Сафрид 2014

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
kapoleti
новобранец
новобранец

Re: Сафрид 2014

Мнение от kapoleti »

smel1968 написа::axe:
kapoleti написа:Осемнадесет кинта?Този да не е единственния,който прави "истински" чепарета,намерил балами продал,то всеки иска докрая и в рая,ама то това неговото е лакомия,а знаем за лакомия г..,какво се случва,трябва малко усещане и коректност.В неговия случай липсват... Колкото до кофите,лично ще го проверя тези дни,с малката подробност.....не се познаваме,и слава богу...
Ти май нещо не си допрочел с цените-изказа се много неподготвен в случая-а и си лови ако искаш на мухи за да не даваш пари.Извинявам се,но и на мен ми писва от полу-разбрали,полу-написали и полу-допрочели някоя тема и да плюят.Нито го познавам дядо Иван,нито ползвам чепаретата-но виждам че хората го уважат и цената е 5-6 лева както казват рибарите-ама кой да прочете-СЕЛЯНИЯ до ШИЯ.
Колега,да ти кажа,за да знаеш,и не само ти,аз за готови чепарета пари йок,мен не ме интересува,кой,на кого, какво и на колко продава, аз сам си правя всички такъми,за чепарета да не говорим,така че няма смисъл да обяснявам,в този форум влизам много рядко,и когато го правя,чета изцепки и изхвърляници като тази за цената, въобще не гледам кой какво е драскал в предни страници,тук всеки е голямата работа,и е много вътре в нещата за риболов, такъми, въдици и тн....Да сме живи всичко друго е лъжа..Живота е твърде кратък,за да обръщам внимание на подобни дреболий,и да се занимавам с обяснения....А сега ме извинете,защото съм за риба,а кълве бе,тцтцтцтцтц,отново и отново.........до догодина......
Аватар
rap66
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от rap66 »

kapoleti написа:...
Никой, градско не чете,ама никой, и не само предните страници,нищо не четат.
И те като тебе, що да четат глупости.
kapoleti написа:тактика да,ама ако нямаш точното чепаре ще стоиш и ще гледаш как другите убиват рибата и ще се чудиш в лодката, откъде да си вземеш на момента,ама няма. истинското чепаре си е истинско, а и трябва да знаеш от къде да си го набавиш...
Именно, някой хора знаят и могат, други се чудят "туй ферари пък ко толкоз има в него че толкоз пари"
Аватар
orion30
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от orion30 »

Че евтино ви ги дава Дядо Иван на 18лв. Моите недодяланите ги жуля на 5-6лв, пък какво да говорим за неговите, които са ювелирна изработка. Чепаретата му са произведения на изкуството. На хубаво чепаре само материала му е 5-6лв./хубави куки, флуорокарбон, вносни ламета, 2-3 слоя лак/. Ами труда два часа да правиш възли и лакираш.....
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re:

Мнение от Моряка »

orion30 написа:Че евтино ви ги дава Дядо Иван на 18лв. Моите недодяланите ги жуля на 5-6лв, пък какво да говорим за неговите, които са ювелирна изработка. Чепаретата му са произведения на изкуството. На хубаво чепаре само материала му е 5-6лв./хубави куки, флуорокарбон, вносни ламета, 2-3 слоя лак/. Ами труда два часа да правиш възли и лакираш.....
То отдавна стана ясно, че Дядо ви ги дава доста под 18лв. ( за неразбралите)Иначе си прав за материалите, за тях не се жалят пари и да минаваш тънко.А освен, че са ювелирни най-важното е че хващат, и в това не съм се убедил само аз.
Адаш, адаш ква стана тя :lol: ама бат ви Кроки имаше един подпис-Зависниците и простаците нямат изтребване, като хлебарки са.
Че за сафрид някой няма ли да сподели? При дядо ви Иван е ясно, че има и то много, ама това е съвкупност от много неща.поздрави и без дразги. :drinkers:
А сега де? :roll:
venito80
новобранец
новобранец

Мнение от venito80 »

да е жив и здрав човечеца,не по18 по 180 лв. да продава,значи има за какво.лошото е че май вече не сме хора,наслука на всички
Аватар
shturetc
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от shturetc »

