Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Пясъчник?
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Какво кълве на яз.Пясъчник?
споко момчета ще се разбере скоро с какъв статут е микрото няма кво да си мъчим акъла 

-
- разбира нещата
Някой със прясно инфо от Пясъка или Микрото ??? Мисля утре да отскоча да ги проверя и ми е интересно дали излиза нещо ??
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Днес бяхме там.Имах намерение да ловя на Микрото,само че полоьението там е ТРАГИЧНО!!!Нивото е с 2 метра надолу,може и повече.Не знам дали има въобще някаква риба.После отидохме на големия язовир в подножието на стената.Пробвахме и на спининг и на дъно-на симеон,и за мирна риба хвърляхме,но си останахме валат.Нямахме никакво пипане.

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
На Микрото винаги е имало риба,досега не знам някой от моите познати и лично аз да сме се връщали без риба от там.От 1 април ще има нови правила,но подробности....по-късно.Вуйчо-Ваньо написа:Днес бяхме там.Имах намерение да ловя на Микрото,само че полоьението там е ТРАГИЧНО!!!Нивото е с 2 метра надолу,може и повече.Не знам дали има въобще някаква риба.После отидохме на големия язовир в подножието на стената.Пробвахме и на спининг и на дъно-на симеон,и за мирна риба хвърляхме,но си останахме валат.Нямахме никакво пипане.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
В най-тясната част на Микрото,където е преливника от големия язовир,е чисто сухо.слизахме и се разхождахме по дъното.И за това си мисля какво ли е положението с рибата.

Последно промяна от Вуйчо-Ваньо на Нед Мар 11, 2012 7:32 pm, променено общо 1 път.

Е какво да е въртяни са мрежи яко.Дори си личи по следите,даже има едно парче скъсана мрежа.Ама за тоя регион си е нормално,всяко село там си има бригада.
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
И все се чудя какви ще са тези нови тайнствени правила от 1-ви април?

-
- разбира нещата
Колеги преди малко се върнах от Микрото .... По-голям успех за тва време на година никога не съм имал
ще кача и снимки ! Беше г.з до г.з в буквалния смисъл ... имаше на 100 души,като се ловеше само и единствено до бетонните съоражения под стената на Пясъка. Верно нивото е много ниско,но на метър вода останах адски приятно изненадан от слуката която ни сполетя. Предимно костур излиза като отвреме на време и някоя червеноперка и едър чаушан. Колегите които бяха по-към станцията били извадили и каракуди по 0.5 кг колеми
снимки с рибата не съм направил щото нямаше време да снимам много
снимал съм само навалицата
Кустура налита най-свирепо на торен,но има и ефект и на шарен,като на шарения имате по голяма вероятност да хванете по-голямо разнообразие от риба като както вече споменах - Костур,червеноперка,чаушан(уклей) и каракуда. Успех на всички
П.С. Мисля,че през седмицата ще е по-добре да се иде понеже няма да има такава навалица
Жалко,че почивам само събота и неделя.

П.С. Мисля,че през седмицата ще е по-добре да се иде понеже няма да има такава навалица

-
- разбира нещата
-
- новобранец
Някой знае ли дали вече дава и на стената на микрото или само на канала? Благодаря
Днеска бях . Като отивах имаше доста хора на стената , но до 2/3 часа нямаше никой . Явно не е давало . От другата страна беше пълно за сметка на това . Аз бях посредата и хванах една червеноперкаLara Kroft написа:Някой знае ли дали вече дава и на стената на микрото или само на канала? Благодаря

-
- разбира нещата
Вчера и днес бях отново на Микрото! Е няма такъв кеф
Верно,че не са огромни рибите но са идеални за начесване на крастата. Много риба излиза. Започвам да си мисля,че щом на Микрото рибата се е активирала,би трябвало и на пясака да е почнала да се храни по плитките места,като на бански дол или от към Елешница,а незнам дали и на дупката няма да дава понеже тя е плитка околи 1м
Някой колега ако иде да пробва късмета да не забрави да пише 

- Shag
- вече хвърля и на тежко
И аз днес от там се връщам. Прилични каракуди за това време се появиха. Сравнително добри червеноперки излезнаха също. Даже и един малък шарко, който се откъсна пред кепа, но той така или иначе щеше да си излети във водата директно след куката. Рибата даваше като луда до обяд, после се разреди. Чаушана играеше неспирно. Сефтосах коледния подарък най-после доста сполучливо - фидер. Явно рибата се активизира и дано се запази такова времето, за да си чешем крастата.alankulu1987 написа:Вчера и днес бях отново на Микрото! Е няма такъв кефВерно,че не са огромни рибите но са идеални за начесване на крастата. Много риба излиза. Започвам да си мисля,че щом на Микрото рибата се е активирала,би трябвало и на пясака да е почнала да се храни по плитките места,като на бански дол или от към Елешница,а незнам дали и на дупката няма да дава понеже тя е плитка околи 1м
Някой колега ако иде да пробва късмета да не забрави да пише
-
- разбира нещата
Колега ти къде беше застанал ? Аз бях на широкото точно до бетоновите съоражения. Не съм чул никой да е закачал шаранИ аз днес от там се връщам. Прилични каракуди за това време се появиха. Сравнително добри червеноперки излезнаха също. Даже и един малък шарко, който се откъсна пред кепа, но той така или иначе щеше да си излети във водата директно след куката. Рибата даваше като луда до обяд, после се разреди. Чаушана играеше неспирно. Сефтосах коледния подарък най-после доста сполучливо - фидер. Явно рибата се активизира и дано се запази такова времето, за да си чешем крастата.

- vonam
- научил се да хвърля
Днес и ние бяхме на Микрото... за съжаление ни посрещна табела по пътя за съоръженията-който познава района знае за къде става въпрос
"спортен риболов - такса 10 лв. и т.н"
Поговорихме с някои от рибарите наоколо и се оказа ,че табелата е сложена днес ,минали са веднага за такса имало е разправии и т. н и т.н
Така че в крайна сметка никой не е плащал такса ,в това число и ние.
Ние ловихме на стената и направихме приличен риболов на плувка за сезона
"спортен риболов - такса 10 лв. и т.н"
Поговорихме с някои от рибарите наоколо и се оказа ,че табелата е сложена днес ,минали са веднага за такса имало е разправии и т. н и т.н
Така че в крайна сметка никой не е плащал такса ,в това число и ние.
Ние ловихме на стената и направихме приличен риболов на плувка за сезона
Явно от 1- ви април наистина се подготвя нещо.... аз лично се въздържам от коментарbutnik написа:Вуйчо-Ваньо написа:.От 1 април ще има нови правила,но подробности....по-късно.