Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от bai mile1 »

Ицак,не съм ги гледал,ама сега ще го направя :D Гледам по охота и рибалка сомъй европе дават Гризенди и Карем на По ,Сена,Маас ама то много сом бе чак 2а хванаха веднъж заедно :shock: на 2те куки по един ама ако дойдат у нас не знам кво ша хванат :lol: :lol: :lol: :lol: .Даваха и руснаците по нижная Волга ама то и там много бе :lol: :lol: :lol: чак на заложки я ловят,абе ....Между другото на Ивито ми направиха впечатление едни черни сезали по дърветата и храстите до водата,ама сигур са за красота :lol: :lol: :lol: :lol:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Troli Rapala написа:Оказа се,че Тролион е все още жив и ще вкара нов 13-ти месец в календара-Сомския.Ще го сбутам некакси,че място не ми оставиха колегите Юлий,Август и Октавиан. :mrgreen:
Аве Тролионе :D ,къде се губиш ?Да не си ходил на поход към Галските земи и след превземането им да си станал техен крал с име Тролюи1ви по известен с прозвището си денсера(танцуващия с сомовите) :D
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

При Галите е скука.Пълно е със сомове,чак да му писне на човек от ловене-пускане и няма интрига.За това точим шпагите за Бул-сом,там е истинска война.А си хванал,а са те изяли от критика. :wink: Ако е 112кила и Джипа,че ти надерат от яд.Кеф ти сом,кеф ти бояджия.Нема скука,само проблеми. :mrgreen:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

А дано да ми надерат колата :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Марк Твен
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

bai mile1 написа:А дано да ми надерат колата :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Търсиш си го,а? :D Преди да го намериш,първо трябва да преодолееш страха от скъсване и доста търпение в Голямата Игра=Битката при Сталинград! :wink: То иначе Шумен е близо до бившия град Сталин-Варна! :shock: Скоро-Май пак ще го прекръстят отново в тая посока и даже ще е със същия брой букви,като оригинала-5! :shock: :mrgreen: :drinkers:Пловдив си остава Кючук Париж,а Софето ще е Среден Ню Уорк! :mrgreen:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Много е важно да има музичка и то точ руска. :wink: . ....., като на филма. :wink: ...Няма ли музичка, няма и сом.. :lol: ..Ние с Франко си пускаме малка музичка, захуй хватаме малки сомчета... :lol: ., ама Краси си вика Канарите.. :mrgreen: ., леле-мале и на тъпана е Рибата 405... :lol: ,ами....това не е музичка, а оркестро...,как няма да хванат големец... :roll: :lol:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Ами търся го бе Тролка,ти не го ли търсиш? :DТуй за буквите ми хареса :D Навил съм си по дебеличко влакно щото гледам Генерала и той таквиз ползва,сигурно има защо :lol: :lol: :lol: А пък на теб съм ти обещал нещо ако успейш с ул такъма :D Ицак, музиката е задължителна,ама пробвай и с Любе ,може и по едро да излезе :DПозави сомя.....
Марк Твен
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

bai mile1 написа: Навил съм си по дебеличко влакно щото гледам Генерала и той таквиз ползва,сигурно има защо Ицак, музиката е задължителна,ама пробвай и с Любе
Ако сте готови,веднага ще ви изтрелям към Сибир да си го слушате на живо! :mrgreen: :drinkers:Екскурзиите са безплатни,а кирки и мотики ще ви връчат на място,не е нужно да си носите личните! :wink: Красивия най-вероятно слуша Хеви-метъл,но такъмите са му Азиатско менте-чалга марка и за това навива по 200либри,които реално са 60! :mrgreen: Ма нека се мъчи,щом му е кеф да му ги късат Гиганти! :mrgreen: Лошото е,че и вие вървите на каишка в грешната посока и скоро нема да ви огрее! :cry: :drinkers:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Ами отвори ни очите,ако не те затруднява :fishing12: :D
Марк Твен
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Ты неси меня река... :wink:

при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Кат я слушам таз песен и са сетих за Джон Картър и река Ис,и Тролката как са носи по нея :fishing2:
Марк Твен
KRASSI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от KRASSI »

Troli Rapala написа: Красивия най-вероятно слуша Хеви-метъл,но такъмите са му Азиатско менте-чалга марка и за това навива по 200либри,които реално са 60! :cry: :drinkers:
Значи ако изпратя парче от влакното на твойте от IGFA ( както се прави ) и всичко ще ми е наред .
Не ми е ясно само кво мрънкаш още ...... ся азиадски съм бил ...... ем и с такива ментета се справям по-добре от теб :drinkers: :lol: :lol:
Човек се ражда само с име и то дарено!
Живее в илюзия от мечти сред близки хора,
умира сам в реалноста !
Оставя добрите си дела за да го помнят,
отнася лошите със себе си отвъд !!!!!
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Тролка,не та ли заболя врата бе :lol: :lol: :lol: :lol: чак на мен ми стана мъчно за тебе то голямо полагане ама и ти не мирясваш ей :D
Марк Твен
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Кво ти има на карбуратора ,че да го сменяш целия :shock: Продават са всички възможни части,eле па за меркюри,булстарите имат всичко,ако го няма на склад идва с поръчка,почистваш ли го преди сезона,че бензина ни е мале мила,и аз веднъж останах по средата на язовира и от тогаз всяка пролет го отварям и го почиствам с спрей за почистване на карбуратор,обикновенно жиглъора е пълен с слуз(като сопол),и нямам проблем аз на моя му смених половината и си бачка :?:
Марк Твен
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

KRASSI написа:
Troli Rapala написа: Красивия най-вероятно слуша Хеви-метъл,но такъмите са му Азиатско менте-чалга марка и за това навива по 200либри,които реално са 60! :cry: :drinkers:
Значи ако изпратя парче от влакното на твойте от IGFA ( както се прави ) и всичко ще ми е наред .
Не ми е ясно само кво мрънкаш още ...... :
Вече е късно,да беше мислил преди да го хванеш. :wink: Прецакан си и Голямата игра по правилата тепърва предстои! :wink: Надявам се да играя в нея,че Старшина Миле се е прехласнал по Красотата на Генералските пагони.И не е само той,но според мен трябва да се мине плавно през всичките чинове в йерархията,а не да се разчита сляпо на късмета. Красивия не разчита на късмета,а на опита си.
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”