Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

КЕФАЛОВИ - 2011 г.
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: КЕФАЛОВИ - 2011 г.
На казашко ама слаба работа.Вчера бях там 20 иларии по педя.УСПЕХ.borkok написа:Днеска и на мен ми остана време да спретна един риболовНо за жалост пълно капо
Действието се разигра на Галата от 7 до 10 сутринта...то и тогава почна да вдига вълна ивятъра се усили доста......някой колега да има инфо за езерото дали взимат илария на бомбарда малко да начеша крастата щото морето ще става кофти тези дни .ПОЗДРАВИ
- kopoy_92
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
На "белия бурун" вчера хванах доста , но ся излезе вятър и не знам как е .borkok написа:някой колега да има инфо за езерото дали взимат илария на бомбарда малко да начеша крастата щото морето ще става кофти тези дни .ПОЗДРАВИ
- djambaza
- научил се да хвърля
Къде е този "бял бурун" 

От едната страна на въдицата, винаги има по един балък.
- kopoy_92
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
В езерото , до едни рибарско селище .djambaza написа:Къде е този "бял бурун"
-
- научил се да хвърля
Днес с баща ми бяхме там към 9 часа. Хванахме 15 парчета и към 10 излезе вятър и вълни и спря да кълве. Ето и снимкаkopoy_92 написа:В езерото , до едни рибарско селище .djambaza написа:Къде е този "бял бурун"

-
- вече хвърля и на тежко
Сега се прибирам от риболов
тръгнах за заргани на Фичоза , но времето не ставаше ( много вълни и гаден вятър) . Реших да отида до Константиново за иларии . Размера среден и дребен - лових на бавно потъваща бомбарда . Дистанцията 20-30 метра . Приключих риболова с около 2 кг. илария снимки малко по късно в галерията ми

-
- научил се да хвърля
Вчера на Константиново аз и баща ми за 3 часа 4,13кг. 62 бройки. Имаше 2-3 риби по 30см., другите по-малки. Доволно беше 

- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Може ли да разясните къде по-точно ходят на Константиново , буничка ли има или?
- ivalpetkov
- разбира нещата
Някой нещо за Илия Бояджиев?Или все още пасажите се движат навън около скалите на юг?
Току виждам вече по някоя кола на КРЗ-то...ама дали има иларии?
Току виждам вече по някоя кола на КРЗ-то...ама дали има иларии?

-
- научил се да хвърля
Днес привечер на петрол всички капо преди това бях под аспаруховия, но там беше голяма мътилка, утре сутрин продължавам с пробите.
Кръв повръщам, пари Ни Връщъм !!!
днес под моста на Аспарухово ;стария мост' от 10,00 до 16,00 само попчета .Пробвах на такъм за илария ,на плувка и на бомбарда НИщО. САМО МИНАВАТ КОЛЕМИ КЕФАЛИ НО....
-
- научил се да хвърля
Днес от 7 до 11 часа две илариийки на петрол. Едната я хванах на дъно, а другата на бомбарда. Мястото е петрол. Имаше един дядо, който хвана около 5 - 6 хубави платерини ( явно опита си казва думата) и човека до мен хвана много добро парче около 35 см. Имаше още 7 човека, от които само един хвана платерина и това беше.
Разочарован съм, че никой не дава инфо за вълнолома ! То бива бива толкова да си егоист ама българска работа все пак
Разочарован съм, че никой не дава инфо за вълнолома ! То бива бива толкова да си егоист ама българска работа все пак

Кръв повръщам, пари Ни Връщъм !!!
Днес на Казашко от 7:00 до 10:00 Никой нищо на какъвто си такъм помислиш.
Днес на Константиново 26 бр.средни и дребни иларии.Общо зето занимавка.Плаваща бомбарда-жълта на цвят.Как стигнах до водата и аз не разбрах,след хиляда обяснения от месните и каране по прашни пътища.
Преди това на едно счупено мосче до стрелбището на Звездица пълно капо.Един дядо спокойно си ловеше от там прилична кая.