Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2014
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- научил се да хвърля
Re: Зарган 2014
Някой няма ли да се похвали за успех на юг от Бургас,че през следващата седмица имам три дни за губене.
Тази седмица времето около и на юг от Бургас беше мн зле , много гъсти мъгли .... от два излезета през седмицата : вторник - 4 риби , четвъртък - 0 ... дано другата седмица се пооправи , Като цяло (нямам превид всички естествено ) колегите от Бургас не споделят инфо , пазят си местата видиш ли били на дЕдовците им , както казваше един колега - Проста маса
който се познае да се чувства поздравен от мен 

- biserkehayov
- вече хвърля и на тежко
В района на Варна и Шабла аз с мой приятели през изминалата седмица не сме хващали повече от 5 риби на човек на излет.
За миналата неделя 09.11. имам достоверно инфо от южните рибиливни полета, че са се хващали по 50 - 90 заргана на човек.
Интересно никой не сподели слуката си и поне снимки да оплакнем окото и да се порадваме за техния улов.
Успехи на всички
За миналата неделя 09.11. имам достоверно инфо от южните рибиливни полета, че са се хващали по 50 - 90 заргана на човек.
Интересно никой не сподели слуката си и поне снимки да оплакнем окото и да се порадваме за техния улов.
Успехи на всички
Незнам точно за къде става въпрос,но мога да говоря за района на Синеморец.Във въпросния период-петък,събота и неделя,всеки следващ ден беше по слаб от предния като в петък се хващаха средно по 20-25 риби на човек,събота около 10,а неделята 1,2 като рекордьора беше с 12.biserkehayov написа:В района на Варна и Шабла аз с мой приятели през изминалата седмица не сме хващали повече от 5 риби на човек на излет.
Успехи на всички
Инфото ти май не е много достоверно от царево до резово нямаше хора с повече от 10-15 риби , поне аз не видяхbiserkehayov написа:В района на Варна и Шабла аз с мой приятели през изминалата седмица не сме хващали повече от 5 риби на човек на излет.
Успехи на всички

Инфото ти май не е много достоверно от царево до резово нямаше хора с повече от 10-15 риби , поне аз не видях
[/quote]
Някой хора като чуят Синеморец и си представят как има няма средно на ден се хващат 80-100 заргана до 10 часа сутринта. Истината за мене е че слука можеш да имаш навсякъде стига да си тече риба през целия ден. Историята познава всякакви случаи. Прибирал съм се от района на Синеморец и Варвара и с по 20-30 риби. За Синеморец при настояване с по-малко от 30-40 риби няма как да не се върнеш.

Някой хора като чуят Синеморец и си представят как има няма средно на ден се хващат 80-100 заргана до 10 часа сутринта. Истината за мене е че слука можеш да имаш навсякъде стига да си тече риба през целия ден. Историята познава всякакви случаи. Прибирал съм се от района на Синеморец и Варвара и с по 20-30 риби. За Синеморец при настояване с по-малко от 30-40 риби няма как да не се върнеш.
-
- научил се да хвърля
Утре ще съм там до четвъртък. Като се върна ще пиша.Дано имам късмет.Днес ми се обадиха от Ахтопол че имало риба.
-
- вече хвърля и на тежко
Това не е вярно,няма никакви 50,90 заргана за периода който говориш.В неделя имам 4 риби като бях с най много от хората на скалитеbiserkehayov написа:В района на Варна и Шабла аз с мой приятели през изминалата седмица не сме хващали повече от 5 риби на човек на излет.
Успехи на всички
Някой ден рибата в черно море ще я гледаме само на снимка и то от миналото 

-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
На долу е същото даже по зле отколкото при нас във варна.Те са на кая от лодките имам предвид синеморец и на долу.
- biserkehayov
- вече хвърля и на тежко
Привет отново. Радвам се, че разбуних духовете, но инфото ми е от съсед, който с други варненци е посетил скалите около Синеморец и Ахтопол миналия уйкенд от петък до неделя. В петък заедно с жена си имали общо 13 бр., в събота 30 и в неделя общо 160 бр!!! Жена му се оплака, че не е яла и ходила до тоалетна.
Има ло е и други хора от района на Варна и Каварна и те са хващали, според комшията повече и от тях! местни също. Според тях там където са били е било най-удобното и добро място. Хората ми ходят обичайно за зарган около Шабла и се бяха уговорили с още 3 двойки, като една дама от същата група ми се похвали съвсем q случайно "че скъсали заргана" на което с насмешка и 5 риби в кофата я попитах какво има предвид и ми разказа от второ лице, а после и от участниците допълних инфото. Хората ми бяха участници и на миналогодишна слука на 3- дневен риболов с по 40-60 риби на ден пак от южните ширини. Просто са имали късмет и достатъчно червей.
Има ло е и други хора от района на Варна и Каварна и те са хващали, според комшията повече и от тях! местни също. Според тях там където са били е било най-удобното и добро място. Хората ми ходят обичайно за зарган около Шабла и се бяха уговорили с още 3 двойки, като една дама от същата група ми се похвали съвсем q случайно "че скъсали заргана" на което с насмешка и 5 риби в кофата я попитах какво има предвид и ми разказа от второ лице, а после и от участниците допълних инфото. Хората ми бяха участници и на миналогодишна слука на 3- дневен риболов с по 40-60 риби на ден пак от южните ширини. Просто са имали късмет и достатъчно червей.
-
- вече хвърля и на тежко
Ами и аз се радвам,че пишеш така братле,все пак и тука хляб трябва да ядеме.Варналий като дойдат и купуват зарган и чернокоп на поразия,после сигурно казват,че са го хванали.

-
- вече хвърля и на тежко
Тук заргана много се молари и по цели нощи се гърми в морето,така че е истински късмет да хванеш риба в тихо и спокойно време.

-
- разбира нещата
Колега, Димитров,
Не знам как е при вас около Ахтопол, но въпреки че съм "заклет" зарганджия този сезон тук във и около Варна поради голямото нямане не се наложи да извадя специализираните за тази цел "шимана" от тубусите!
Миналата година за един излет се прибирах с минимум толкова риби, колкото улових тази година за цял сезон!
Здраве да е!
Не знам как е при вас около Ахтопол, но въпреки че съм "заклет" зарганджия този сезон тук във и около Варна поради голямото нямане не се наложи да извадя специализираните за тази цел "шимана" от тубусите!
Миналата година за един излет се прибирах с минимум толкова риби, колкото улових тази година за цял сезон!
Здраве да е!
Нещата не са такива , каквито изглеждат!
тези твои съседи те гъбаркат много здраво , няма да те убеждавам има ли няма ли ти сам си преценяш за себе си , пък и ден с ден не си прилича ....biserkehayov написа:Привет отново. Радвам се, че разбуних духовете, но инфото ми е от съсед, който с други варненци е посетил скалите около Синеморец и Ахтопол миналия уйкенд от петък до неделя. В петък заедно с жена си имали общо 13 бр., в събота 30 и в неделя общо 160 бр!!! Жена му се оплака, че не е яла и ходила до тоалетна.
-
- вече хвърля и на тежко
Ми колега колкото има толкова ще хващаме,пък ако няма поне остава приятното изкарване с приятели на скалите!Митко Кирилов написа:Колега, Димитров,
Здраве да е!