Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от bai mile1 »

Това е малко грешно заключение!Аз бих се пробвал на Тича,щом виждаш риби на 4-ри метра то и чичо ти Сом няма проблем да е там!На Ивито просто имаме най-голямата популация на сом и за това ти изглежда,че там дава с месец напред!Действай,първия печели а после става навалица и всички са прецакани! :idea: Ей тъй ,кат пишеш ма кефиш :D :fishing6:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Don4o_62 написа:втория не бачка ти казах,ще плашиш рибите с него,петата не отговаря за да дига сома,вервай ми,едно време може би,но сега забрави,наблегни на първия,другите ги подари на някой начинаеш
ето едни инструменти от мойта буйна младост :lol:
Photo-1279.jpg
ръбовете са толко остри,че се бръснех с тях на язовира :lol: но защо ли трябва да са остри.... :roll: забравих :D
На този вторият, дъжката е май модел Янкосана.... :wink: :lol:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Don4o_62 написа:втория не бачка ти казах,ще плашиш рибите с него,петата не отговаря за да дига сома,вервай ми,едно време може би,но сега забрави,наблегни на първия,другите ги подари на някой начинаеш
ето едни инструменти от мойта буйна младост :lol:
Photo-1279.jpg
ръбовете са толко остри,че се бръснех с тях на язовира :lol: но защо ли трябва да са остри.... :roll: забравих :D

Изображение

На този вторият, дъжката е май модел Янкосана.... :wink: :lol:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Бай Миле, гледах ти клипчето, нямаш техника, нито саунд, някой да ти покаже само и ще изкараш звука, дори и тези кльонки... :wink:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

yco написа:Бай Миле, гледах ти клипчето, нямаш техника, нито саунд, някой да ти покаже само и ще изкараш звука, дори и тези кльонки... :wink:
Тия сухи тестове не ги тачим!Не е ли,да ти е стръвта у водата и чичо Сом да си каже мнението за звука си е чиста теория на Айнщайн! :wink: :drinkers: Ицо,те шумналии ше ги изловат ти докато се туткаш и дотръзиш до Камилски дол! :mrgreen:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Сега нищо няма бе,,,,, :wink: , ще поорат малко на търмък и доман барабар с пичи грип.... :lol:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

И стръв ще има :D ама има за купуване доста работи.А пък засега малко криза :lol: :lol: :lol: ама ша мине.Ицак,не съм хващал клъонк от 20на години :lol: :lol: и засега ще трябват :lol: :lol: и малко сухи тренировки,важното мерак да има :DВ четвъртък,видях един от мойте даскали от ВУто твоя по СО се казва Иван Минчев с три инфаркта бил завалията,ама се държи
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

bai mile1 написа:А пък засега малко криза :lol: :lol: :lol:
Да,така е!Сом не се лови с пари,а с много пари! :cry:
lozzy.68
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lozzy.68 »

Нищо лично,но не ,че за риболова ,на паламуд,лефер и .... трябват по-малко кинти,но Ми е интересно,не липсва ли,нещо,между....
Да,така е!Сом не се лови с пари,а с много пари! :cry: :(
Говоря за,между пари,а...............с много пари!............?!?!?! :drinkers:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

С какви пари се лови не знам, аз си го ловя без пари,...по 2-три...
Аватар
robber_79
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от robber_79 »

:drinkers: Браво Ицо,признавам те за майстор .
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Много е прост риболова на сом, ама е безсмислено да се въоръжаваш с ненужни атрибути, които ще те направят аланкат-пишман момиче.... :lol:
За сега, няма да си променям половата си примад.. :wink: :lol: ..,ако се наложи първо ще избегам в Париж, а след това ще си туря японски карб издишащ леко на гъзо... :wink: :lol:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Ицак :lol: :lol: :lol: хубаво си решил за половата принадлежност,и умни въпроси си задаваш ,близко си и до отговорите,ама сякаш нещо ти убягва накрая :D .По назад беше писал,че всички клъонкат,ама само Краси обира едряците :lol: :lol: :lol: .Сам си беше отговорил,че има и нещо друго :lol: :lol: :lol: А сега си продължи разсъжденията,може и на ум :lol: :lol: :lol: и си помисли дали пък и сонара не му помага(освен знанията за сома,които,несъмнено има)Или е ебаси късметлийския Генерал,ама то късмет ,колко да е късмет,като в опосканите ни язовири,вади все едри,и все той :!: Ебаси калиткото случаен :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: Разбирам,че си фен на старата школа,ама онез години,кат ги ловяха едрите на блесни,и ги теглеха на кантара на ТКЗСто отминаха безвъзвратно,и няма да се върнат :(
Марк Твен
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Не можете да се мерите с Краси, само аз имам възможността да го бия и той го усеща. :lol:
Просто не съм оставал никога на лунна светлина, щото на вторият ден ще стане страшно...панимаеш... :mrgreen: :lol:
Ако трябва до го бия, ще го бия и без сонар...дори.. :wink:
Просто едно удърче правя за мурафет от 160 кила и се отказвам... :lol:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Ама аз и не съм си помислял да се меря с него.Понял :wink: Кажи за онез 5 шишета дет съм ги отделил,кога ша ги консумираме :D
Марк Твен
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”