Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от yco »

Чакай, че не мога да си намеря чашкодряна.. :lol: .Егати кльонладжийската хава.. :lol:
Пак ще пием от тубата... :lol:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

Ицо,забравих да ти кажа,тази мухарка можеш да си я пъхнеш в,и после барабар с ролката в...гърбът :shock:ако се чудиш защо- знаеш ли как боли :wink:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

http://cs4630.vk.me/u80668859/audios/3f ... GJed-uGbWg" onclick="window.open(this.href);return false;

Схванахте ли текста на песента. "заметелю" е отнасям, завявам, а "заметельица и метельица".. :lol: .. са два вида силен кльонкаджийски вятър.. :lol: ..- единият се усуква, като торнадо, а другият те отвява за вечни времена.. :lol: ...Сомаджиски му работи и сомаджийски му превод.. :lol: .
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

yankosan написа:Ицо,забравих да ти кажа,тази мухарка можеш да си я пъхнеш в,и после барабар с ролката в...гърбът :shock:ако се чудиш защо- знаеш ли как боли :wink:
Ся, тука нещо хитро има, обаче аз- незацепляйка. "Мухарката" е моя, с нея ловя стръв. Нямам в предвид флайфишинг. Ицо лови на бял червей, щото е питч. :D
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

Като заговорихте за Троли -що избяга тоя :( ся кой ще светка лампите :idea: -има доста логика в неговата философия :lol: Ако намине пак :drinkers: наздраве и от мен :drinkers:
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

Е па точно заради тея "заметельица и метельица"-днеска не можах да ида на Цонево,как па не се надуха тука по Варненско :lol: :mrgreen: :twisted:
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Е и кво.... :lol: Всеки го бие някъде...по никое време. :lol: . Аз Янича го уважавам, толкова колкото и Пикито. Няма какво да делим...Аеей ги делим...на турски... :lol:
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

Ице,кога ще ми разкажеш за Н.Г. :D как точно хвана тоя сом на кльонк на блесна :roll: обеснявам си го точно как е станало :D само не зацепвам това голямо и толкоз хитро животно -как е захапал метална блесна,като знам как реагират сетивните му органи на метала :roll: :roll: :roll: :?:
stomanco
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stomanco »

Връзвайте си играчките, че аха станала белята :lol:
Прикачени файлове
1013318_693406907377772_2074340036_n.jpg
1013318_693406907377772_2074340036_n.jpg (20.39 KiB) Преглеждано 702 пъти
SFR
новобранец
новобранец

Мнение от SFR »

Как го носи като куче каишка :lol: . На някой да му посвири , харесала му е мелодията явно :-) :drinkers:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Аз съм го описал Тоци, ама не четете. Ама айде пак.. :D .
Било е към обяд по-точно в 2 ч. в центъра на язовира. Клати си блесната, като няма вълни, като има те клатят. :lol: .. и кльонка. Така яко му е свил пръта, че след малко се счупил (на снимката се вижда счупения прът) и почнал да го вади на ръце без ръкавици. Казваше така:
- Шнура ми пушише в ръцете и постоянно ги сменях и мокрих...след 15 минути го изкарал и го ковнал с канжата под джуката и така го държал с едната ръка и гребял с другата 500 м, за да излезе на подходящ бряг.
Вързал го със сезал и една автомобилна гума до главата да не слиза надолу, но главата да му е във водата. Така е излязъл на брега, но сома е бил вече почти умрял.(значи е бил далече-сега ми хрумна.. :wink: ) Затова ви писах за "газовата емболия". Предполагам че е заради бързото вадене. Но го вързал за всеки случай и пак влязъл да лови.
То и 55 кила пак е на блесна има и 25 кила.... 72 е на рибка..
Така, че при него не е случайност.
На блесната халката е приличала на кламер, малко му оставало да се отвори. От тогава ги вързва с оная стоманена тел 1.2-1,5 мм :wink: ..... ха ловете с кордички по 0.50.. :lol:
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

yco написа:Аз съм го описал Тоци, ама не четете.
:lol: Ами кажи само къде да го търся бе Ице,аз щях да си го намеря :lol:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

toci23 написа:.... само не зацепвам това голямо и толкоз хитро животно -как е захапал метална блесна,като знам как реагират сетивните му органи на метала :roll: :roll: :roll: :?:
В другата тема някъде.. :lol: ..

Относно измамата, те хората се лъжат,че остава сомовете. Да си видял шаран да се лови на изкуствена примамка, ама на опашка от рибка и филенце и най-едрите се лъжат..., то затова в Япония комплимент е да кажеш - Умен си като шаран. А у нас ти казват, че си балък... :lol:
Та ако аз бях риба, и имах избор - щях да пожелая да ме хванат на естествена стръв, поне да се наям, а не на измама...да гризна дръвцето... :lol:
На времето, като учихме ГЗ.. :lol: .(Гражданска Защита) гледаме едни мостри на консерви, кашкавал..бутафорни, ама докарах един шпеков салам и веднага изчезна.
Професора вика с тъга, чисто нов салам беше...а той отвътре е дърво.. :lol: ., а отвън само кожа... :lol:
аксел
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от аксел »

Професора вика с тъга, чисто нов салам беше...а той отвътре е дърво.. :lol: ., а отвън само кожа... :lol:
....е такова търся,да си го присадя.............
валатът не най-лошото нещо на света
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

То един циганин се прибрал в къщи и сложил на масата един салам и докато изпуши една цигара и децата го изяли ...и казал:
- Ей.... чисто нов салам беше... :lol: ., га го изядохте.... :lol:
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”