Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

Сезон 2010
Модератор: nkolev66
Re: Сезон 2010
Определено е така, като тази година бележи връх. Аз ако съм една ричола(магиатико) ще живея тук много по-охолно отколкото в егейско при толкова много платерина. Особено това лято и в момента аз толкова много платерина преди не съм виждал, реки от риба текат 24 часа. Туната и тя май си ги хапва платерините. В егейско няма толкова риба колкото в Черно море. Зимата като се обезриби тука ще се местя малко по на юг към Самсун или Трабзон и пак ще съм една дебела охранена щастлива ричолапетър василев написа:Даааадоста средиземноморски риби започнаха да навлизат в Черно море...

А ти не се кахъри. Тези видове които мигрират нагоре ще бъдат заместени от други видове които обичат пък много топло, примерно от рибите в Червено море. В най-източната част на средиземно се срещат много видове характерни за червено море, сигурно влизат през суецкия канал, знам ли.
Каквото и да е дано да сме живи за да го видим.
Δa и тук прииждат,но от тези японскитеspear написа:[Тези видове които мигрират нагоре ще бъдат заместени от други видове които обичат пък много топло, примерно от рибите в Червено море. .

Лагопсаро

Ква е тази гад дай малко инфо!
Lagocephalus sp.australia написа:Ква е тази гад дай малко инфо!
Рибата се казва Лагопсаро на гръцки и месото и е много токсично .Съдържа тетрадоксини,които влияят на нервната система при човека.Повечето смъртни случаи са чрез задушаване

Ба мааму тая гад само за тъщи и свекърви

Последно промяна от australia на Сря Сеп 29, 2010 7:47 pm, променено общо 1 път.
-
- научил се да хвърля
И за византиициaustralia написа:Ба мааму тая гат само за тъщи и свекърви![]()
![]()

"Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been poisoned, Only after the last fish has been caught, Only then will you find that money cannot be eaten."
deathwalker написа:И за византиици![]()
![]()

Бе дано не дойде на сам това
дяволско изчадие 

...и аз съм от тех ве , ма от по старитеdeathwalker написа:И за византиициaustralia написа:Ба мааму тая гат само за тъщи и свекърви![]()
![]()
![]()
![]()

дано не се стига до там

- Jack Daniels
- разбира нещата
....вече мислех че тази година няма да се разпиша на някоя плочка, но днес морето ми беше приготвило подарък
http://gallery.nariba.com/showphoto.php?photo=68577
http://gallery.nariba.com/showphoto.php?photo=68577
Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
Джимбо, определено този сезон ти е много силен.
Започвам да усещам как в мен се заражда леко раздразнение и зле прикрита завист
Остава сега да думнеш и един торук и ще ме вкараш в кардиологичното.
Започвам да усещам как в мен се заражда леко раздразнение и зле прикрита завист

Никоя риба не е по - важна от живота !
Вчера на Фичоза взех три платерини, бяхме само с Иво Мускетаря. Направих снимки и ги сложих в галерията, като писах за мястото откъдето е рибата. Днес отивам по същото време , гъмжи от буйове във водата. Влязох във водата, биваше долу-горе ама нямаше риба. Ударих една сериозна платерина, видях още три пъти по едри риби ама отдалеч и стрелбата беше невъзможна. Та се питам, сигурно и други харпунджий четат тук ама не казват и не дават инфо.
Пашата обича смелите.
-
- научил се да хвърля
При мен зависта си е направо на ачика,браво Веско !!!vatus56 написа:Джимбо, определено този сезон ти е много силен.
Започвам да усещам как в мен се заражда леко раздразнение и зле прикрита завист![]()
![]()
"Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been poisoned, Only after the last fish has been caught, Only then will you find that money cannot be eaten."
Честито колега за слуката
Барета можеш да си сигурен че е така .
Аз всеки път гледам от най от долу и там пише кой в момента е във форума и колко госта има .

Барета можеш да си сигурен че е така .
Аз всеки път гледам от най от долу и там пише кой в момента е във форума и колко госта има .