Зарган 2013

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
Аватар
hamerfall12
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Re: Зарган 2013

Мнение от hamerfall12 »

rikitikitavi написа:
Ив. Иванов написа:колеги, кажете около варна къде има места , че съм нов във варненския регион :D :D . Благодаря предварително :)
вълнолома, 1ва, 2ра,3та буна,траката,галата,фичоза
Нещо не ги любя тези места...За мен играта е от х.Рубин нагоре-Кранево, Балчик, Бялата Лагуна и т.н... до Дуранкулак :)
balyk
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от balyk »

Според мен след това лошо време схемата за заргана вече ще на юг(имам в предвид мощни резултати де) инъче по 15на бройки ще продължат да се вземат и тука,а пък и никой няма да изгуби да отиде да разгледа,невероятно красиви места има на юг от Бургас,все още,така че ,който може да си позволи няма да изгуби, дори да не хване риба.
Силно съм заинтригуван от тез ти ми лефери в Поморие покрай буните ако може малко повече инфо?
XegouX
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от XegouX »

[quote="balyk"]Според мен след това лошо време схемата за заргана вече ще на юг(имам в предвид мощни резултати де) инъче по 15на бройки ще продължат да се вземат и тука,а пък и никой няма да изгуби да отиде да разгледа,невероятно красиви места има на юг от Бургас,все още,така че ,който може да си позволи няма да изгуби, дори да не хване риба.
Силно съм заинтригуван от тез ти ми лефери в Поморие покрай буните ако може малко повече инфо?[/quote ]
Ако имаш предвид моя пост :D написах това което подочух, от втори източник разбирам че са ударени на 10-15м дълбочина и на по плитко....най големия е около 1,300 кг повтарям това е преди бурята....
Аватар
Raven
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Raven »

Аз чух за лефер около килограм и половина с харпун а няколко метра от най-източната буна.

Пп. Сега прочетох мненията назад. Колегите вече са писали. Аз го чух от колега на буната, който беше скъсал бомбарда и сменяше на алба тройка.
balyk
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от balyk »

Благодаря Ви пичове! :smt023
pavlin69
новобранец
новобранец

Мнение от pavlin69 »

BEAR12 написа:
Митко Кирилов написа:Кога да започнем отново с зарганите след този вятър и вълна? :twisted: Има ли надежда? :rolleyes:
Нека да прогнозират специализиралите се!
На Север и/или на Юг? :(
Очаквам да е интересно за всички.
Скоро мисля няма да е.В неделя на Несебър до НСА кея нещо ги беше подплашило и то доста скачаха като луди.Имаше един човек до мен и хвърляше на чепаре и удари един доста приличен лефер.Затова мисля че няма да има скоро.По добре да търсим лефера в момента.
къде и на какво...миналата година имах единични удари/успехи/ на ALBA 2,..след като на бомбарда вадех чернокоп без опашка и сменях. А сега накъде???
Аватар
bat stani68
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bat stani68 »

Днес първа проба след лошото време,мазен сулган,водата об аче е бистра .Рибата беше пръсната да не кажа че хич я нямаше.Малка активизация след 8 -резултат 11 бр заргани и 3 платерини около 400грамови бухалки,както и една по-малка .След 10.30 вятъра още се усили и беж .Утре пак проби.Агалина.Това от мен и те така :axe:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
по-добре да плачеш пред психолог,отколкото да се смееш пред психиатър!
emil75
новобранец
новобранец

Мнение от emil75 »

Днес на Нои и Кранево ялова работа.Резултата е 1 сафрид,1 чернокоп,1зарган и 1 илария.Това е до 10ч.
checho_58
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от checho_58 »

И по Балчик днес, по дамбата, по буните, някъде от 12:00 докъм 16:00 .... НИЩО!!!
stelab
новобранец
новобранец

Мнение от stelab »

checho_58 написа:И по Балчик днес, по дамбата, по буните, някъде от 12:00 докъм 16:00 .... НИЩО!!!
От 16.00 до 18.00 eдна.Много зле.
chaikata
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от chaikata »

идвам си от ной тъкмо .... нищо .... само едни рибари дето метат един през друг и вземат илариики по 5 санта ... веднага в торбата естествено
me4omen
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от me4omen »

На буните на Кранево от 08.00 до 11,00 -ниииищо ,голямо нищо !!!
Аватар
bat stani68
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bat stani68 »

Прекрасен ден,морето се успокои,дългоочакваната среща със големите пасажи се отлага.Засега.
2013-10-06-338_1.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
по-добре да плачеш пред психолог,отколкото да се смееш пред психиатър!
Аватар
shturetc
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от shturetc »

bat stani68 написа:Прекрасен ден,морето се успокои,дългоочакваната среща със големите пасажи се отлага.Засега.
2013-10-06-338_1.jpg
...Нo,дори и десетина заргана,уловени на толкова красиво място "на юг от Бургас",създават усещането за добре изживян ден (от тия,за които Господ давал по два,че и по три отгоре) :wink: :drinkers:
balyk
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от balyk »

bat stani68 написа:Прекрасен ден,морето се успокои,дългоочакваната среща със големите пасажи се отлага.Засега.
2013-10-06-338_1.jpg
Чакам с нетърпение да почнеш XXX репортажите след 24.00ч. в другия раздел..че нещо не можем да се запишем.(аз мисля да се пробвам тука утре де) Надявам се другата седмица да Ви дойда на гости.
Наслука пожелавам! :smt023 :smt023
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”