Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Предложете някой язовир около София за първи стъпки в риболова на един приятел.Смятам да търсиме основно шарани на плувка,пък ако няма може и друго.
П.с:Мисля нещо като Кладница,Казичене или Панчарево,какви са условията ако може някой запознат да каже
П.с:Мисля нещо като Кладница,Казичене или Панчарево,какви са условията ако може някой запознат да каже

богоров колегаkmap написа:Предложете някой язовир около София за първи стъпки в риболова на един приятел.Смятам да търсиме основно шарани на плувка,пък ако няма може и друго.
поздрави
"Самая большая щука в мире является Русская щука"
- CERRUTI
- сериозен играч
Язовира ще си заслужава за риболов най-рано след 2години.Ти като си голям рибар, ходи си цъкай редки каракудки, като капачки от шише....И продължавай да си мислиш, че Волуяк е същия.Само че този язовир държеше и други риби-шаран,щука,костур и то доста добри екземпляри.....ама ти сигурно знаеш,нали си майстор!?!SmOkEyY написа: А да забравих за Българските форуми !!! извинявам се но колега ти ходи ли та казваш дали има каракуда или не ??? щото ако не си ходил подобре не коментирай !!!
п.п.-Май наистина си забравил за българските форуми?!?!-В тях хората се стремят да пишат грамотно.

Тук трябваше да бъде "малко преди да се стъмни", или на "на разсъмване"...BACARDI написа:....Някъде към 2 през нощта ....

Иначе язовира си е такъв, аха да ме откаже напълно и все нещо вземе че се случи..
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Някой друг да се е капотирал на Панчарево, че аз утре вечер мисля да се пробвам? В събота вечерта се разходих с децата там - освен силния вятър в посока стената всичко ми изглеждаше нормално, но то без въдицата как да е
? Явно вятъра беше изгонил и рибарите, защото нямаше живо пиле на нея, а според мен този момент колкото и да е труден не трябва да се изпуска.

- koda33
- разбира нещата
Колега не е от вятъра , нивото е много ниско ,а на стената е пълно с водораслиmiro253 написа:Някой друг да се е капотирал на Панчарево, че аз утре вечер мисля да се пробвам? В събота вечерта се разходих с децата там - освен силния вятър в посока стената всичко ми изглеждаше нормално, но то без въдицата как да е? Явно вятъра беше изгонил и рибарите, защото нямаше живо пиле на нея, а според мен този момент колкото и да е труден не трябва да се изпуска.

Между другото вчера на платения на пънча хванах кьорава щука, т.е. нямаше и ги и двете очи, удари на рапала хъски джърк 12 см, цвета в случая няма значение

Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
Е супер сиkoda33 написа:....удари на рапала хъски джърк 12 см, цвета в случая няма значение![]()
![]()
![]()

- koda33
- разбира нещата
Как само съм се надъхалJettroniX написа:Е супер сиkoda33 написа:....удари на рапала хъски джърк 12 см, цвета в случая няма значение![]()
![]()
![]()
Сега Септември-Октомври още повече емоции

Георги Стефанов
- BV
- вече хвърля и на тежко
Колеги, някакво скорошно инфо за гьолчето над Бистрица?
Знам, че се плаща и пръчка и риба, но поне може да се връща..

Горна Малина. Скоро бях там на прощапулник с 2-ма приятеля. Има доволно шарани.kmap написа:Предложете някой язовир около София за първи стъпки в риболова на един приятел.Смятам да търсиме основно шарани на плувка,пък ако няма може и друго.
- milanov84
- научил се да хвърля
5.лв на пръчка...BV написа:Колеги, някакво скорошно инфо за гьолчето над Бистрица?
Пъстървата не може да се връща и е 9лв. на кило... Има доволно шаранчета и други рибоци...
Гледката е приятна, че на околните поляни винаги има по някой декор за филм... Последно имаше дървен мост от единия до другия край на гьолчето...
Колеги, искам да попитам как е положението на яз. Ярджиловци? Дочух, че имало трофейни риби и ми стана интересно. От Благоевград съм и искам предварително да знам дали си струва разкарването. Благодаря предварително!
- BV
- вече хвърля и на тежко
Много благодаря!milanov84 написа:5.лв на пръчка...BV написа:Колеги, някакво скорошно инфо за гьолчето над Бистрица?
Пъстървата не може да се връща и е 9лв. на кило... Има доволно шаранчета и други рибоци...
Гледката е приятна, че на околните поляни винаги има по някой декор за филм... Последно имаше дървен мост от единия до другия край на гьолчето...

-
- новобранец
Колеги къде да се разходя около София с надежда за някоя рибка. Челопечене?Богров? Интересно ми е дали някой знае нещо за Мърчаево?