с глъч!

Последно промяна от Troli Rapala на Вто Сеп 02, 2014 8:38 pm, променено общо 1 път.