Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Зимата отиди без бял и си капо със сигурност!
- jibira
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Днес проверих и всичко е вярно! Луда работаspears написа:На чудните скали си излизат прилични костури на дъно на бял или торен червеи пробваите няма да съжелявате кълве като ненормален !!! по 250/350 грама а как опъват кеф да ти правят !

Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
Здравейте, колеги. Искам да попитам, дали някой знае, какви са условията на язовирчето до Синдел и каква риба има там? Извинявам се, ако е задаван този въпрос преди това.
Кое язовирче до Синдел. Да не говориш за Тръстиково.
За това става въпрос.
- kalin_80
- вече хвърля и на тежко
Това е Тръстиково колега. По на зад е писано много за тоя водоем. Заслужава си ходенето, само прочети за правилата, че са много 

- lishev_64
- разбира нещата
Ето тук можеш да научиш нещо за Тръстиково:http://www.carpbg.com/forum/viewtopic.p ... sc&start=0
http://www.carpbg.com/forum/viewtopic.php?t=26792
Приятно четене!
http://www.carpbg.com/forum/viewtopic.php?t=26792
Приятно четене!

НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
Благодаря, колеги. Ала идеята ми беше да отида да изпробвам новата спинарка и евентуално да търся някой друг костур или щучка. Риба не смятам да взимам. За Никулден от другаде ще търсим 

Има костур и Бяла риба.За щука не съм чувал.
Щука на Тръстиково определено няма.
Костурите по това време от брега ще намериш (според мен) единствено от страна на стената, където и е по-дълбоко.
Костурите по това време от брега ще намериш (според мен) единствено от страна на стената, където и е по-дълбоко.
Ако незнаеш накъде си тръгнал, ще стигнеш някъде другаде
- lishev_64
- разбира нещата
Колегата е прав - определено костурите ще ги намериш на стената, и по-точно в основите на южната кула. Е, останалото е от теб!vinil написа:Щука на Тръстиково определено няма.
УСПЕХ!!!

НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
-
- вече хвърля и на тежко
Здравейте колеги някой да има прясно инфо за провадйска река, смятам да намина в неделя
Наслука 

Не е добре работата.Два излета имам с по една риба.Много се бракониерства тая година там и ми се струва, че е намаляла рибата.
Здравейте колеги,
От пролетта на 2013г. язовир Ботево общ.Аксаково ще отвори води за любителите на риболова! След тежка и продължителна борба с природата язовира е напълно възстановен и зарибен с шаран, амур, толстолоб, а също така се самонастаниха големи количества таранка, червеноперка и костур. Основната ни идея е да възродим този красив язовир и направим района притегателен център за риболов и екотуризъм. В тази връзка искаме да се допитаме с вас, какви удобства искате да бъдат създадени и какъв да е режима на таксуване. Създадена и е анкета на сайта на язовира - botevo.com (надявам се администраторите да не възразят за линка, ако е в разрез с правилата, моля да го изтрият).
От пролетта на 2013г. язовир Ботево общ.Аксаково ще отвори води за любителите на риболова! След тежка и продължителна борба с природата язовира е напълно възстановен и зарибен с шаран, амур, толстолоб, а също така се самонастаниха големи количества таранка, червеноперка и костур. Основната ни идея е да възродим този красив язовир и направим района притегателен център за риболов и екотуризъм. В тази връзка искаме да се допитаме с вас, какви удобства искате да бъдат създадени и какъв да е режима на таксуване. Създадена и е анкета на сайта на язовира - botevo.com (надявам се администраторите да не възразят за линка, ако е в разрез с правилата, моля да го изтрият).
botevo.com
Днес и аз чух за това с Ботево
Личното ми мнение,което е на база наблюдения по доста частни гьолове.
Риба има и се пази само в такива които са с ниска такса и плащане на рибата.Така хем рибаря хваща,хем и има риба има и на такива места не ходят месари . Другото :дай 15лв. и вземай колкото хванеш обезрибява водоемите
Личното ми мнение,което е на база наблюдения по доста частни гьолове.
Риба има и се пази само в такива които са с ниска такса и плащане на рибата.Така хем рибаря хваща,хем и има риба има и на такива места не ходят месари . Другото :дай 15лв. и вземай колкото хванеш обезрибява водоемите
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