Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
-
- сериозен играч
-
- сериозен играч
Днеска бях пак на лома, покрай Писанец, никога до сега не съм имал такъв риболов, при такива студове, и такъв сняг
Бяхме тръгна ли за кефали, ама се оказа че ще ловим шарани(луда работа) Двамата с колегата хванахме 11 шарнчета, около 300-400гр.единият. Снимки не съм правил защото ги пускахме веднага, и над 30 таранки (дребнички) и само един хубав кефал
Ама поне се забавлявахме цял ден

Бяхме тръгна ли за кефали, ама се оказа че ще ловим шарани(луда работа) Двамата с колегата хванахме 11 шарнчета, около 300-400гр.единият. Снимки не съм правил защото ги пускахме веднага, и над 30 таранки (дребнички) и само един хубав кефал

Ама поне се забавлявахме цял ден

Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
-
- сериозен играч
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Айде в четвъртък или петък тази седмица ако искате.
Ще се върна тогава
Много ме трогвате като ме чакате за срещите
Защо не ги пробвате белите риби на Текето на лед, би трябвало да са поне малко активни.
А за риболова по Лом-а сапо адмирации , тука ги ловим по 6-7 см и им се радваме като малко дете на ......

Ще се върна тогава

Много ме трогвате като ме чакате за срещите

Защо не ги пробвате белите риби на Текето на лед, би трябвало да са поне малко активни.
А за риболова по Лом-а сапо адмирации , тука ги ловим по 6-7 см и им се радваме като малко дете на ......

-
- сериозен играч
И аз го видях днеска това, хващат се хубави морунажи, платики, таранки, и калъч, само че е гъз до гъз.djidjo написа:В момента на Дунава размазват рибата.Говорим за по 20 30кг риба.Ловят я на корабната на фидер и на чепаре,много риба ама и много рибари ,малко грозна картина на ден се вадят стотици кила риба.Но по-лошото е,че като си тръгнат рибарите идват търмачарите и тогава настава сеч.

-
- сериозен играч
- велчев62
- ще става разбирач
nick71 написа:Както гледам тука май само аз си пиша,![]()
![]()
Днеска бях пак на лома около Пианец, този път слуката ми беше по-добра.Шаранчето е 2,100 кг. един малко над кило, десетина таранки,и пак доста малки шаранчета пуснахме.
Браво колега за добрия улов.Искам да попитам шараните на Дунава ли ги ловите,виждам от снимката,че това е някакъв тесен канал.
Интересно,че и през зимата не се е отказал да се храни
-
- сериозен играч
Колега велчев62 , това е река Русенски Лом, и миналата година, когато се наводни село Цар Калоян, се скъсаха 7 или 8 развъдника, и всичката риба влезе там, предполагам за това има толква шаран и взема и през зимата.
Иначе лично аз небих повярвал, ако някой ми беше казал за шарани януари месец.

Иначе лично аз небих повярвал, ако някой ми беше казал за шарани януари месец.