Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

около Бургас ????
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
Re: около Бургас ????
До сега не съм чул някой да е извадил Амур във Ваята !!!
А язовира в Средец има ли развитие?Това лято излизаше ли нещо по така?
-
- ще става разбирач
Колеги спадна ли водата на Константиново ?
Някой има ли инфо за Константиново ?
-
- вече хвърля и на тежко
Вчера на Грудовска река- нула, още е бърза и замътена водата, прибрана е в коритото, но е водовъртежи...
На Константиново водата е замътена още, кално по брега....колеги хващаха дребни таранки.
Днес на Мандра след Твърдица- водата е паднала /нивото е 1 педя под преливниците на стената/. Водата е пълна с камъши, клони, треви... от 7,30 до 12,30 на плувка, дъно, всички видове червеи и царевици... НИЩО.
На Константиново водата е замътена още, кално по брега....колеги хващаха дребни таранки.
Днес на Мандра след Твърдица- водата е паднала /нивото е 1 педя под преливниците на стената/. Водата е пълна с камъши, клони, треви... от 7,30 до 12,30 на плувка, дъно, всички видове червеи и царевици... НИЩО.
Днес на Тръстиково много слабо.За 4часа 10 дребни таранки,
Мерси колеги
- koitikaza
- научил се да хвърля
Миналата седмица бях на Тръстиково рибата е силно навряна в камъшите с малко захранка и тънки месинки става работата.0,16 основа + 0.12 повод и кука 14.Вадих с кепче за да не пляскат рибите че после става едно затишие за известно време.
- vlado_kamburov
- новобранец
6tuki ima.izvinqvam se za latinicata
къде са тея зъбаткиvlado_kamburov написа:6tuki ima.izvinqvam se za latinicata

Някой да е ходил някъде днес ?
Колеги някой може ли да ми каже къде има места по Факийска река и какво се лови в момента ? Мерси предварително
Вчера на Константиново (Новоселци) 12 таранки, средна хубост, за 4 часа и половина. Взимаше много плахо, явно не е активна вече заради температурата на водата.
Днес бях на мостовете след Димчево пробвах на воблер , блесна и жива рибка няма и следа от щука и костур . На шлюзовете ври от белевица но дребна .
Събота и Неделя бях на стената на Мандрата. Дава таранки и дребни червеноперки, както на торен, така и на бял червей.