Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
+1M_tech1 написа: Ще зарибявам други водоеми!
Арендадота няма да види аванта от мен.

поздрави
"Самая большая щука в мире является Русская щука"
- hristo2201
- новобранец
Здравейте,
Вчера следобяд /17:00ч./ бях на Кривина - неплатеното. За два часа и малко абсолютно нищо не бутна! Питах още един човек и той каза, че положението е трагично.
Опитвах на плувка само.
Иначе ми направи впечатление, че дълбочината е прекалено голяма за плувка - 3м. че и нагоре. Май съм сбъркал водоема
Вчера следобяд /17:00ч./ бях на Кривина - неплатеното. За два часа и малко абсолютно нищо не бутна! Питах още един човек и той каза, че положението е трагично.
Опитвах на плувка само.
Иначе ми направи впечатление, че дълбочината е прекалено голяма за плувка - 3м. че и нагоре. Май съм сбъркал водоема

Специално на този арендатор не бих му върнал и уклейка.....naskobo написа:Колега, това мислене убива кефаM_tech1 написа:Ами да просто един такъв риболов ми излиза 60-70лв. и ако мога да си продам рибата да си избия риболова си е екстра.
Ако няма къде да я продам ще я връщам в някой свободен водоем ако оцелее до там.Приеми, че кеф цена няма и просто се забавлявай
: Ако не можеш да изядеш или раздадеш месото, пусни аванта на арендатора - не си мисли, че бизнеса му е лесен и че прави голяма гуша от това. Ако зарибиш други водоеми е супер
Най- важното, отпусни душа
Ако вземеш да си избиваш и такъмите, и горивото , и времето,и стръвта, и ........,вместо да се кефиш, сърце ще те боли за всяка маркова придобивка .К'ъв е смисъла тогава
![]()
Рибата винаги е на другия бряг
На арендаторите нищо не трябва да се връща, ама на 10м минава реката...

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
Виж за това не се бях сетилtopsoft написа:На арендаторите нищо не трябва да се връща, ама на 10м минава реката...

Рибата винаги е на другия бряг
колеги другата седмица ще ходя последно на риба тази година цял сезон ходихме на Красава по 4 5 6 9 шарана мн съм доволен обаче от 2 сед никой нищо не е фанал затова питам някой скоро да е ходил там или на Слаковци Лялинци или Ръсник какво е положение впечетления
- boreto1
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Аз пък ако хвана 5 шаранчета 2 връщам и си взимам 3 2 за мен и едно за майка ми -ако арендатора е некоя надувка и се прай на велик нема ги върна ,ще дам на някой до мен колега да хапне
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Според мен това е отговора на дискусиятаboreto1 написа:Аз пък ако хвана 5 шаранчета 2 връщам и си взимам 3 2 за мен и едно за майка ми -ако арендатора е некоя надувка и се прай на велик нема ги върна ,ще дам на някой до мен колега да хапне

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Днес на яз.Искър от страната на филмовата къща при кофти метео условия, силен вятър и на моменти проливен дъжд -

Като компенсация за упоритите
- даде приличен костур, по 18 - 22 см, на рибка и червей. На плувка, на дъно - нищо, само няколко ялови почуквания -

Някой да знае за какво построиха за половин ден огромен бивак до моста на р.Искър ?
Много ми напомня за снимките за оня идиотски филм дето го снимаха на яз.Огняново миналата година и еб..а м....а на риболова тогава
!
Като компенсация за упоритите

Някой да знае за какво построиха за половин ден огромен бивак до моста на р.Искър ?
Много ми напомня за снимките за оня идиотски филм дето го снимаха на яз.Огняново миналата година и еб..а м....а на риболова тогава

- koda33
- разбира нещата
хубави костури адаш 

Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
Браво бате Гоше.Точно филми снимат там,виждал съм ги и преди.А Непобедимите,Конан Варварина и много други филми снимат и при мен в Парка.

Риболовци.
Странна работа - като целия язовир, но това му е чара. Къде ги търси колега? На голяма дълбочина, на вътре, на плитко, в близост до брега?piso написа:Здравейте колеги.Сега се връщам от Панчака.Какво да ви кажа пълна 0 с е такава дуппка О.Стръв шарен,торен и жито.Бях първо под банята,където нямаах нито 1 кълване.Колегите в дясно от мен само видях да изкарват 1 платичка към 300-400гр беше поне така я претеглих на око на дъно на пружина и до там.После се преместих на стената и там същото мъртвило.Водораслите вече са почти го брега.Поздрави Писо.
- BACARDI
- научил се да хвърля
Така така остана време и да попиша малко позакъснях но все пак на 8 и 9-ти трябваше да ходим на искъра но нещата не се получиха и отидохме пак на огняново . Водата беше паднала с около 10 см от предишния риболов . Единствената риба на куките бяха 4 дребни костура но за сметка на това риба във водата не липсваше не спираше да играе и сред плясаците се чуваха и доста силни гмуркания . та улова се пренасочи към раци тъй като рибата не кълвеше а пък раците неспираах да досаждат и така ето ги и тях. Бяха много вкусни дори не подозирах колко .
- Прикачени файлове
-
- ognqnovo 010.jpg (239.94 KiB) Преглеждано 1335 пъти
http://aquaristicabg.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Еее екстра колега ! Точно по същия начин и аз преди няколко седмици, даже месец и аз се насочих към раците на яз. Тракиец и после - нямаше такъв убиец на биратаBACARDI написа:Така така остана време и да попиша малко позакъснях но все пак на 8 и 9-ти трябваше да ходим на искъра но нещата не се получиха и отидохме пак на огняново . Водата беше паднала с около 10 см от предишния риболов . Единствената риба на куките бяха 4 дребни костура но за сметка на това риба във водата не липсваше не спираше да играе и сред плясаците се чуваха и доста силни гмуркания . та улова се пренасочи към раци тъй като рибата не кълвеше а пък раците неспираах да досаждат и така ето ги и тях. Бяха много вкусни дори не подозирах колко .

На дистанция до 15 метра,то под банята колега на 6-8 метра на вътре е 5 метра дълбочина.Аз и за това после се преместих с мисълта да ги търся на по-плиткото,уви.Ще се тествам тази седмица да видим под гумаджийницата дали ще ми покажеmiro253 написа:Странна работа - като целия язовир, но това му е чара. Къде ги търси колега? На голяма дълбочина, на вътре, на плитко, в близост до брега?piso написа:Здравейте колеги.Сега се връщам от Панчака.Какво да ви кажа пълна 0 с е такава дуппка О.Стръв шарен,торен и жито.Бях първо под банята,където нямаах нито 1 кълване.Колегите в дясно от мен само видях да изкарват 1 платичка към 300-400гр беше поне така я претеглих на око на дъно на пружина и до там.После се преместих на стената и там същото мъртвило.Водораслите вече са почти го брега.Поздрави Писо.