Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Модератор: sapuna
-
- сериозен играч
Re: Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Благодаря ти за отговора приятелю!А за таксата нещо ново има ли?chestarfield написа:Леново и Мечка са замръзнали, затова и няма инфо от там,както и 99% от нашите язовири сичко е лед.
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Е па от каде да знаем за такса като не сме ходили,и кой луд ще седи да пази замръзнал язовир.dobrin_dinev написа:Благодаря ти за отговора приятелю!А за таксата нещо ново има ли?chestarfield написа:Леново и Мечка са замръзнали, затова и няма инфо от там,както и 99% от нашите язовири сичко е лед.

-
- сериозен играч
Стоят стоят!Никога няма да забравя, на Леново се случи!Беше проливен дъжд,аз бях престигнал на язовира с жена ми и изчаквахме да видим дали няма да превали,за да можем да хвърлим и пристига онзи бирник и вика "давай 5 лева,кво като стоиш в колата!"chestarfield написа:Е па от каде да знаем за такса като не сме ходили,и кой луд ще седи да пази замръзнал язовир.dobrin_dinev написа:Благодаря ти за отговора приятелю!А за таксата нещо ново има ли?chestarfield написа:Леново и Мечка са замръзнали, затова и няма инфо от там,както и 99% от нашите язовири сичко е лед.![]()

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Инфо от Тополово невъзможно влизането ископа ли са пътя да можи да се стича водата цяла река тече.
Леново мъгливо беше и не се виждаше добре от пътя, 40-извора на цяло замръзнал едвам се качих до завоя с колата да обърна
това е от мен.
Лошо лошо Седларов

Леново мъгливо беше и не се виждаше добре от пътя, 40-извора на цяло замръзнал едвам се качих до завоя с колата да обърна

Лошо лошо Седларов

За Тополово инфото вярно - сега се прибирам от там 

- makiavelli
- новобранец
Колеги, вие на лед не ловите ли 

По добре да си мъртъв и да ти е гот отколкото жив и нищо да не ти е наред!
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ам то нащо не е лед като лед ,а й си се качил а й си цопнал, абе ние сме си по сушатаmakiavelli написа:Колеги, вие на лед не ловите ли

Нямам му вяра пределено.

- Don4o_62
- учете се от него
Ловим колега,и лично аз,но преди години имаше здрав лед.Но отскоро нещо не става.Имам случай на яз. Леново.Влизаме няколко човека по навътре,леда здрав,рибата взема,но едно слънце пекна,и по края леда се разтопил на около 3м. от брега,и не може да излезем.Обиколихме насам натам,няма излизане.Добре че имаше колеги на брега,та един отиде но града и докара една надуваема лодка,та с нея един по един излезнахме.Ама бая зор видяхме,докато чакахме.Та оттогава малко се замислям,че шега не бива с леда.makiavelli написа:Колеги, вие на лед не ловите ли
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Затова е най-хубаво с подсигуровка !
Слагам малката лодка / 2,5 кг./ до мен и така .
Ама пусто не съм му фен все още на подледния риболов !
Слагам малката лодка / 2,5 кг./ до мен и така .
Ама пусто не съм му фен все още на подледния риболов !
За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Дебърският язовир също е замръзнал !
За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
Днеска бяхме на ВЕЦ-а за някой час.По-голямата му част беше замръзнала с изключение на местата в началото.Имаше около 10-15 човека,почти всичките валат.Изкарахме директните и зачакахме на плувка.Хранехме и стреляхме червеи,но за жалост имахме само 2-3 празни кълванета.Имаше 2-3 колеги от другата страна,които бяха изкарали по-някое кефалче.За жалост,имаше и някои хора с парашути,които също не видях да вадят нещо.
TICA FAN
Здравейте колеги , никаде не споменавате Нови Извор ( много обичан от мен язовир) , имате ли някакво инфо за него ?! 

Имам проблем... постоянно ми се ходи за риба.
Нови извор както всички водоеми в околноста е замръзнал. Преди да замръзне е давал чаушан , перка и костур доволно 

Благодаря за инфото колега. 

Имам проблем... постоянно ми се ходи за риба.
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Понеже се разделихме с Бат Бойко,ние минахме по- заобиколен път преди Първомай в ляво и проверихме Брягово,Леново,Мечка,Мулдава,Тополово,40-извора.Абе сичко е камък лед .Поне 10-15 дена няма смисъл ако не се подобрат нещата да си губите времето и парите за проверки.От Димитровград нататък към Тецовете сняг няма, лед няма ,ама сичко е като море навуднени ,реки, канали,язовири страшна работаbat_boiko_nikolov написа:Дебърският язовир също е замръзнал !
.Риболова невъзможен.