Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Къде да отидем до Пловдив?
Модератор: Paublo_Eskobar
- dzeviza
- ще става разбирач
Re: Къде да отидем до Пловдив?
Здравейте колеги
Във вторник 26.07.2011г.бях на Кричим,при Ильо,от 15 ч. до към 20 ч. доволен съм от риболова,три шарана и 6 пъстърви,мойта женичка изпусна пъстърва някъде към кило,взимаше предимно на рибка,а шарана на торен и царевица.Шараните бяха -1,350 : 1,850: и 2,650 кг. ,а пъстървите предимно от 400-500 гр.
Само че тук май качването на снимки е много сложно и ще остана само с текст

Само че тук май качването на снимки е много сложно и ще остана само с текст

- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Да колега,ходих на Правище в събота.Бях със сина ми.Какво да кажа.До обяд излизаха дребни до средни червеноперки.След обяд се завъртя доста прилична каракуда.Абе направихме си кефа.Останахме доволни.dobrin_dinev написа:Колега ходи ли на Правище и ако да,то ще споделиш ли как мина риболова ти?Вуйчо-Ваньо написа:Благодаря,колеги.Ако има нещо интересно ще драсна някой ред.

-
- сериозен играч
Благодаря ти за отговора!
Успех!

Добрине ходи ли до Правище и какво е положението там?
Поздрави!!!
Поздрави!!!
-
- сериозен играч
Не съм ходил.Заминах на море със семейството и затова не мажах.djordano написа:Добрине ходи ли до Правище и какво е положението там?
Поздрави!!!
Добро утро на всички на 14.08 бяхме на язовира в Белозем (там където са 3 един след друг) ние бяхме на 2-рия снимки нямам,но да ви кажа не сме много доволни.от 9 пръчки ,6-дъно 3-перо резултата беше 14 кила каракуда около 100-170 гр.бройката и 3 шаранчета около 700-800 гр. имаше хора но никой не е хванал по-голяма риба от 800 гр.
общо взето ако ви се ходи за каракуда това е мястото.таксата беше 10 лв на човек и взимаш каракудата а шарана е до 5 килограма.
общо взето ако ви се ходи за каракуда това е мястото.таксата беше 10 лв на човек и взимаш каракудата а шарана е до 5 килограма.
-
- научил се да хвърля
Здравейте колеги.Смятам петък живот и здраве да отида на Оризово.Казаха ми,че там били 3 водоема един до друг.Бихте ли ми казали какви са условията ,такси и т.н. И на кой от трите да се спра.Ще се лови основно на дъно . Целта ми е шаран,амур или сом,а защо не и щука
Другата риба не ме интересува .Благодаря предварително 

-
- ще става разбирач
Платени локви! 

- dzeviza
- ще става разбирач
По-добре на платено и с риба,отколкото на неплатено и валатАтанас Катцарски написа:Платени локви!

-
- научил се да хвърля
dzeviza написа:По-добре на платено и с риба,отколкото на неплатено и валатАтанас Катцарски написа:Платени локви!![]()
![]()
Не знам за вас,но на Оризово повече няма да стъпя.Днес отидох за първи и последен път.Току що се връщам от там.ПЪЛЕН ВАЛАТ !!!
-
- научил се да хвърля
Колега,на Оризово отдавна не е актуален риболова.
-
- научил се да хвърля
плувката2006 написа:Колега,на Оризово отдавна не е актуален риболова.
Едно голямо БЛАГОДАРЯСТ на всички,които ми дадоха инфо за язовира !!! Пуснах питане за водоема във сряда 12:25 аm ....2 дена никой нищо не каза,пълно мълчание. Сега когато разбрахте валата ми,взехте да се обаждате .Не нападам никого конкретно,просто съм възмутен,че е имало хора,които знаят за язовира ,а си траят.Изподрах и изпотроших си колата,изгубих си времето и големите надежди ,с които бях зареден.Но кой да ми каже,че така ще стане......
-
- научил се да хвърля
И сега аз съм виновен,дай адрес да ти пратя пари да си покриеш разходите.nemalabavo написа:плувката2006 написа:Колега,на Оризово отдавна не е актуален риболова.
Едно голямо БЛАГОДАРЯСТ на всички,които ми дадоха инфо за язовира !!! Пуснах питане за водоема във сряда 12:25 аm ....2 дена никой нищо не каза,пълно мълчание. Сега когато разбрахте валата ми,взехте да се обаждате .Не нападам никого конкретно,просто съм възмутен,че е имало хора,които знаят за язовира ,а си траят.Изподрах и изпотроших си колата,изгубих си времето и големите надежди ,с които бях зареден.Но кой да ми каже,че така ще стане......
- dzeviza
- ще става разбирач
Никога не съм ходил на този водоем,но по думите ти явно,че няма и да отидаnemalabavo написа:плувката2006 написа:Колега,на Оризово отдавна не е актуален риболова.
-
- научил се да хвърля
плувката2006 написа:И сега аз съм виновен,дай адрес да ти пратя пари да си покриеш разходите.nemalabavo написа:плувката2006 написа:Колега,на Оризово отдавна не е актуален риболова.
Както казах вчера "Не нападам никого конкретно:",но ако ти се чувстваш виновен,това е друг въпрос.А относно разходите ......благодаря,че ме разсмя