Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
KRASSI
сериозен играч
сериозен играч

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от KRASSI »

Предполагам съм ги пробвал доста отдавна :lol: :lol: :lol:
Без да се шегувам :D
Човек се ражда само с име и то дарено!
Живее в илюзия от мечти сред близки хора,
умира сам в реалноста !
Оставя добрите си дела за да го помнят,
отнася лошите със себе си отвъд !!!!!
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

KRASSI написа:Предполагам съм ги пробвал доста отдавна :lol: :lol: :lol:
Без да се шегувам :D
Да,но не си ги доусъвършенствал. :idea: Тук се включва Троли с неговия Красив ум и поне три нови брилянтни идеи за кльонк! :wink: В резултат на което сомовете ще окапят,като гнили круши от вилата на Ристьо-танкисто! :mrgreen: Сметай кое е шега и кое не мосю Лъв? :roll:
KRASSI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от KRASSI »

Troli Rapala написа:Замислил съм разни тайни врътки на кльонк и тролинг,та се надъхвам.Ако проработят,немаш шанс и ти отнасям еполетите към Лувъра! :mrgreen: :drinkers:
За кльонка не знам но виж за тролинга няма смисъл да откриваш топлата вода ........ по-лесно ще ти е просто да докоснеш правилния човек :D и хоп готов си !
умира сам в реалноста !
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Тролка, нищо не разбрах.Един път ще ми са обаждаш да тръгвам,после няма да ма вземаш да беля картофи? :lol: :lol: Поканих та на Тича нищо не казваш само ми са изхлузваш по тъча,абе да не би да та е страх че може да та понатупам на мой терен А?Щот то верно голям резил ша е :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Гн Генерал,информатора ви от Шумен доложи ли Ви за риболовните си подвизи на Цонево? :D А и делото за Тича са го отложили миндилите :evil: ама да отлагат,колко да отлагат се ша свърши туй отлагане :lol: :lol:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

bai mile1 написа:Тролка, нищо не разбрах.Един път ще ми са обаждаш да тръгвам,после няма да ма вземаш да беля картофи? :lol: :lol:
Нормално е да си объркан,защото ти прилагам тактиката-"Голям сом"! :wink: Питай твоя тролинг-учител за "Гнездото на осите" и ще ти светне в какво се състои! :drinkers:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Знам бе Тролка :D изнервяш на макс,ама стига вече смятам че ни е кеф да си хортуваме и от време на време да се закачаме :lol: :lol: А пък ако искаш неутрален терен за среща Ицака ако има желание може да помогне :wink:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

KRASSI написа: виж за тролинга няма смисъл да откриваш топлата вода ........ по-лесно ще ти е просто да докоснеш правилния човек :D и хоп готов си !
Ха-ха,дано да уцелим мястото на докосване,да не се опарим! :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

bai mile1 написа:Знам бе Тролка :D изнервяш на макс,ама стига вече смятам че ни е кеф да си хортуваме и от време на време да се закачаме :lol: :lol: А пък ако искаш неутрален терен за среща Ицака ако има желание може да помогне :wink:
Мани го Ицо,че е зает с приготвянето на колчета за домати! :mrgreen: :drinkers: Не бързаме за никъде,убавите работи стават бавно! :drinkers:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Не бързаме за никъде,убавите работи стават бавно! :drinkers:Съгласен съм стуй :wink: :D
Марк Твен
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Красив вече прекали! :shock: То бива-бива шигички,но ти прекали!Аз съм в тотален шок. :rolleyes: Тази сутрин отворих учебника за 7-ми клас по Български език и още на 9-та страница-1-ви Урок започва с твоя сом 112кила! :shock: Вече и в учебниците пишат и започват с теб. :rolleyes: Ти си ни обсебил тотално,бре.Ша учи той Тролчо на сом? :shock: е :mrgreen: Че те отнесеме тая година и влизаме във Британската Енциклопедия,а ти си седи в 7-ми клас. :mrgreen: :drinkers:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

И аз пия пилин, ама не посягам на пелиновата ракия-абсента....тя не прощава :lol:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
KRASSI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от KRASSI »

Troli Rapala написа:Красив вече прекали! :shock:Тази сутрин отворих учебника за 7-ми клас по Български език и още на 9-та страница-1-ви Урок започва с твоя сом 112кила! :shock:Ша учи той Тролчо на сом? :shock: е :mrgreen: Че те отнесеме тая година и влизаме във Британската Енциклопедия,а ти си седи в 7-ми клас. :mrgreen: :drinkers:
То българския е ясен .... виж провери френското издание да видим :roll: :roll:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
умира сам в реалноста !
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

KRASSI написа: То българския е ясен .... виж провери френското издание да видим :roll: :roll:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Неее,не мога.Получих страхова невроза. :D
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Днес прочетох в една стара тема при в разговор с Красивия,че през 2009-та имам 6 изпуснати големи сомове.Това са 10-20 уикенда или 20-40дни в годината,толкова са ми били финансовите възможности.Та за да ти ударят 6 големи риби за 40дена,значи знам или правя нещо определено,защото други срещат подобни риби веднъж годишно или през няколко години.С годините,това изпускане намалява,защото съм коригирал някои неща.Въпросът е,че се научих да ги откривам.Това е първото ниво в Биг-гейм риболова,да откриваш големите риби и да ги накараш да ти ударят. :idea:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Красивия,кльонка от 2001-ва и до 2007-ма има една 28-ца,когато прасна 112,68 и 69кила! :idea: И много добре знае,че килата на сома не са от значение за силата на рибата! :wink: Защото с един и същи такъм му трябват 30минути борба за 112 и за 68! :idea: Та чакането с години да ти удари точно определена риба,не е най-добрия тактически избор.Тази година ще ви покажа практически за какво говоря! :D :drinkers:
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”