Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мирни риби
naRiba.com

Форум

Риболов на Толстолоб
Модератор: sapuna
Re: Риболов на Толстолоб
Браво колега е тва се казва риба
- flyester
- разбира нещата
Колега това на кюрча ли е? 

- mitakahristov
- новобранец
няма да кажа къде е затова защото след нашите подвизи,в 4 сутринта няма места доста се е разчуло-и няма къде да ловим....
слука на всички колеги ние си направихме кефа нека и други хванат
лових ги с 2 голи куки -1 над и 1 под пружината 4-и номер.колегата ловеше с тройка и с доста куки.....работят монтажите,всички бяха на долната кука-потвърждаване на Бачо на теорията може да се лови спокойно с 1 кука-отдолу

слука на всички колеги ние си направихме кефа нека и други хванат
лових ги с 2 голи куки -1 над и 1 под пружината 4-и номер.колегата ловеше с тройка и с доста куки.....работят монтажите,всички бяха на долната кука-потвърждаване на Бачо на теорията може да се лови спокойно с 1 кука-отдолу
Последно промяна от mitakahristov на Сря Сеп 29, 2010 2:56 am, променено общо 1 път.
- flyester
- разбира нещата
Ми , то и да кажеш и да не кажеш там все си е пълно с хора 

-
- ще става разбирач
Една риба и от мен ,радостта е голяма след 8 излета пълно "капо",а за мястото да не говорим,напълно див водоем
Стръвта Filstar ягодя и коноп , монтажа е традиционния тапа с пружина и рибата 7,800 кг; успех на всички запалени по този вид риболов 

Филстар развали тази захранка. Няма вече никакъв аромат, или из цяло Русе продават стари пакети.vene mitov написа:Една риба и от мен ,радостта е голяма след 8 излета пълно "капо",а за мястото да не говорим,напълно див водоемСтръвта Filstar ягодя и коноп , монтажа е традиционния тапа с пружина

-
- ще става разбирач
Филстар развали тази захранка. Няма вече никакъв аромат, или из цяло Русе продават стари пакети.[/quote]
Прав си до някъде колега относно ароматите,забравих да кажа че ги подсилвам със степчета ягода и добавям малко шоколад на прах .При Filstar ми харесва периода на разпад ,до 2 часа на пружината
Прав си до някъде колега относно ароматите,забравих да кажа че ги подсилвам със степчета ягода и добавям малко шоколад на прах .При Filstar ми харесва периода на разпад ,до 2 часа на пружината

Аз не използвам вече готови захранки, а си правя смеси, като ги тествам относно разпада им. При мене шоколада има по-голям ефект от ягодата. Колега какъв е този ароматизатор шоколад на прах, че нещо не съм го срещал из нашия край.vene mitov написа:Прав си до някъде колега относно ароматите,забравих да кажа че ги подсилвам със степчета ягода и добавям малко шоколад на прах .При Filstar ми харесва периода на разпад ,до 2 часа на пружинатаФилстар развали тази захранка. Няма вече никакъв аромат, или из цяло Русе продават стари пакети.

- svincyyy
- ще става разбирач
Колеги наблюдавам на последък много колеги на Овчарица хвърлят на 2 спирали едната е фидерова която е отдолу и отгоре е пружината с куките на нея.Въпроса ми е как да ги съединя двете пружини и как става този монтаж ако може някои снимка или линк да ми пратите ще съм много благодарен.Мерси и наслука.
Не Си Хвърляите Кордите По Земята Доста Е Неприятно 

колеги и аз искам да науча малко повече за риболова на толупи на овчарица..мерси предварително 

Колеги според вас толупите кога спират да кълват /лягат/ и кога започват /като месеци-сезони ако щете/...? 

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Колега това можеш да си го направиш и сам.Само овлажняваш добре каквато захранка си искаш.После пълниш каквато искаш форма ама да е малко дълга и оставяш за 1 минута в микловълнова толкова жилаво става че не може да се откачи от куката.Айде пробваи и успех.kasabinho написа:Някой виждал ли е в БГ да се продава подобно нещо за закачане на куките отстрани на спирала http://rybakiohotniki.ru/NGUA/blog/788/
Риболова е хоби.Наслука 

Даже и вече хванах толупче такаDavid Kamenov написа:Колега това можеш да си го направиш и сам.Само овлажняваш добре каквато захранка си искаш.После пълниш каквато искаш форма ама да е малко дълга и оставяш за 1 минута в микловълнова толкова жилаво става че не може да се откачи от куката.Айде пробваи и успех.kasabinho написа:Някой виждал ли е в БГ да се продава подобно нещо за закачане на куките отстрани на спирала http://rybakiohotniki.ru/NGUA/blog/788/

-
- ще става разбирач
Добра вечер,
Колега от Украйна ме помоли да постна тук връзка към техният раздел ,,Риболов на толстолоб,,.
Там има множество теми и отговори на много въпроси,затова макар аз самият да не ловя тази риба,
считам че ще е от полза за колегите у нас и изпълнявам молбата му.
Надявам се всеки от феновете на толстолобика да намери нещо ново и интересно за себе си.
http://www.rusfishing.ru/forum/forumdisplay.php?f=177
Поздрави и наслука!
Колега от Украйна ме помоли да постна тук връзка към техният раздел ,,Риболов на толстолоб,,.
Там има множество теми и отговори на много въпроси,затова макар аз самият да не ловя тази риба,
считам че ще е от полза за колегите у нас и изпълнявам молбата му.
Надявам се всеки от феновете на толстолобика да намери нещо ново и интересно за себе си.
http://www.rusfishing.ru/forum/forumdisplay.php?f=177
Поздрави и наслука!
Еееееех Речни човечеееее! А ма де го Бача? То вярно че при тия температури дали връткаме клатушки или копче с магданоз е се тая, ама можем поне да помечтаем за бели риби на Попина! По-интересно ще е украинци да дойдат да ловят толупи по Дунава.