Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

около Бургас ????
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- научил се да хвърля
Re: около Бургас ????
до бургас платени водоеми с големи трофейни риби за съжаление няма... хората не искат да направят нищо за спортен риболов, а правят язовир с който да си върнат инвестицията в 1 година - рибата се блъска с храна да се надуе, грипосва се подобно на локвата зад бензиностанцията и естествено спортните риболовци се радват на зарибителен материал... за съжаление!....
иначе не знам какво се е случило с язовира до лъка - те даже са 2 или 3 там... а и с промет, който също май беше оглозган
иначе не знам какво се е случило с язовира до лъка - те даже са 2 или 3 там... а и с промет, който също май беше оглозган
И лошия ден в риболова е по-добре от добър ден на работа
Язовира на Лъка, който е до пътя, е грипосан. Есента пазачът ни каза, че ще извадят каквото могат за Никулден и следващите две години няма да има хубави риби.
няма бивш пе**раст, бивша к**ва, бивш предател, бившо ченге и бивш негър (единственото изключение беше МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН)!
Тук в темата някой се беше оплакал от много лошо държане от страна на арендатора на язовира в Лъка ( аз си мислех че е един) .
Димитър Димитров ( 161)
http://www.burgaslakes.org/" onclick="window.open(this.href);return false; От това дали ще има някакъв смисъл...Кога най-накрая и ние ще имаме водоем ,с който ще се гордеем и ще имаме къде да си практикуваме хобито и няма да гледаме търмъци,парашутки и всяакви други тъпанарски неща...
- omegasportz
- новобранец
Утре съм на Мандра да видим хавата !
на мандрата за два дена хванах горе долу 16-17кг 3-ма човека, таранки, червеноперки, костурчета малки и някоя друга белевица средни на големина нито малки нито големи, на шарен червей и тапичка 3гр. Но толкова много парашутисти има, че ми идва да ги избутам всичките във водата
- omegasportz
- новобранец
къде това - на разлятото ?fire_stan написа:на мандрата за два дена хванах горе долу 16-17кг 3-ма човека, таранки, червеноперки, костурчета малки и някоя друга белевица средни на големина нито малки нито големи, на шарен червей и тапичка 3гр. Но толкова много парашутисти има, че ми идва да ги избутам всичките във водата
на помпената станция на буната в началото от лявата страна
Днес - на помпената на мандрата доволно червеноперка, таранка (основно дребна) и белювица. Лошото е че парашутистите и тармъкчиите бяха безброй а контрол никакъв. Звънях на ИАРА файда никаква. До 12 часа никой не дойде да провери гладните търмакчии и десантчици. Имах надежда че нещата са тръгнали в добра посока но уви, едва ли мандрата ще се съживи отново.
-
- вече хвърля и на тежко
Колеги и Колежки да ви помоля да подкрепите със едно харесване снимката на мои приятели които участват в конкурс за най-влюбена двойка пазарувала във магазин на СВА - харесването на снимката ще им позволи да съберат повече гласове и евентуално да спечелят конкурса който преключва в 17 часа на 20.02.14г -ето линк към снимката,гласува се чрез фейсбук също вашите семейства и приятели от техните фейсбуци могат да харесат снимката-Благодаря...
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater" onclick="window.open(this.href);return false;
Хора има много,ама Човеци вече няма............
Готово колега! 

-
- вече хвърля и на тежко
Благодарство брат...Methokill написа:Готово колега!
-
- вече хвърля и на тежко
Благодаря...lishev_64 написа:И от мен един глас.
Извинете че тук във форума драснах но къде другаде да си намеря братята риболовци...Наздраве и наслука на всички колеги...