Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Риболов край ямбол!!!
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Риболов край ямбол!!!
Ами ако искаш може да дойдеш да ми покажеш

Естествено аз се шегувах , ако не виждаш не пиша за пръв път в темата и хората , които са редовни ме знаят

Туй риболова не е за мен 

- S.Koychev
- разбира нещата
Ми да ти кажа и двете са моиshtilio написа:Не си написал , коя от двете е твоятаА за излета ти увеличавам репутацията

За Елхово,Коневец и Поповска нямам идея как
Ribarche
здравеите колеги днес ходих на Роза но язовира бе6е замръзнал от там отидох на Ямболската час на реката мисля че му викат нещо като до shella но маи бях от грешната страна на реката стори ми се на нчколко пъти че клъвна но не сам сигурен а и си набелчзах чъдесно местенце от другата страна което възнамерявам утре да пробвам но ще видим а като цяло реката ми се видя мътна бърза и паднала за сега е това от мен утре още надявам се
ribolova e udovolstvie(da go ........... brakonieri,para6otisti i prochey)
- S.Koychev
- разбира нещата
Днеска 2-ма корморани ( аз и Дамян) от ранни зори до към 12 на обяд ,едно хубаво капо на Коневец,имаше още поне 15 човека,като общо до обяд всички имаха около 3-4 риби,след това нямам идея как е било, но ние се прибрахме на топло.
На тоя Коневец един път не съм направил успешен риболов, егати и каръшкото място дето е.
На тоя Коневец един път не съм направил успешен риболов, егати и каръшкото място дето е.
Ribarche
Аз много капота имам на Коневец поредни, но около коледа , направих два много епични риболова там.Светльо, събота и неделя къде ще ходим за риба и там като неще.

А ве Капути , на Коневец са ми трофеите , ама за друго не ме кефи там
! Койчев , аз и семейството ми стоим гладни заради твоето риболовно невежество , скъпа моя
!

Туй риболова не е за мен 

- S.Koychev
- разбира нещата
Скъпи мойtachev написа:А ве Капути , на Коневец са ми трофеите , ама за друго не ме кефи там! Койчев , аз и семейството ми стоим гладни заради твоето риболовно невежество , скъпа моя
!

Ribarche
Трябва сам да се ядосваш , че оставяш 3 членно сем. гладно 

Туй риболова не е за мен 

- kokho
- научил се да хвърля
Здравейте колеги. Предстои ми излет на Тунджа в неделя в района от Ямбол до Елхово,може ли някой да подскаже къде в момента може да се улови риба,на каква стръв и т.н. Много благодаря,айде със здраве и наслука на всички. 

- svincyyy
- ще става разбирач
колеги някои пробвал ли е на тенево гледам че може да се слиза с кола9защото вече не е кално) на около 300 метра.Там до моста дали няма да излиза нещо че ми писна с тос коневец на тази олелия там и секи се мъчи да напълни бурканите.Та поне на Тенево е малко по-спокоино ,но дали ще излиза рибок
Не Си Хвърляите Кордите По Земята Доста Е Неприятно 

Колега , ами то на Тенево си е 300 пъти по- хубаво от на Коневец , но скоро не сме ходили там, а не знам някой да е ходил , макар че си заслужава , но по това време не знам ! Ако ходиш драсни после тука в темата 2,3 реда как е , що еsvincyyy написа:колеги някои пробвал ли е на тенево гледам че може да се слиза с кола9защото вече не е кално) на около 300 метра.Там до моста дали няма да излиза нещо че ми писна с тос коневец на тази олелия там и секи се мъчи да напълни бурканите.Та поне на Тенево е малко по-спокоино ,но дали ще излиза рибок

Туй риболова не е за мен 

ЗДРАВЕИТЕ колеги днес направих един излет на тунджа в Ямбол на горния и краи кадето се влива р.мучурлива ако не греша.капо за мен
на бял.на пъстар.на пинки.на троха неще и неще а мястото ми изглеждаше обещтаващто

- Прикачени файлове
-
- IMG_1935 (600 x 450).jpg (101.35 KiB) Преглеждано 622 пъти
- svincyyy
- ще става разбирач
да определено ще дразна как е там ще си хвърля едн тапичка за щука че нищо несе знае и ще мъча за скобар пък каквото сабя покаже поне ще си почина на спокоиствие а не на лудницата "Коневец" 

Не Си Хвърляите Кордите По Земята Доста Е Неприятно 

Тапичката не е лоша идея , последно есента бях там за щука , скъса ми една около 5 килца
и кордата и сърцето ми скъса ...

Туй риболова не е за мен 

ето да се ориентирате по добре аз вчера цял ден само за скобар съм търсил но нямах слука да но ти да имаш по голяма на тапата 

- Прикачени файлове
-
- IMG_1936 (648 x 486).jpg (112.51 KiB) Преглеждано 598 пъти