Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ЛЕФЕР И ЧЕРНОКОП - 2009г
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: ЛЕФЕР И ЧЕРНОКОП - 2009г
Пръчката е 3.60, екшън 20-60гр. Ловихме го предимно в късния следобед до пълен мрак. Излизаше до скалисти рифове на малка дълбочина. Удряше както на 30-40 м. така и на 10 м.от брега
Да добавя и аз иска се и много късмет
- колега , вие ли се мъчихте по мръкване с джипа и колесара в пясъкаaz1972 написа:Вчера Поморие 30кг Чернокоп 5кг.едър сафрид. 2 попчета.(кая - хи хи хи , странно име) 25 дракона. 12 карагйоза.(Дунавска скумрия за Софиянчетата)
Стръв: Чепаре,воблери,блесни, много желание и търпение,
С мрежи всеки го може.Тръпката е във въдицата.

...Браво , Румци !
колеги в неделя бях над германката , над краста , бяхме единствнна лодка , морето беше отвратително хо риба имаше много всякаква и по много, и удряше на вси4ко бяло 4ерно ламе перушина беше по6туряла следобеда

Здравейте колеги, аз да попитам излиза ли още вечер на морска гара чернокоп на плувка, че се замислям тази вечер да си направя една разьодка до там.
Колеги някой може ли да каже, как се прави монтаж за чернокоп на плувка ,този с двете куки една в друга и подробности за плувката ,куките и дебелината на повода,мерси предварително?
- Моряка
- кандидат преподавател
Ами аз преди така ги вързвах,сега слагат и по 3 куки.Иначе общо взето монтажа е куки,бидем 50 санта,стопер,олово,стопер,подвижна плувка.Ако плувката е примерно 10 гр. оловото да е 6-7гр.да издържи и куките и филето от грацата.Установява се експерименталноБаракуда написа:Колеги някой може ли да каже, как се прави монтаж за чернокоп на плувка ,този с двете куки една в друга и подробности за плувката ,куките и дебелината на повода,мерси предварително?

Последно промяна от Моряка на Вто Окт 27, 2009 11:33 pm, променено общо 1 път.
А сега де? 

-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
колеги,
днес точно за 3 часа от 14:20 до 17:20 часа с влизане от Поморие от буната с кръста направихме 10 кг. чернокоп двама човека.
Бяхме без сонар и се държахме около "селото" от лодки на местните рибари. И това след като колегите казаха, че рибата била активна около 11:00 часа!
Чепарета: моите собствено производство куки 1-ви номер с черно перо и само 2 нишки ламенце усукано жълто-оранжево = 6.5 кг. (вкл. 3 карагьоза)

На колегата - купешки от Мишел 1-ви номер само с черно перо без ламе, но с малко фосфоресциращо топче = 3.5 кг.
С благодарности към съфорумеца justinian, от който получих информацията по обяд, след като вече бях отписал деня...
Успех!
днес точно за 3 часа от 14:20 до 17:20 часа с влизане от Поморие от буната с кръста направихме 10 кг. чернокоп двама човека.
Бяхме без сонар и се държахме около "селото" от лодки на местните рибари. И това след като колегите казаха, че рибата била активна около 11:00 часа!
Чепарета: моите собствено производство куки 1-ви номер с черно перо и само 2 нишки ламенце усукано жълто-оранжево = 6.5 кг. (вкл. 3 карагьоза)

На колегата - купешки от Мишел 1-ви номер само с черно перо без ламе, но с малко фосфоресциращо топче = 3.5 кг.
С благодарности към съфорумеца justinian, от който получих информацията по обяд, след като вече бях отписал деня...
Успех!
Yam 340S, Yamaha F8 4T, Humminbird Fishfinder 570, Garmin GPSMAP 60CSx
Я да питам аз!Как става тоя номер?Вадя рибока, голямата кука я няма а той виси на малката.След дисекция установявам че голямата кука просто си липсва.Това няколко пъти!Колкото и да им е бърз метаболизмът не вярвам да успяват да асимилират куките.
Куките ги връзвам по показаният по горе начин.Та-а-а - как става номерът!?
- Моряка
- кандидат преподавател
Къса и плюеkuku написа:Я да питам аз!Как става тоя номер?Вадя рибока, голямата кука я няма а той виси на малката.След дисекция установявам че голямата кука просто си липсва.Това няколко пъти!Колкото и да им е бърз метаболизмът не вярвам да успяват да асимилират куките.

А сега де? 

Браво Capt flint лодката май е кадемлийка 

благодаря, на моряка за изчерпателната информация 

-
- новобранец
Отцьствах за малко,никой не говори за риби има ли ги около Варна?
Утре смятам да се пробвам

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Има ни ве.Пробвай,може да ни хванеш.savi aleksiev написа:Отцьствах за малко,никой не говори за риби има ли ги около Варна?

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА