Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Модератор: dantho.mihov
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Така де, не куту Жорката само да пише.dantho.mihov написа:Дончо, чети внимателно.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Павел Иванов
Абе он Кирчо много добре знае , че не е баш тъй ама нали се изявява като старши в деЦката та се го избива на инфантилност и мета на пливка за попчетаDon4o_62 написа:Кирчо,не виждам проблем да си копаш септична яма,...

Само информативно , ЗУТ строго разграничава различните строежи и понятията за сграда не се отнасят за септична яма !
В случаят когато иде реч за такава , десет годишна давност и декларация за търпимост от съседи нямат псулютно никакво значение !
Септичната яма за да нямаш проблеми трябва да е изградена по проект , освен необходимите отстояния трябва да филтрира съдържанието си а не да го отдава в почвата и пр. и пр.
Навремето глобите бяха смешни , преко сили 50 лв. , сега ако решат да те подхванат ти лепат едни пет бона без да се замислят а ако има негативна еко оценка си отхвърчаш на диапазона от дваесе бона до плюс безкрайност

Това е без значение сега ли си построил ямата , получил си я в наследство или придобил чрез покупка или дарение , не отговаря ли на съответните критерии и не е ли узаконена си го ядеш целио без значение от времето

Това , че на тоя етап все още си затварят очите за частните септични ями в доста случаи , в никакъв случай не означава , че на някой няма да му излезе късмета , особено ако комшия реши да му прави сечено и го топне къде си требва

Уж си коджамити адвокатин , според теб си , а не знаеш , че подобна декларация няма псулютно никаква правна стойност особено кога иде реч за септични ямиGODzillata написа:Ааа, при мен е с нотариално заверени декларации, ...

Демек си фърлил бадева некви кинти по нотариус та да си имаш фърчаща хартийка без никакво значение

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- GODzillata
Павел Иванов написа:...си фърлил бадева некви кинти по нотариус ...
Пафеле, Софаа е друга Булгариа, у наше село има кмет, он е нотариус, ако сакаш да знаеш пък!

Освен тава, не съм казАл нищо за никва яма, зЕми и чети малко и ти, стига се изявява на Пайсии

Скролни надзаде, виш постовете Дончови и Данчови, и най-накрая внИкни у контекста на целататаараута.

Тва да не е куту да мешиш царевичак с кола!

- G.Petkov
За първото - навсякъде в чужбина пия минерална вода, не ми се страда стомашно.GODzillata написа: ...... Ся почвам да праа логистиката за Тасос, там водата стаа ли за пийенье или да мъкнем дамаджана с вОда - некой знае ли?![]()
И друго - таме таксита има ли по села и паланки?
За второто - не ми е трябвало и не знам, ама не може да няма. Питаш на рецепцията.
Каква вода, какви таксита на Тасос бе, Кирчо... Те тия там живеят още у 17 век, карат и вода от континента с водоноски, теглени от магарета, а пътищата им са кози пътеки, коли се движат само в района на пристанището. Мааш пеш навсякъде другаде, ма той острова е малък, няма и 100 кв околовръс... 

Плюс това, както гледам накъде върви короната, гърците ще ни отрежат съвсем достъпа докато се наканиш да тръгнеш, та направо стягай лодката, и заминавай на почивка ти знаеш къде 

Няма навсякъде таксита, има автобуси които обикалят целия островGODzillata написа: И друго - таме таксита има ли по села и паланки?

...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
- Павел Иванов
Аре бегай бе офлюфGODzillata написа:...не съм казАл нищо за никва яма,...

Нали целата последна полемика се базира на тая ти партенка :
Или и ти като едно форумно олицетворение на сестра галева ногу зе да ги мешаш партенките щото извънземните не спират да ти го говорятGODzillata написа:...начи чуек мое да кОпа септична яма у двора без секфи формалности, м?

пп - кмето у твое село за чес и слава ли расписва , бес грам пара да иска за целта

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
- Martin Mihailov
- учете се от него
Вьпреки градушката и наводненията

- GODzillata
Хм....хм......лачени автобуси с климат, ап и начесто ли?bobopeli написа:Няма навсякъде таксита, има автобуси които обикалят целия остров

@ПАфеле, спорет теб у тоа бус-самосвал:
...има ли тва, койото пише у те таа белешка:
Щото него ден немАх време да рипна и май са ме наиграли, деба и педалчетата нйедни!

Те йош снимки на тъпия бус:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

- Don4o_62
- учете се от него
Данчо,много ясно че това дето го писах е за имот без нот. акт и да го придобиеш по давност,имаш знания
просто малко шеговито подходих с Кирчовата яма,а Кирчо да си копа яма и не виждам кой ще му каже нещо особено щом и другите наоколо имат,кибиците като го питат,ще вика че я разширява и задълбочава 

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- GODzillata
[quote="Don4o_62"...Кирчо да си копа...[/quote]
Цъ, он вече не кОпа, а бетонира све!
Само дето за 33 м2 влезнаа 700 уева матриал - баластра, цимент и решетки, та некфо май не ми се врзват нещата, щото редом праеха и друг обект и ме съмнява, че натам са фанали част от нещата, щото на два курса караа матриала, ас бех коги дойде првия, ама на втория некфо се усъмних.......ся с цеуото си уважение чекам биасажията да се произнесе.
Цъ, он вече не кОпа, а бетонира све!

Само дето за 33 м2 влезнаа 700 уева матриал - баластра, цимент и решетки, та некфо май не ми се врзват нещата, щото редом праеха и друг обект и ме съмнява, че натам са фанали част от нещата, щото на два курса караа матриала, ас бех коги дойде првия, ама на втория некфо се усъмних.......ся с цеуото си уважение чекам биасажията да се произнесе.

Бравос Мартине, и без ролетка се вижда че са добри. 

Късмет.Всичко е до късмет. 

- Don4o_62
- учете се от него
Кирчо,ние помислихме че ще копаш просто яма за отпадъци,меко казано
що не каза че ще правиш мащабно строителство
тогава вече си търси разрешителни и т.н. има ли бетон има проблем 

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- GODzillata
Зависи, нема проблем ако е потпорна стена!Don4o_62 написа:...има ли бетон има проблем

Наскоро гледах бг филм "Диви и щастливи / Wildlings" и зе, че ми ареса.

@ПаФ, гатов ли си с експертизата, че нема моем спим ако са ме излъгали, цела ношт че мислим къ да им го турнем!