Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Докторе,
Чакай, че се усетих,
Като пиша:
.
А всъщност,
ЛЕДЪТ ОКОЛО СОФИЯ Е ВСЕ ОЩЕ ТЪНЪК, МАКАР И ЗДРАВ !!!
На Враждебна е около 8 см и всяко затопляне или силен вятър може да променят ситуацията. Особено за едри мъже, над 100-те килограма, повишеното внимание е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО !!!
Чакай, че се усетих,
Като пиша:
Пак се шегувам, а и заради Киро - да не го преживява допълнителноG.Petkov написа:... дебел лед, прозрачен, стъклен даже, този е най-безопасен и устоичив
...
А всъщност,
ЛЕДЪТ ОКОЛО СОФИЯ Е ВСЕ ОЩЕ ТЪНЪК, МАКАР И ЗДРАВ !!!
На Враждебна е около 8 см и всяко затопляне или силен вятър може да променят ситуацията. Особено за едри мъже, над 100-те килограма, повишеното внимание е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО !!!
- GODzillata

Жорееееееееее, теглиш дявола за опашката!
Някой ден ще стана сакатлък с някой от вас.
Някой ден ще стана сакатлък с някой от вас.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

То и при девойките при едрите мъже си требе застраховкаG.Petkov написа: Особено за едри мъже, над 100-те килограма, повишеното внимание е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО !!!
Тигре,вече трети ден ме мъчи мисълта това ти ли си,или ДА!?!?
И как настъпи тази метаморфоза у теб

И как настъпи тази метаморфоза у теб
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Абе чудни хора ейТелескоп написа:Тигре,вече трети ден ме мъчи мисълта това ти ли си,или ДА!?!?![]()
Сега пък и ти!Митев написа:Абе чудни хора ейТелескоп написа:Тигре,вече трети ден ме мъчи мисълта това ти ли си,или ДА!?!?![]()
хем боли , хем сърби
Не приемай толкова на сериозно нещата,просто една малка добронамерена закачка!?
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- G.Petkov

Митев,
Така е,
Няма пълно щастие,
А освен това еклектиката е характерна за теми като "Прехода",
Приеми го като факт и пийни едно питие
,
Наздраве !
А аз много се изкефих на хипотезата на Vid -
Се чувствам балансиран някак си
!
Все пак е премерен риск,
Като се качиш на колата си е може би по-опасно, а ?
По принцип, актюерите на някоя застрахователна компания могат да кажат, кое е по-опасно, ама досега никой не ме е попитал при сключване или договаряне на застраховка - дали ходя на риболов на лед
!
Така, че както спомена Vid, да разпределим процентите на повече позиции
!
Поне аз така разбрах, че в част от случаите можеш да пукнеш и на женски пъп, просто от изтощение, нали
!
Така е,
Няма пълно щастие,
А освен това еклектиката е характерна за теми като "Прехода",
Приеми го като факт и пийни едно питие
Наздраве !
А аз много се изкефих на хипотезата на Vid -
И аз щото съм си ги разпределил,Vid написа: ...Някой беше казал - сумата от всички човешки "пороци" е = на 100%. Кой ги има все, по моему е най добре, щото разпределя по малкоА, кой ни пуши, ни пие, ни приема обилен холестерол, ще му се изтрие она работа от е-не...
Ама, дали ще се чувства по щастлив...
Се чувствам балансиран някак си
Кире,GODzillata написа:...Някой ден ще стана сакатлък с някой от вас.
Все пак е премерен риск,
Като се качиш на колата си е може би по-опасно, а ?
По принцип, актюерите на някоя застрахователна компания могат да кажат, кое е по-опасно, ама досега никой не ме е попитал при сключване или договаряне на застраховка - дали ходя на риболов на лед
Така, че както спомена Vid, да разпределим процентите на повече позиции
Поне аз така разбрах, че в част от случаите можеш да пукнеш и на женски пъп, просто от изтощение, нали
Гледай философски на тия неща - на пъпа ша завършиш като ку........р,на леда като рибарG.Petkov написа: Поне аз така разбрах, че в част от случаите можеш да пукнеш и на женски пъп, просто от изтощение, нали!
Замириса на барут,та смених мирогледа коренно - иначе бум - това в рамките на шегата ,ма на сериозно - не действа благотворно на прехода черногледството и заяждането - и без туй малко радости останаха в живота,та тука поне можеш да се разтовариш със себеподобни.Телескоп написа:Тигре,вече трети ден ме мъчи мисълта това ти ли си,или ДА!?!?![]()
И как настъпи тази метаморфоза у теб ..............
А на тази,дали ще можем да сложим някое и друго лагерче!?Teo 62 написа:...........Напоследък лагерувам доста стари
Първата ми макаричка,не помня коя година съм я купувал!
Но като се има в предвид възрастта ми,значи преди 45 год.
Попада в раздела "45 години стигат!!!"
Соц-реликва е,пък и е кадемлийска

Тез модели са копирани от Митчел и са със бронзови втулки - няма място - тънкостенни са.Стават моделите от 90 те,където има легла и втулките са подвижни.Телескоп написа:А на тази,дали ще можем да сложим някое и друго лагерче!?Teo 62 написа:...........Напоследък лагерувам доста стари![]()
- GODzillata

Бе и аз имам една катушка от 1982г., дЪл моЕ се ъпгрейдне, че ми е скъп спомен от Москва?

На риба - като на война! Fish'n'chicks!

Това РуснЯк не мое го сътвори - даже да е изпил една влакова композиция с водкаGODzillata написа:Бе и аз имам една катушка от 1982г., дЪл моЕ се ъпгрейдне, че ми е скъп спомен от Москва?![]()
- Павел Иванов

Леле Кире а аз се чудех от къде лаиците от Daiwa са копнали модела LOCHMOR LMLA Large Arbor GOLD , а то от модела Рашън Церпентин Амаложи катушка `82 , ползван дълги години преди това в култовите АТЛи за предаване възвратно постъпателното движение уева патерица / кемаф

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Малеее,как го рече - не и 82,а 7.62 x 39Павел Иванов написа: Рашън Церпентин Амаложи катушка `82 ,