Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- stonetales
- разбира нещата
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Телескоп написа:Не празен изобщо от към мисли,а от всички други-стресиращи,затормозяващи ни такива, породени от гадното ни ежедневие изчезват и остава само една,която е доминираща-как да"излъжем"рибоците,което пък от своя страна си е супер мисъл- върховна,разтоварваща,зареждаща ни с положителна емоция,а от нея идва усещането за щастието и лекотата,макар и за кратко !!!stonetales написа:..........На Язовира се чувстваш не само лек и щастлив, но и празен от към мисли, И това ти позволява да усетиш щастието и лекотата. ........
Телескоп, Еднствената разлика в светогледите ни е във финалната ти фраза. За мен тя звучи така "макар и завинаги":)
Постигнал съм го! И в цялата тема обяснявам Как?:)
ХАХА ХАХА - във всеки случай не е със "отчаяно търсене на одобрение или читатели":)
Митачко - добре дошъл:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
...Форумният герой с облекчение се стича като вода под масата и пълзешком се влачи към хладилника за още ракия...stonetales написа:... За мен тя звучи така "макар и завинаги":)Постигнал съм го! И в цялата тема обяснявам Как?:)...
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- stonetales
- разбира нещата
ХА ха ХА:)
Годзи - убиваш ме:)
я да видим какви още недостатъци ще намерите на геройя от форумя?:)
Само и само, за да не му повярвате:)
Не, че сте длъжни де!

я да видим какви още недостатъци ще намерите на геройя от форумя?:)
Само и само, за да не му повярвате:)
Не, че сте длъжни де!
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
-
- кандидат преподавател
Пак изпуснах нишката,всъщност нишките мааму стара.G.P. не го обичам аз леда и не съзирам красота в него.В студеното време продължавам да ходя на риболов,но на незамръзващи дълбоки места по яз.Въча ,яз.Кърджали,едно по-малко язовирче в Кърджалийска област,река Арда и река Върбица. За това никога не съм се рязвал в "Риболов на лед".Стоунчо,не с рогите напред."Завоювал","постигнал"... това е опит за мерене на пишки.Завиждам ти за по-близките реки,морето никога не съм харесвал,обичам си планината,въпреки,че за хубав риболов се налага яко пътуване.Виж кво ,кой на кого вярва може да е важно в либовта до един момент,но при нашия мохабет никой не изисква светата истина.Лъжи бе,ама лъжи интересно -истината в повечето случаи звучи и изглежда тъпо,не се харесва на масовия зрител и читател.Ако ти е трудно да си изградиш модел за лъготене,погледай малко политиците по телевизията,особено поредните управляващи.Няма как да служиш само на себе си-не дават и бият през пръстите.Може да нямаш кауза,но това не означава,че не обслужваш две-три чужди каузи без изобщо да се сещаш за това.Чируз, за къв цолаж говориш и как е като цена ?Аз ще карам трета зима с "Дейтон",доволен съм,макар,че по правилата това трябва да им е последен сезон.Нов елемент в темата -гледам в "Лидъл" примоция - шотландско уиски "Кралица Марго" ,0,7л за някакви смешни левчета.Някой от вас,страдащи и задоволени,пробвал ли го и може ли да посочи дали наистина става за пиене?
- stonetales
- разбира нещата
Oпаааа:)
Обвинителю:)
С меренето съм на израстъци приключил отдавна. Моя е най-малкия!!! Гаранция!!!
Точно заради това съм на тоя хал и мога да си позволя свобода, поне доколкото е възможно.
Ако не давам свобода на себе си - как мога да я предлагам и на други???
А карам с нормални зимни гуми от как имам кола. И нямам нужда от "специални" такива:)
Точно заради това съм на тоя хал и мога да си позволя свобода, поне доколкото е възможно.
Ако не давам свобода на себе си - как мога да я предлагам и на други???
А карам с нормални зимни гуми от как имам кола. И нямам нужда от "специални" такива:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
- GODzillata
Опа!stonetales написа:Oпаааа:)

Форумният герой мигом си тура ръката на устата и си мисли "Ту, деба, к'во съм заплямпал глупости и философствам по темата за растежа и падението на уя? Мигар се не сещам навреме за поговорката, че където пустиняци си мерат онаа работа, не требва да се подлагам за столарче! Ма те - упущих се, та зех отношение..."

