Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Кефалови 2013
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Кефалови 2013
Еиии тази риба ... все неможем да я поделимorka написа:Ами мълчът ,щото после и в 5ч. сутринта да отидеш, няма място .Пълно е с майстори-кювлии. Другите правят капо след капо докато намерят рибата .ludiq_s_lopata написа:вчера на бомбарда в началото на езерото даваше доволно платерина.Цяла Варна беше поканена и всички мълчат
Нека да не прозвучи като заяждане , но това е реалноста.

Думата ,, кювлия" е била използвана в миналото Като обидаSANTIMIR написа:orka написа:Ами мълчът ,щото после и в 5ч. сутринта да отидеш, няма място .Пълно е с майстори-кювлии. Другите правят капо след капо докато намерят рибата .ludiq_s_lopata написа:вчера на бомбарда в началото на езерото даваше доволно платерина.Цяла Варна беше поканена и всички мълчат
кювлии--- какво е ???![]()
например /простак/селендур (да не се брка сьс селянин по происход)ию и т.н.
А сега ще го кажа по друг начин.Говорих за малоумниците които поднят кофите с Ялария щот маринована била екстра.Говоря за тези не могат да различьт карагьоз от лефер и платерина,за тези които осират всичко след себеси и оставят камара боклуци,и когато някой до тях хване риба умират от завист.
Думата ,, кювлия" е била използвана в миналото Като обидаSANTIMIR написа:orka написа:Ами мълчът ,щото после и в 5ч. сутринта да отидеш, няма място .Пълно е с майстори-кювлии. Другите правят капо след капо докато намерят рибата .ludiq_s_lopata написа:вчера на бомбарда в началото на езерото даваше доволно платерина.Цяла Варна беше поканена и всички мълчат
кювлии--- какво е ???![]()
например /простак/селендур (да не се брка сьс селянин по происход)ию и т.н.
А сега ще го кажа по друг начин.Говорих за малоумниците които поднят кофите с Ялария щот маринована била екстра.Говоря за тези не могат да различьт карагьоз от лефер и платерина,за тези които осират всичко след себеси и оставят камара боклуци,и когато някой до тях хване риба умират от завист.
И само да допълня че не става въпрос за това че някой щял да ми хване рибата ,а за това че тези (майстори)развалят удоволствието от риболова на колегите около тях .Случва се на човек да хвърли върху такъмите на колега,грешки стават ,няма проблеми .Но на всяко хвърляне да оплиташ по пет човека и когато му направиш забележка да ти отговори '' ми то морето да не е твойту,секи иска да фане и да пражи"
Надявам се са съм бил разбран правилно от колегите .Извинете ме за спама.
Надявам се са съм бил разбран правилно от колегите .Извинете ме за спама.
- plamenski4
- вече хвърля и на тежко
Днес на Аспарухово само една риба и още няколко неуспешни засичания !
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
-
- ще става разбирач
ВЧЕРА на аспарухово срещу петрол една платерина към кило и една изтървана - КОлегите около мен имаха по 4-5 риби докато бях там . Навярно имаха и повече .Рибата беше от половин кило нагоре .
-
- новобранец
Много си прав колега, днес също даде доволно платерина на камъните в аспарухово. Технят размер беше 500-600 грама , но имаше и екземпляри от порядъка на 1кг 1,5кг аз лично имам 11 риби от които 2 са с този калибър.

На дъно или на бомбарда ?
-
- новобранец
На плаваща бомбарда , но имаше и хора които ловяха и на бавно потапяща и те имаха резултат , но по-слаб. 

Колеги всички говорите за трофеини риби от сорта на 1-1,5кг а никои не показа една снимка

1,5 кг платерина означава 45 - 50 см което за Черно море е доста рядка слука,а да не говорим за повече от една 

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Ъмчи така резултатите са много по-големи бре.....CTAMAT_90 написа:Колеги всички говорите за трофеини риби от сорта на 1-1,5кг а никои не показа една снимка![]()

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аз откак си купих кухненски кантар улова ми драстично намаля откъм килограми 

Даже и повече от 50 см аз фанах тази година 1.100кг 50 см беше и то на дъно на бомбарда някакси ... трудно но не и невъзможно.И то толкова беше 1 риба http://prikachi.com/images/564/6613564i.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;en4oSZ написа:1,5 кг платерина означава 45 - 50 см което за Черно море е доста рядка слука,а да не говорим за повече от една
Днес на канала само боклуджа на бомбарда.