Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов около Добрич
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Re: Риболов около Добрич
http://www.ndt1.com/gallery/view_photo. ... =PN_047_11
Значи който плаща такса не може да влиза с лодка, а който е близък на шефа може?!

Колега ако на Одринци се пусне и една лодка втората вече ще има тоци , мрежи и какво ли още не.Тази година имаше хора не рибари ,които си тръгваха с по десетина шаранчета от по 200-300гр.и с по няколко маломерни сомчета за такса от 5 лв.,която е символична и единствена можеби в България,все пак на язовира се лови:шаран-зарибен от наемателите,бяла риба ,каракуда,червеноперка,сом
-
- новобранец
Прав си, но нали за това има охрана?!aksei написа:Колега ако на Одринци се пусне и една лодка втората вече ще има тоци , мрежи и какво ли още не.Тази година имаше хора не рибари ,които си тръгваха с по десетина шаранчета от по 200-300гр.и с по няколко маломерни сомчета за такса от 5 лв.,която е символична и единствена можеби в България,все пак на язовира се лови:шаран-зарибен от наемателите,бяла риба ,каракуда,червеноперка,сом

Айде

колеги ще помоля да ми обясните къде точно се намира този язовир Дрян ? до кое село или град е най-близо и как се стига до него - с лек автомобил възможно ли е???
какво риба има в язовира - едра , дребна на какво кълве ?вярно ли е че е с работно време ?удобно ли е за палатка там ?
таксата 10лв на човек за 24 ч ли е ? доколкото разбирам е разрешено преспиването на язовира ? много посещаем ли е , в смисъл има ли вариант да отида идните почивни дни и да не си намеря место ?
извинявай за многото въпроси
какво риба има в язовира - едра , дребна на какво кълве ?вярно ли е че е с работно време ?удобно ли е за палатка там ?
таксата 10лв на човек за 24 ч ли е ? доколкото разбирам е разрешено преспиването на язовира ? много посещаем ли е , в смисъл има ли вариант да отида идните почивни дни и да не си намеря место ?
-
- научил се да хвърля
Доколкото знам найстина има работно време от Петък до Неделя вечер, таксата е 10 лв за 24 часа. Тази година не съм ходил, но попринцип има вариант да не си намериш място, а и малко са удобните места за палатка. ВНИМАНИЕ ако е валяло предните 3-4 дена може и да не излезешs_toshkov написа:колеги ще помоля да ми обясните къде точно се намира този язовир Дрян ? до кое село или град е най-близо и как се стига до него - с лек автомобил възможно ли е???

Edit: на мен нещо не ми излиза снимката ето линк: http://imageshack.us/photo/my-images/24/unledczh.jpg/
Един боклук не е навредил на никой ...така мислиш ти и още 7 милиона българи 

Днес на Одринци вяла работа,не кълве,нещо и се случи на рибата.
- vanboxer
- вече хвърля и на тежко
Два дена на Езерец-страхотен риболов!Едър костур по 400-500гр на дъно на жива рибка,няколко щуки по 1-1,5кг на блесна и безброй червеноперки на плувка.
Днес сутринта в 5:30 като отивахме към нашето място,на пътечката се сблъскахме с бракониери-тъкмо изнасяха две корита с мрежи и риба.Четирима човека бяха-местни,с цялата си наглост ни поздравиха и ни пожелаха приятен риболов,мама им мръсна
.Изумен съм колко необезпокоявано работят,не им пука от нищо и от никой.Сигурен съм че през ден тарашат гьола,направо се чудя как има още риба.
Днес сутринта в 5:30 като отивахме към нашето място,на пътечката се сблъскахме с бракониери-тъкмо изнасяха две корита с мрежи и риба.Четирима човека бяха-местни,с цялата си наглост ни поздравиха и ни пожелаха приятен риболов,мама им мръсна

