Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Искам да попитам дали някой има инфо за провадийска река?
Днеска докато си мисля какво да правя се сетих за 1 малко язовирче селско намира се до град провадия селото се казваше равна намираше се язовирчето в долната част на селото излизаха приятни таранки и червеноперки и тук там шаранче около 2-3 кг някои да има инфо за там ?
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Дааа има инфо за Провадийска река в Гугъла колега-ето http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D1% ... полагам,че не това ти трябваше,но ти така си задал въпроса,че аз така сметнах,че е най правилно да ти отговоряdianstefanov89 написа:Искам да попитам дали някой има инфо за провадийска река?

-
- научил се да хвърля
Колко по конкретен и какъв друг може да е смисъла на въпроса ми, когато е зададен в рибарски форум в тема за информация за активността на рибата по рибарници,язовири и реки във варненска област?!pasator написа:Дааа има инфо за Провадийска река в Гугъла колега-ето http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D1% ... полагам,че не това ти трябваше,но ти така си задал въпроса,че аз така сметнах,че е най правилно да ти отговоряdianstefanov89 написа:Искам да попитам дали някой има инфо за провадийска река?Ако беше по конкретен във въпроса си,можеше и друг отговор да получиш
Кълве ли рибата в провадийска река по това време на годината? Така харесва ли ти?!

Колега то нищо не остана на тази река.Изчакай още малко време след 15януари да поогладнее кефала ако е останал и ходи м/у Синдел и Юнак.Стига с тази Провадийска река,че няма да има място къде да хвърлиш.
-
- научил се да хвърля
Имам инфо о т днес, че е замръзнала по краищата и че има големи преспи и трудно се стига до нея ( разбирасе се благодарение на колегата с инфото от уйкипедия
)

Колега,поразрови се малко назад из форума и може би ще забележиш,че "колегата с инфото от уйкипедия" е дал и продължава да дава доста информация на точно и ясно формулирани въпросиdianstefanov89 написа:Имам инфо о т днес, че е замръзнала по краищата и че има големи преспи и трудно се стига до нея ( разбирасе се благодарение на колегата с инфото от уйкипедия)

-
- научил се да хвърля
Е колко по-точно и ясно искаш да ти го формулирам, ти ма разби направо!pasator написа:Колега,поразрови се малко назад из форума и може би ще забележиш,че "колегата с инфото от уйкипедия" е дал и продължава да дава доста информация на точно и ясно формулирани въпросиdianstefanov89 написа:Имам инфо о т днес, че е замръзнала по краищата и че има големи преспи и трудно се стига до нея ( разбирасе се благодарение на колегата с инфото от уйкипедия)

Здравейте колеги, спешно ми трябва телефона на арендатора на язовир Оброчище-ако някой го има моля да го даде.
Ами например какви риби излизат,на каква стръв, къде са местата където е най удачно да застанеш.Тя Провадийска река не е 100 мерта дълга-налиdianstefanov89 написа:Е колко по-точно и ясно искаш да ти го формулирам, ти ма разби направо!pasator написа: Колега,поразрови се малко назад из форума и може би ще забележиш,че "колегата с инфото от уйкипедия" е дал и продължава да дава доста информация на точно и ясно формулирани въпроси

-
- новобранец
Колеги, чувам че щели да пускат язовир Бозвелийско през 2013-та за рибари. някой знае ли нещо по въпроса? Някакви телефони на на арендатора могат ли да се намерят?
-
- новобранец
- Nikolay ( Dobrich )
- ще става разбирач
ахахахахах, как си отговаря
Ми отговаря си защото той е арендатора , а ние сме рибките !Nikolay ( Dobrich ) написа:ахахахахах, как си отговаря

-
- новобранец
Ей пичове,Mitko-4eshita написа:0899863286
Благодаря за номера, който изписахте от моя профил, но не е този начина! понее не съм много добре с компутрите си сложих по-проста парола ноя явно съм сбъркал. Можехте поне да ме посъветвате в тези неща а не да бъркате в профила ми.
Поне номера които написахте ми свърши работа.