Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Бисери от форума
Модератор: dantho.mihov
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Бисери от форума
Минало.... преди четиресе години и отгоре....Та в казармата бях шофьор-карах една ГАЗ63-тел. централа, имаше релейка, два вида радиостанций и 40 чифта кабели на централата
На различните занятия имаше и различни позивни\пароли\ лале,зюмбюл,звезда,орел и най-различни
Последната обаче, беше ЦИГУЛКА
да да - цигулка слуша...цигулка слуша - гласовете на екипежа и аз язапомних
В един момент аз се бръсна на огледалото за обратно виждане и чувам, че централата звъни и екипажа го няма, а аз за да ги покрия новобранците взех, че се обадих: - отсреща -Кой ва
и аз викам: -Шафьора на цигулката ва
-Христов, три дни арест, който започва от веднага и кабелите които излизат от възела да се окопаят на 20м. от колата
Туш
\обадил съм се на нач. свръзки\

На различните занятия имаше и различни позивни\пароли\ лале,зюмбюл,звезда,орел и най-различни

Последната обаче, беше ЦИГУЛКА

В един момент аз се бръсна на огледалото за обратно виждане и чувам, че централата звъни и екипажа го няма, а аз за да ги покрия новобранците взех, че се обадих: - отсреща -Кой ва

-Христов, три дни арест, който започва от веднага и кабелите които излизат от възела да се окопаят на 20м. от колата

БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ!
Модерирано!!!
Рекламата и спама са забранени!
Не е редно потребителите да копирате и размножавате рекламните спам съобщения от Ботове!!!
Боса
Рекламата и спама са забранени!
Не е редно потребителите да копирате и размножавате рекламните спам съобщения от Ботове!!!

Боса
Nedeltcho Delev написа:![]()
Гъста гъста гора,
няма къде да сера![]()
Видях два бука,рекох си да е тука![]()
С гръм и трясък падна лайното на сухия пясък,
А откоре две врани........ и така нататък![]()
Май ша стане нещо от мене!
cani написа:А гей ли е всъщност??![]()
Нищо лично на колегата Митев![]()
![]()
![]()

-
- разбира нещата
Чак сега я видях тази тема, та си рекох и аз да споделя на кое най много съм се смял!!!Просто колегата е много образенОт много отдавна исках да се допитам до мъдростта и опита на колегите във форума относно важна подробност. Предсавете си сега, че сте за рибка с лодка. Месеца е началото на юни, времето е супер, много слаб ветрец, тишина, от брега се дочуват птички. И за да е още по-супер - напипали сте рибата и върви голям бой, ама бой - няма време да си палнеш цигарка. Ама нали разбираш, тогава не си сам, и около теб е станало селото, и всеки бой, та бой. Лодките гъсти, на няма 20 метра сте един от друг. Ама рибата още по-гъста, баси не е истина, пускаш чепарето надолу, а то не стига дъното, пълни се и рибата го спира! Тъъъй, картинката вече трябва да е ясна. Тогава спирам, подпирам пръчката, бъркам в една мрежичка зад борда и си вадя една биричка (водата е 17C), да поотпочина малко и да си запаля най-сетне заветната цигарка. Приключвам и с двете, и вадя отново пръчката. Отварям бигела и.... нямам спомен какво става след това! Ммм нещо не е наред, в корема ми сякаш изръмжа звяр. Тая биричка май ме пресече и сега нещо вътре много бърза да излезе! Стоя, не мърдам, анализирам перисталтиката си. Баси, нещата отиват на много зле Ами сега, ... не мога да се обърна и котвата да си обера, пък и брега на 15 мин на греблата. Викам си, баси ще стана тука кепазе. Не знам изясни ли ви се ситуацията. Та въпросът ми е - как постъпвате в такива ситуации, или както се казва, каква е добрата морска практика в случая.

Много ги накъсвам... кордите!
-
- разбира нещата
Поклон пред гения!!! Много мъдрост има в словата му и стремеж към нови висоти"Бат Мирче-5кила" вчера срах 3 пьти....не сьм доволен от себе си

Винаги са ме радвали неговите постове!
-
- разбира нещата
Та като съм почнал на гази тема още нещо:
от Павел Иванов на Чет Юли 19, 2007 10:53 pm
Баси и тва лайно верно ли ще го ядеш или само го душиш
-
- учете се от него
ExTaZzY написа:Клипса само за първото замятане после избираш някакъв "Природен" маркер било то дърво камък или рибар ако щеш срещу деб и при замятане се целиш да пада около този маркер на метър най-много и половина от него !
Колегата For и butnik Ме посаветваха тъка да правя и сега нямам грижи

Ivak написа: А за магарето поумии го с маркуча, пък после му го ръгни отзад за опашка и го пусни на ливадата. Хем ше е окосена хем ще я полее като мята с уши като тревна пръскачка![]()
![]()
sapuna написа:Ша се оправя!Благодаря Ви момчета!
П.П. Апи яко!Ама не съм виновен аз!Така ме кара!
-
- фен клуб-скобар
Тате,БРАКОНЕРИТЕ май не ги е страх от никое ЖИВОТНО,особенно от ПОЛИЦАЙ. /мисъл на малкият ми син/.
Това е подписа на..... popay .
Това е подписа на..... popay .
Бат Мирче-5кила написа:и аз така-навремето забих една мацка в една дискотека и ме покани у тях...отиваме ние,целувахме се по пьтя..туй/онуй..сядам в хола и тя ми казва-некво питие искаш ли?ми що не-отговарям...излиза някьде...по едно време ми се стори,че много се бави..я да видя кво става,викам си-отивам тихо и що да видя?седи в кухнята с маняшки поглед и точи един огромен нож!!!!!!!ОПАААА-закьсахме!!!!тихо,на прьсти влязох в кенефа и се опитах да се измькна през прозореца,ама се заклещих...в този момент тя ме усети,влезе с ножа в кенефа....и ей на-оттогава имам цепка м/у двете бузи на гьза![]()
![]()
![]()
![]()
- bradata
- разбира нещата
- Обратна връзка:
КИРО написа:Пушат трева за старт.петко стоянов написа:Гопич,кучетата нестървяват ли се предварително

Скромността е качество за тези, които нямат други качества!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
може би работи като ГИНЕКОЛОГА с ДЕБЕЛИТЕ прьсти на черно някьдеgeorgi_gopata написа:Щото темата е стара, затова.Ама защо пръстите ти са толкоз дебели?
![]()

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
наблюдател написа:Опять просльiшал. И опять настрьiхнула козина на вратой.
![]()
![]()