Добър вечер.Тука много бързо пишете.Е Люсиен рисува море се среща с планина
Така ми харесва така пиша

Риболовци.
- stonetales
- разбира нещата
иииии, пак тоя Маслен нос:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
Маслен ама хубав
Знаеш ли какви села стават там в морето 

Риболовци.
Е тука рисувам камък море и лодка с червени платна

Риболовци.
- G.Petkov
О-о-о,
Поста на stonetales ме върна 17-18 години назад.
Язовира го бяха докарали до санитарния минимум, замръзваше яко, не само имаше следи от гуми, а и автомобилите си бяха между нас.Никога повече не се случи това.
Тогава за пръв път лових на мормишка, яка, руска, с кука 12, влакно 0.18, кивок от кофичка за кисело мляко, стръв 1-2 бели червея, сега ако някой ми каже че ще лови с такъв такъм, няма да повярвам. Ама тогава всичко работеше. Нямаше цифрови фотоапарати, само веднъж си премерих улова - 26 костура, 8 кг, средно тегло 300 гр., поне 10 риби са били над половинката !!!
А сега, костурчета по 50-60 гр ни радват.
И защото разстоянията на Искъра бяха големи, "приватизирах" една детска шейна от мазето и си возех на нея раницата, кофата и ледобура. Иначе до резервата докато стигнеш, пот се лее от всякъде. Стигал съм до там да си мия изпотените крака на дупката, иначе измръзват!
Жесток риболов беше тогава. И ние малко късно се усетихме, чак февруари, ама ловихме до края на март. Гъсти мъгли и ярко слънце. Веднъж като влязох от станцията на МВР, мъглата бе толкова гъста, че се загубих и след 7-8 км излязох на стената.
А като се запролети, сутрин на влизане е замръзнало, а вечер от яркото слънце по 5-6 метра чиста вода до брега. Добре че хванахме едно борунче и малко плиткаж пред него и с ботушите, понякога напълнени излизахме през водата.
Да, и за мен този спомен ще остане като най-яркия от зимния риболов!
Поста на stonetales ме върна 17-18 години назад.
stonetales написа:... върховното преживяване на риболов съм имал на замръзналият Искър - февруари месец...Забихме ледобурите, на метри от резервата, върти, върти. Леда беше над метър. За пръв път през живота си виждах следи на автомобил по леда...
Язовира го бяха докарали до санитарния минимум, замръзваше яко, не само имаше следи от гуми, а и автомобилите си бяха между нас.Никога повече не се случи това.
Тогава за пръв път лових на мормишка, яка, руска, с кука 12, влакно 0.18, кивок от кофичка за кисело мляко, стръв 1-2 бели червея, сега ако някой ми каже че ще лови с такъв такъм, няма да повярвам. Ама тогава всичко работеше. Нямаше цифрови фотоапарати, само веднъж си премерих улова - 26 костура, 8 кг, средно тегло 300 гр., поне 10 риби са били над половинката !!!
А сега, костурчета по 50-60 гр ни радват.
И защото разстоянията на Искъра бяха големи, "приватизирах" една детска шейна от мазето и си возех на нея раницата, кофата и ледобура. Иначе до резервата докато стигнеш, пот се лее от всякъде. Стигал съм до там да си мия изпотените крака на дупката, иначе измръзват!
Жесток риболов беше тогава. И ние малко късно се усетихме, чак февруари, ама ловихме до края на март. Гъсти мъгли и ярко слънце. Веднъж като влязох от станцията на МВР, мъглата бе толкова гъста, че се загубих и след 7-8 км излязох на стената.
А като се запролети, сутрин на влизане е замръзнало, а вечер от яркото слънце по 5-6 метра чиста вода до брега. Добре че хванахме едно борунче и малко плиткаж пред него и с ботушите, понякога напълнени излизахме през водата.
Да, и за мен този спомен ще остане като най-яркия от зимния риболов!
- stonetales
- разбира нещата
Жалко, че вече не е същото
Георге. Беше толкова красиво. Приятелят, който ме заведе за пръв път можеше да си позволи час-два да обикаля по стоящите наблизо, в разговори дава или не дава, да опитва и техните вина и мезета и чак тогава да застава на дупка, която му бях изкопал и пак да налови:)
А, в последните дни, пред размръзването имаше луди, дето влизаха сутрин рано, стояха до тъмно, за да замръзне пак и да могат да излязат
Люси - много хубаво рисуваш:)

А, в последните дни, пред размръзването имаше луди, дето влизаха сутрин рано, стояха до тъмно, за да замръзне пак и да могат да излязат
Люси - много хубаво рисуваш:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
- GODzillata
Ех, а едно време по Дунава нямаше от кого огънче да поискаш, а сега няма къде да си хвърлиш въдицата...
Оня ден / в неделя/ при цялото това безрибие, беше пълно с риболовци, един беше насвяткал над 10 дънни, а през това време се мъчеше с една плувка....а риба няма...
На лед не мое ме накара нищо да ида да ловя, нямам му вяра с моите 115 кг.
Оня ден / в неделя/ при цялото това безрибие, беше пълно с риболовци, един беше насвяткал над 10 дънни, а през това време се мъчеше с една плувка....а риба няма...
На лед не мое ме накара нищо да ида да ловя, нямам му вяра с моите 115 кг.

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
" Зкъби Дято голета,
бих искал а имам нофа телевизииска игра."
Отговор:
"Зкъбо тете,
зпорет мен етин букафар ше свърши по топра рапота."
Отговор:
"Зкъбо тете,
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Я кой чете рано Фейсбукаchirusa_bg написа:" Зкъби Дято голета,
Отговор:
"Зкъбо тете,