Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за местата за риболов по морето
naRiba.com

Форум

КАЛИАКРА
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: КАЛИАКРА
Ма как само я раздвижи колега. Къде са подробностите, с лодка, от брега, каква риба се отчита добре, малко фото? Аз съм далеч от Калиакра, но със сигурност има хора, на които ще им е интересно да чуят детайлите.mokanov написа:Май е време да раздвижим темата.Калиакра на последък се отчита доста добре
С лодка,колега.През седмицата,някои дни се правеха по 5-6 кг.на ден мешен сафрид,/от дребен до много едър/,хамсия,
някой и друг дракон,и сардина.Аз лично за първи път лових и ядох.Доста е вкусна.Днес обаче,разбрах от приятел че до
обяд е било скръб.За след обяд,нямам информация.Наслука на всички които ще опитат утре
някой и друг дракон,и сардина.Аз лично за първи път лових и ядох.Доста е вкусна.Днес обаче,разбрах от приятел че до
обяд е било скръб.За след обяд,нямам информация.Наслука на всички които ще опитат утре

Няма сафрид на Калиакра,
Днес от Балчик до русалка само разходка с лодка.Градуси на водата от 22 до 25 пред Русалка.
Днес от Балчик до русалка само разходка с лодка.Градуси на водата от 22 до 25 пред Русалка.

- мечока
- научил се да хвърля
здравейте колеги.да пусна и аз малко инфо.събота 12.06-на НОЙ от 18,00 - до 21,00 -четирима около 2 -2,5 кг сафрид.много рехаво ама ни е сефтето за сезона така че доволно,колеги пишат за некви много едри мутанти ама ние не ги срещнахме.В неделя 13,06- от 06,30 сутринта до 11,00 на Болата ПЪЛНО КАПО.голема мъка.водата на болата в момента навътре е много мръсна,като си потопиш крака и го погледнеш имаш чувството че си забравил да си събуеш чорапите.търсихме я от 10-я до 42 метра (който ходи редовно там знае колко навътре е това) няма и няма. наслука на всички.
-
- новобранец
Здравейте Колеги,
Искам да ви питам да ме посъветвате в Събота се очертава да ходим на север към Зеленка с идея да вкараме лодката от там та въпросите ми са:
От къде може на зеленка да се пусне лодката и къде има интересни места за кая и лихмуси и дали там при по силен вятър става да се влиза от Зеленка.
Искам да ви питам да ме посъветвате в Събота се очертава да ходим на север към Зеленка с идея да вкараме лодката от там та въпросите ми са:
От къде може на зеленка да се пусне лодката и къде има интересни места за кая и лихмуси и дали там при по силен вятър става да се влиза от Зеленка.
Или си намери начин,или сам си го създай.
-
- ще става разбирач
От Зеленка за лодка става но трудно и то доста ,аз лично сам пускал ,по добрияат вариант е от Болата и ако е хубаво времето и даржите точно на Зеленка ,малка разходка през носа и сте там.
моята риба никой не може да я хване ,
въпроса е да мога аз да я хвана
въпроса е да мога аз да я хвана

-
- новобранец
-
- вече хвърля и на тежко
Влизайки от Болата за попчета, имаш два варианта. Единият е да обиколиш носа и да излезеш пред Зеленка, а другият е да отидеш до Русалка на "Амедовия камък" . Това е една скала в морето, точно срещу рибарското селище на Русалка. В единият случай имаш 3.5 мили, а във втория - 4 мили.
!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!
Днес от 13 до 18 часа двама 5кг.дребен сафрид.
къде е това ? пред носа ли ? ляво, дясно ? Дълбочина ?
Около 200 до 300 м. точно пред носа.
-
- новобранец
лошо наистина издребня сафрида дано да се върне ухранен

Здравейте колеги,
някои да има посещения на Болата или на Тюленово?
Благодаря ви
Благодаря ви
- даката
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Зравей колегаhumen написа:Здравейте колеги,
Благодаря ви

Сутринта дойде един познат, който снощи е ловил сафрид на Тюленово и каза"МНОГО САФРИД"

Вече се замислям дали не е време да си вземам отпуск

риба къща няма-риба време няма
?.Нещо ни гъбаркаш колега........май ми се струва