Имам усещането,че тези,които атакуваха Дядо Иван (не го познавам човека) ,го правят,'щото си познаха боклуците по скалите,'дето им ги е щракнал :roll: ...Или се сетиха за лайната,'дето серат не само по морето,а и по реки,язовири...и се поизнервиха :wink:
Инак,едва ли има нормален рибар,който да не е впечатлен от тъй приличния улов на сафрид от брега...и то по това време на годината!? Разбира се,основна роля играе супер-майсторското чепаре. Малцина умеят да създават подобни съвършенни "убийци" и коментарите,относно цената на тези чепарета ,са безпредметни...Защото те са безценни :drinkers:
Аватар
rap66
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от rap66 »

shturetc написа:... Малцина умеят да създават подобни съвършенни "убийци" ...
paynera написа:...а ако и тогава не може да лови риба, се почва с по-скъпия вариант - уроците :D
Аватар
ssg
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ssg »

kapoleti написа:Осемнадесет кинта?Този да не е единственния,който прави "истински" чепарета,намерил балами продал,то всеки иска докрая и в рая,ама то това неговото е лакомия,а знаем за лакомия г..,какво се случва,трябва малко усещане и коректност.В неговия случай липсват... Колкото до кофите,лично ще го проверя тези дни,с малката подробност.....не се познаваме,и слава богу...
Поредното отчайващо тъпо и не на-място изказване от твоя страна пич.
kapoleti написа:Колега,да ти кажа,за да знаеш,и не само ти,аз за готови чепарета пари йок,мен не ме интересува,кой,на кого, какво и на колко продава.
И щом толкова не те интерисува кой на кого и какво , от де ти дойде на "акъла" и за чий х.й написа глупостите в горния си пост ?
Аватар
radoadvokat
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от radoadvokat »

ssg написа:
Поредното отчайващо тъпо и не на-място изказване от твоя страна пич.
kapoleti написа:Колега,да ти кажа,за да знаеш,и не само ти,аз за готови чепарета пари йок,мен не ме интересува,кой,на кого, какво и на колко продава.
И щом толкова не те интерисува кой на кого и какво , от де ти дойде на "акъла" и за чий х.й написа глупостите в горния си пост ?
Колегата изначало си е сбъркал ника, вместо капутели написал каполети, ти за акъл питаш. Жалка история!!!
Аватар
vladtina
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от vladtina »

Мислех да не се обаждам и аз,но като гледам че общо взето тази тема от сафрид 2014 се обърна на женски пазар кой какво и на колко продава .....

Та тези господа които цъкат за тези чепарета никой не ги рита в дупарата да ги купуват има също така в магазините и на по 2 лева,,,а че неговите били те по 5-6 или 8 или 18 та дори и 28 лева. то това си е вече негова работа на какво и на кой ще продава /влака винаги има пътници/
Хайде да си гледаме напред в купичките и да не шаваме много много.
Дядо Иван - МОЖЕ продава Вие НЕ можете = тихичко тогава
http://floreni.net/" onclick="window.open(this.href);return false;
nasko_sym
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от nasko_sym »

Не гледайте на СТАРИЯ в канчето.Ваща риба никой не може да ви я хване!
Аватар
smel1968
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от smel1968 »

От 2-3 дена вървят слухове за сафрид и малко чернокоп на Болата-ама няма кой да изплюе камъчето и да каже истината?
Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита.” -Христо Ботев
Аватар
dobria1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobria1 »

smel1968 написа:От 2-3 дена вървят слухове за сафрид и малко чернокоп на Болата-ама няма кой да изплюе камъчето и да каже истината?
Звънкай и ще ти дам инфо :wink: нищо че 1 седмица ме нямаше а относно сафрида там си го ловкат от 1 седмица (който може да влезе де) но не е така гъст взема се по 1-2-4 рибки и пак с малко търсене става работата така че крайните резултати от 2-3-5-6 кг. за ден(или риболов) не са кой знае какво (като се има предвид друга година какво е) а чернокопите ги има ама нещо са капризни и не папкат (на затралване по скоро)
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!
Изображение
Аватар
smel1968
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от smel1968 »

dobria1 написа:
smel1968 написа:От 2-3 дена вървят слухове за сафрид и малко чернокоп на Болата-ама няма кой да изплюе камъчето и да каже истината?
Звънкай и ще ти дам инфо :wink: нищо че 1 седмица ме нямаше а относно сафрида там си го ловкат от 1 седмица (който може да влезе де) но не е така гъст взема се по 1-2-4 рибки и пак с малко търсене става работата така че крайните резултати от 2-3-5-6 кг. за ден(или риболов) не са кой знае какво (като се има предвид друга година какво е) а чернокопите ги има ама нещо са капризни и не папкат (на затралване по скоро)

Значи и сафрида ще сгъсти,и зъбатия ще огладнее повече до 10-тина дни. :drinkers:
Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита.” -Христо Ботев
balyk
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от balyk »

smel1968 написа:
dobria1 написа:

Значи и сафрида ще сгъсти,и зъбатия ще огладнее повече до 10-тина дни. :drinkers:
от твоята уста в божиите уши и после на всички по въдиците! :D
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”