Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
Аз тази година ще открия по към 20.06, поради така стеклите се обстоятелства 

-
- вече хвърля и на тежко
При това ниво на Дунава като заметна мога да хвана някоя румънка от Джурджу :)
абе и румънка да е ама да се фане нещо
пускай дребосъка ако искаш да хванеш ЙЕдро
- dan10
- фен клуб-скобар
ПравилноAto написа:абе и румънка да е ама да се фане нещо

Някой знае ли да не би на Текето да има състезание с лодки в събота, понеже преди малко ми се обади един приятел и каза, че имало много каякари? Поне в нета не видях да пише.

kasabinho написа:Някой знае ли да не би на Текето да има състезание с лодки в събота, понеже преди малко ми се обади един приятел и каза, че имало много каякари? Поне в нета не видях да пише.
Няма състезание - тренират повечко, защото в края на юни имат републиканско в Пловдив - синът ми е в групата, та знам

СуперИцо написа:kasabinho написа:Някой знае ли да не би на Текето да има състезание с лодки в събота, понеже преди малко ми се обади един приятел и каза, че имало много каякари? Поне в нета не видях да пише.
Няма състезание - тренират повечко, защото в края на юни имат републиканско в Пловдив - синът ми е в групата, та знам

А в събота ще имат ли пак много тренировки?Ицо написа:kasabinho написа:Някой знае ли да не би на Текето да има състезание с лодки в събота, понеже преди малко ми се обади един приятел и каза, че имало много каякари? Поне в нета не видях да пише.

Здравейте, някой да знае нещо за яз. Бойка?
-
- сериозен играч
От няколко години е забранен за любителски риболов.bat_deso написа:Здравейте, някой да знае нещо за яз. Бойка?
Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
kasabinho написа:А в събота ще имат ли пак много тренировки?Ицо написа:kasabinho написа:Някой знае ли да не би на Текето да има състезание с лодки в събота, понеже преди малко ми се обади един приятел и каза, че имало много каякари? Поне в нета не видях да пише.
Състезание няма да има,но от днес се строяха шатри в гората

ммм не защо ???ivo75 написа:Владо не е ли правилно да се каже - Строим шатрите
Няма ли да откриваш на Текето?ribarq92 написа:ммм не защо ???ivo75 написа:Владо не е ли правилно да се каже - Строим шатрите

-
- кандидат преподавател
kasabinho написа:Няма ли да откриваш на Текето?ribarq92 написа:ммм не защо ???ivo75 написа:Владо не е ли правилно да се каже - Строим шатрите
щото там си си от редовните и така си помислих .А и купона ще е як предполагам - с толкова народ
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