Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
- K.KOLEV79
- вече хвърля и на тежко
Re: Риболова около Русе
K.KOLEV79 я кажи сега какво направи на Пет кладенци по празниците, че аз хич не останах впечатлен от там...[/quote]
Че водоема е труден труден,че беше тегав риболова беше ,но аз останах доволен ,след малка кореция в монтажа се получи ,аз очаквах че ще се завартиш да си поговорим и да ти обясня някой тънкости ,на бат суни на бързо му казах някой неща ама си мисля че не ме взема на сериозно и остана разочарован,незнам дали следобяд видя мойта жена как на бързо надърпа десетина таранки,след като приключих с печенето на агнешкото мисля че видя големия огън дето бяхме спретнали ,на ващо място изкарах толустолоп на плувка около 3 кг.Общо взето избързахте да си ходите ,колегите който останаха до към 22,00 останах доволни между 19,00 и 22,00 даде риба водоема.
Че водоема е труден труден,че беше тегав риболова беше ,но аз останах доволен ,след малка кореция в монтажа се получи ,аз очаквах че ще се завартиш да си поговорим и да ти обясня някой тънкости ,на бат суни на бързо му казах някой неща ама си мисля че не ме взема на сериозно и остана разочарован,незнам дали следобяд видя мойта жена как на бързо надърпа десетина таранки,след като приключих с печенето на агнешкото мисля че видя големия огън дето бяхме спретнали ,на ващо място изкарах толустолоп на плувка около 3 кг.Общо взето избързахте да си ходите ,колегите който останаха до към 22,00 останах доволни между 19,00 и 22,00 даде риба водоема.
ПРАВИ КАКВОТО ТРЯБВА ПЪК ДА СТАВА КАКВОТО ЩЕ
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Абе имах ги тия съмнения, че по-късно ще даде риба, ама мойте хора напираха да си ходят и към 17 изчезнахме......както и да е...к'вот било, било - поне някой е направил добър риболов там 

- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- K.KOLEV79
- вече хвърля и на тежко
имаш ЛСbachoivo написа:Абе имах ги тия съмнения, че по-късно ще даде риба, ама мойте хора напираха да си ходят и към 17 изчезнахме......както и да е...к'вот било, било - поне някой е направил добър риболов там
ПРАВИ КАКВОТО ТРЯБВА ПЪК ДА СТАВА КАКВОТО ЩЕ
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Дълбок поклонribarq92 написа:http://www.carpbg.com/forum/viewtopic.php?t=19469ribarq92 написа:Е в тоя пост се крие цялата истинаVlado_852 написа:По - добре два пътих за риба но на стойностен язовир!!!![]()
Утре очаквайте линк с репортаж,понеже сега нямам сили просто
Ето обещаната от мен тема,приятно разглеждане

Някой има ли актуално инфо за Баниска?
Дочу се, че таксата станала 10лв./човек?
-
- сериозен играч
И аз така чух,но не е сигурно,ако някой знае да сподели.kutinchev написа:Някой има ли актуално инфо за Баниска?
Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
че то ако е станало 10 кинта си е нормално вече да се ходи , че нещо са кът водоемите с рибета около Русе
чакаме някой да сподели инфо за Баниска (още ли се пуска само събота и неделя)!?!
чакаме някой да сподели инфо за Баниска (още ли се пуска само събота и неделя)!?!
пускай дребосъка ако искаш да хванеш ЙЕдро
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Aaaaaaa....този слух, ако се окаже верен (малко ме съмнява обаче) от сега мога да ви кажа къде ще ми е следващия риболовnick71 написа:И аз така чух,но не е сигурно,ако някой знае да сподели.kutinchev написа:Някой има ли актуално инфо за Баниска?

Ако наистина е така, няма да можеш да си намериш място - половината Русе е там. 

- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Честно казано страааашно много ме съмнява. Просто три дена си бях на село при бабата (с. Копривец - на една пи*ка разстояние от язовира) и все някой щешше да знае нещо такова.kasabinho написа:Ако наистина е така, няма да можеш да си намериш място - половината Русе е там.
Място да искаш колега kasabinho ще ти намеря, израстнал съм по този язовир, първите си стъпки в риболова там съм направил и по цяло лято като ученик все там висях (преди да стане арендован)

Стискам палци да е вярно.....
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
kutinchev написа:Някой има ли актуално инфо за Баниска?
Няма начин .По празниците ходих до язовира да видя как е хавата .Говорих с колеги имаха поне 20кг таранка до половин кило и дребни шаранчета .Говорих с единия от собствениците .Той ми каза такса 20лв и това е !!! Няма да намалят таксата и чудо да стане .Тя е толкова висока за да не ходят много хора .Причината е многото боклуци които оставят риболовците след себе си .А и имало доста недобрсъвестни които не подбирали шаранчета тарнаки всичко тикали в живарника . И така на хората им писнало и затова е тази такса.
Не тръгвай с голяма кошница за гъби
- Росен
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Понеже познавам собствениците (арендаторите) отдавна - още преди да го вземат язовира ( ... ех спомени
) - стопанисват си го просто перфектно - ако бях аз не 20, а 50 лв щях да искам ... 
Мен лично не ме интересува язовира (освен зимата, но замръзва трудно) - ако не успеете да разберете как са условията в момента бих могъл утре да звънна да ги питам

Мен лично не ме интересува язовира (освен зимата, но замръзва трудно) - ако не успеете да разберете как са условията в момента бих могъл утре да звънна да ги питам

-
- новобранец
Ами питай колега. Всяка информация ни е от полза. Таранката плаща ли се?Росен написа:Понеже познавам собствениците (арендаторите) отдавна - още преди да го вземат язовира ( ... ех спомени) - стопанисват си го просто перфектно - ако бях аз не 20, а 50 лв щях да искам ...
Сунай каза, че е говорил днес със собственика и условията си оставали същите 20 лв.