ЖРЕБЧЕВСКИ ВЪЗПИТАНИК
здравейте ! Някой може ли да ми даде някаква информация за Дуранкулак , каде е разрешено ,каква риба има. Също така и за Шабленското езеро ако имате инфо.
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш - това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да продължиш.
-
- научил се да хвърля
Доколкото знам от местните имало камери по цялата периферия на язовира... дано не им се разминеvanboxer написа:Два дена на Езерец-страхотен риболов!Едър костур по 400-500гр на дъно на жива рибка,няколко щуки по 1-1,5кг на блесна и безброй червеноперки на плувка.
Днес сутринта в 5:30 като отивахме към нашето място,на пътечката се сблъскахме с бракониери-тъкмо изнасяха две корита с мрежи и риба.Четирима човека бяха-местни,с цялата си наглост ни поздравиха и ни пожелаха приятен риболов,мама им мръсна.Изумен съм колко необезпокоявано работят,не им пука от нищо и от никой.Сигурен съм че през ден тарашат гьола,направо се чудя как има още риба.

Един боклук не е навредил на никой ...така мислиш ти и още 7 милиона българи 

- vanboxer
- вече хвърля и на тежко
На Дуранкулак има 7-8 места за риболов.В ляво от комплекс "Златната рибка" до помпената има 2 места.Ако минеш от другия бряг през село Ваклино също има 3-4 места.kurkana написа:здравейте ! Някой може ли да ми даде някаква информация за Дуранкулак , каде е разрешено ,каква риба има. Също така и за Шабленското езеро ако имате инфо.
На плувка и дъно на бял червей излиза червеноперка и белица доволно.На жива рибка на дъно излиза едър костур.Трябва да си там най-късно в 6:00 иначе няма места.Дано съм бил полезен
ЖРЕБЧЕВСКИ ВЪЗПИТАНИК
- vanboxer
- вече хвърля и на тежко
Там където е разрешен риболова няма никакви камери,а и тези ''гадове'' едва ли пускат мрежи за сефте 100% не ги ебе и ще им се размине.driu написа:Доколкото знам от местните имало камери по цялата периферия на язовира... дано не им се разминеvanboxer написа:Два дена на Езерец-страхотен риболов!Едър костур по 400-500гр на дъно на жива рибка,няколко щуки по 1-1,5кг на блесна и безброй червеноперки на плувка.
Днес сутринта в 5:30 като отивахме към нашето място,на пътечката се сблъскахме с бракониери-тъкмо изнасяха две корита с мрежи и риба.Четирима човека бяха-местни,с цялата си наглост ни поздравиха и ни пожелаха приятен риболов,мама им мръсна.Изумен съм колко необезпокоявано работят,не им пука от нищо и от никой.Сигурен съм че през ден тарашат гьола,направо се чудя как има още риба.
![]()
ЖРЕБЧЕВСКИ ВЪЗПИТАНИК
благодаря за инфото за Дуранкулак но да попитам колко въдици е разрешено , че някой във форума беше писал една.
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш - това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да продължиш.
- vanboxer
- вече хвърля и на тежко
Правилно си разбрал-1 въдица с две куки,простотия е според мен ама кво да правишkurkana написа:благодаря за инфото за Дуранкулак но да попитам колко въдици е разрешено , че някой във форума беше писал една.

ЖРЕБЧЕВСКИ ВЪЗПИТАНИК
искам да се включа в темата защото и аз съм от добрич
миналата седница ходих на плачи дол и хващах само малки каракуди, но един колега до мен хвана три шаранчета най малкото 2,100кг на големия язовир
това е от мен много поздрави и наздраве

миналата седница ходих на плачи дол и хващах само малки каракуди, но един колега до мен хвана три шаранчета най малкото 2,100кг на големия язовир
това е от мен много поздрави и наздраве

Победата е навик!!!
Някой има ли информация защо има изпускане на вода от яз.Одринци,познати твърдят че в коритото на реката след Одринци има вода.