Бисери от форума

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Бат Ицо
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: Бисери от форума

Мнение от Бат Ицо »

Минало.... преди четиресе години и отгоре....Та в казармата бях шофьор-карах една ГАЗ63-тел. централа, имаше релейка, два вида радиостанций и 40 чифта кабели на централата :wink:
На различните занятия имаше и различни позивни\пароли\ лале,зюмбюл,звезда,орел и най-различни :)
Последната обаче, беше ЦИГУЛКА :roll: да да - цигулка слуша...цигулка слуша - гласовете на екипежа и аз язапомних :wink:
В един момент аз се бръсна на огледалото за обратно виждане и чувам, че централата звъни и екипажа го няма, а аз за да ги покрия новобранците взех, че се обадих: - отсреща -Кой ва :?: и аз викам: -Шафьора на цигулката ва :roll:
-Христов, три дни арест, който започва от веднага и кабелите които излизат от възела да се окопаят на 20м. от колата :shock: Туш :oops: \обадил съм се на нач. свръзки\ :oops: :oops: :oops:
БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ!
georgi_gopata

Мнение от georgi_gopata »

Модерирано!!!
Рекламата и спама са забранени!
Не е редно потребителите да копирате и размножавате рекламните спам съобщения от Ботове!!! :idea:
Боса
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Nedeltcho Delev написа:Изображение Изображение

Гъста гъста гора,
няма къде да сера :roll:
Видях два бука,рекох си да е тука :mrgreen:
С гръм и трясък падна лайното на сухия пясък,
А откоре две врани........ и така нататък :D

:roll: Май ша стане нещо от мене!
georgi_gopata

cani написа:А гей ли е всъщност?? :|
Нищо лично на колегата Митев :oops: :oops: :oops: :?
:roll: :roll: :roll:
kamen
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kamen »

От много отдавна исках да се допитам до мъдростта и опита на колегите във форума относно важна подробност. Предсавете си сега, че сте за рибка с лодка. Месеца е началото на юни, времето е супер, много слаб ветрец, тишина, от брега се дочуват птички. И за да е още по-супер - напипали сте рибата и върви голям бой, ама бой - няма време да си палнеш цигарка. Ама нали разбираш, тогава не си сам, и около теб е станало селото, и всеки бой, та бой. Лодките гъсти, на няма 20 метра сте един от друг. Ама рибата още по-гъста, баси не е истина, пускаш чепарето надолу, а то не стига дъното, пълни се и рибата го спира! Тъъъй, картинката вече трябва да е ясна. Тогава спирам, подпирам пръчката, бъркам в една мрежичка зад борда и си вадя една биричка (водата е 17C), да поотпочина малко и да си запаля най-сетне заветната цигарка. Приключвам и с двете, и вадя отново пръчката. Отварям бигела и.... нямам спомен какво става след това! Ммм нещо не е наред, в корема ми сякаш изръмжа звяр. Тая биричка май ме пресече и сега нещо вътре много бърза да излезе! Стоя, не мърдам, анализирам перисталтиката си. Баси, нещата отиват на много зле Ами сега, ... не мога да се обърна и котвата да си обера, пък и брега на 15 мин на греблата. Викам си, баси ще стана тука кепазе. Не знам изясни ли ви се ситуацията. Та въпросът ми е - как постъпвате в такива ситуации, или както се казва, каква е добрата морска практика в случая.
Чак сега я видях тази тема, та си рекох и аз да споделя на кое най много съм се смял!!!Просто колегата е много образен :lol:
Много ги накъсвам... кордите!
kamen
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kamen »

"Бат Мирче-5кила" вчера срах 3 пьти....не сьм доволен от себе си
Поклон пред гения!!! Много мъдрост има в словата му и стремеж към нови висоти :lol: :lol: :prayer: :prayer:
Винаги са ме радвали неговите постове!
kamen
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kamen »

Та като съм почнал на гази тема още нещо:

от Павел Иванов на Чет Юли 19, 2007 10:53 pm

Баси и тва лайно верно ли ще го ядеш или само го душиш
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

ExTaZzY написа:Клипса само за първото замятане после избираш някакъв "Природен" маркер било то дърво камък или рибар ако щеш срещу деб и при замятане се целиш да пада около този маркер на метър най-много и половина от него !
Колегата For и butnik Ме посаветваха тъка да правя и сега нямам грижи :wink:
8)
Изображение
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Ivak написа: А за магарето поумии го с маркуча, пък после му го ръгни отзад за опашка и го пусни на ливадата. Хем ше е окосена хем ще я полее като мята с уши като тревна пръскачка :lol: :lol:

Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

sapuna написа:Ша се оправя!Благодаря Ви момчета!

П.П. Апи яко!Ама не съм виновен аз!Така ме кара!
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

Тате,БРАКОНЕРИТЕ май не ги е страх от никое ЖИВОТНО,особенно от ПОЛИЦАЙ. /мисъл на малкият ми син/.

Това е подписа на..... popay .
georgi_gopata

Бат Мирче-5кила написа:и аз така-навремето забих една мацка в една дискотека и ме покани у тях...отиваме ние,целувахме се по пьтя..туй/онуй..сядам в хола и тя ми казва-некво питие искаш ли?ми що не-отговарям...излиза някьде...по едно време ми се стори,че много се бави..я да видя кво става,викам си-отивам тихо и що да видя?седи в кухнята с маняшки поглед и точи един огромен нож!!!!!!!ОПАААА-закьсахме!!!!тихо,на прьсти влязох в кенефа и се опитах да се измькна през прозореца,ама се заклещих...в този момент тя ме усети,влезе с ножа в кенефа....и ей на-оттогава имам цепка м/у двете бузи на гьза :D :D :D :D :drinkers:
Аватар
bradata
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от bradata »

КИРО написа:
петко стоянов написа:Гопич,кучетата нестървяват ли се предварително :roll:
Пушат трева за старт.
:)
Скромността е качество за тези, които нямат други качества!
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

georgi_gopata написа:Щото темата е стара, затова. :oops: Ама защо пръстите ти са толкоз дебели? :lol: :roll:
може би работи като ГИНЕКОЛОГА с ДЕБЕЛИТЕ прьсти на черно някьде :roll: :D
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

наблюдател написа:Опять просльiшал. И опять настрьiхнула козина на вратой. :smt066
:drinkers: :drinkers: :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”