Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2013
Модератори: emo vasilev, alekst
- hamerfall12
- новобранец
- Обратна връзка:
Re: Зарган 2013
Нещо не ги любя тези места...За мен играта е от х.Рубин нагоре-Кранево, Балчик, Бялата Лагуна и т.н... до Дуранкулакrikitikitavi написа:вълнолома, 1ва, 2ра,3та буна,траката,галата,фичозаИв. Иванов написа:колеги, кажете около варна къде има места , че съм нов във варненския регион![]()
. Благодаря предварително

Според мен след това лошо време схемата за заргана вече ще на юг(имам в предвид мощни резултати де) инъче по 15на бройки ще продължат да се вземат и тука,а пък и никой няма да изгуби да отиде да разгледа,невероятно красиви места има на юг от Бургас,все още,така че ,който може да си позволи няма да изгуби, дори да не хване риба.
Силно съм заинтригуван от тез ти ми лефери в Поморие покрай буните ако може малко повече инфо?
Силно съм заинтригуван от тез ти ми лефери в Поморие покрай буните ако може малко повече инфо?
-
- вече хвърля и на тежко
[quote="balyk"]Според мен след това лошо време схемата за заргана вече ще на юг(имам в предвид мощни резултати де) инъче по 15на бройки ще продължат да се вземат и тука,а пък и никой няма да изгуби да отиде да разгледа,невероятно красиви места има на юг от Бургас,все още,така че ,който може да си позволи няма да изгуби, дори да не хване риба.
Силно съм заинтригуван от тез ти ми лефери в Поморие покрай буните ако може малко повече инфо?[/quote ]
Ако имаш предвид моя пост
написах това което подочух, от втори източник разбирам че са ударени на 10-15м дълбочина и на по плитко....най големия е около 1,300 кг повтарям това е преди бурята....
Силно съм заинтригуван от тез ти ми лефери в Поморие покрай буните ако може малко повече инфо?[/quote ]
Ако имаш предвид моя пост

Аз чух за лефер около килограм и половина с харпун а няколко метра от най-източната буна.
Пп. Сега прочетох мненията назад. Колегите вече са писали. Аз го чух от колега на буната, който беше скъсал бомбарда и сменяше на алба тройка.
Пп. Сега прочетох мненията назад. Колегите вече са писали. Аз го чух от колега на буната, който беше скъсал бомбарда и сменяше на алба тройка.
Благодаря Ви пичове! 

къде и на какво...миналата година имах единични удари/успехи/ на ALBA 2,..след като на бомбарда вадех чернокоп без опашка и сменях. А сега накъде???BEAR12 написа:Скоро мисля няма да е.В неделя на Несебър до НСА кея нещо ги беше подплашило и то доста скачаха като луди.Имаше един човек до мен и хвърляше на чепаре и удари един доста приличен лефер.Затова мисля че няма да има скоро.По добре да търсим лефера в момента.Митко Кирилов написа:Кога да започнем отново с зарганите след този вятър и вълна?Има ли надежда?
![]()
Нека да прогнозират специализиралите се!
На Север и/или на Юг?![]()
Очаквам да е интересно за всички.
- bat stani68
- вече хвърля и на тежко
Днес първа проба след лошото време,мазен сулган,водата об аче е бистра .Рибата беше пръсната да не кажа че хич я нямаше.Малка активизация след 8 -резултат 11 бр заргани и 3 платерини около 400грамови бухалки,както и една по-малка .След 10.30 вятъра още се усили и беж .Утре пак проби.Агалина.Това от мен и те така 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
по-добре да плачеш пред психолог,отколкото да се смееш пред психиатър!
Днес на Нои и Кранево ялова работа.Резултата е 1 сафрид,1 чернокоп,1зарган и 1 илария.Това е до 10ч.
И по Балчик днес, по дамбата, по буните, някъде от 12:00 докъм 16:00 .... НИЩО!!!
От 16.00 до 18.00 eдна.Много зле.checho_58 написа:И по Балчик днес, по дамбата, по буните, някъде от 12:00 докъм 16:00 .... НИЩО!!!
-
- вече хвърля и на тежко
идвам си от ной тъкмо .... нищо .... само едни рибари дето метат един през друг и вземат илариики по 5 санта ... веднага в торбата естествено
-
- новобранец
- Обратна връзка:
На буните на Кранево от 08.00 до 11,00 -ниииищо ,голямо нищо !!!
- bat stani68
- вече хвърля и на тежко
Прекрасен ден,морето се успокои,дългоочакваната среща със големите пасажи се отлага.Засега.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
по-добре да плачеш пред психолог,отколкото да се смееш пред психиатър!
- shturetc
- ще става разбирач
...Нo,дори и десетина заргана,уловени на толкова красиво място "на юг от Бургас",създават усещането за добре изживян ден (от тия,за които Господ давал по два,че и по три отгоре)bat stani68 написа:Прекрасен ден,морето се успокои,дългоочакваната среща със големите пасажи се отлага.Засега.

Чакам с нетърпение да почнеш XXX репортажите след 24.00ч. в другия раздел..че нещо не можем да се запишем.(аз мисля да се пробвам тука утре де) Надявам се другата седмица да Ви дойда на гости.bat stani68 написа:Прекрасен ден,морето се успокои,дългоочакваната среща със големите пасажи се отлага.Засега.
Наслука пожелавам!