Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

около Бургас ????
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: около Бургас ????
На 03.01.2015г и аз ходих на разходка без резултат. Както каза колегата без да ми клъвне - почнах с Грудовска река направих доста дълга обиколка с опити на различни места НИЩО. Канала в Дебелт пак НИщо, минах на Факийска тя беше позамръзнала на доста места и там нищо и накрая към вкъщи с убит мерак за зимен риболов.
Димитър Димитров ( 161)
На 11.01.2015 г - голяма разходка: Раков дол, Дебелт канала, Средецка река чак до с.Проход и нагоре, резултата е 0. Абсолютно нищо не подгони блесната, нито воблера или туистера. Никаква риба не се виждаше и не помръдваше. Времето беше уникално, перфектна разходка, но без риба.
-
- ще става разбирач
[quote="teosdaros"]На 11.01.2015 г - голяма разходка: Раков дол, Дебелт канала, Средецка река чак до с.Проход и нагоре, резултата е 0. Абсолютно нищо не подгони блесната, нито воблера или туистера. Никаква риба не се виждаше и не помръдваше. Времето беше уникално, перфектна разходка, но без риба.[/quo Търсил си хищника , а червенопера , бряна ? 

Колега, имаше много хора и на Средец на реката и на Аврамов мост да чакат на плувка за бряна и червеноперка, но никой нищо не беше хванал, ловяха на бял червей. И захранка хвърляха някои от тях но без резултат. Или рибата я няма в момента или не е активна. За цял ден никъде , нищо не видях да преиграе или скочи. Дано скоро се раздвижи и започне да се храни.
na dupkite do shluza dnes hvashtaha drebni 4ervenoperki
Вчера на Константиново белевица и дребен червенопер
-
- ще става разбирач
Белевицата с какви размери е ?vaalin написа:Вчера на Константиново белевица и дребен червенопер

Имаше информация, че на р.Факийска излиза кефал след с. Драчево.
Вчера отидох и си тръгнах 17 коли няма място да застанеш. Някои вадеха, други не, минах и през язовира на Средец, малко са го изпуснали, рибата там още не е активна, дори би се зачудил човек, дали има нещо въобще.
Вчера отидох и си тръгнах 17 коли няма място да застанеш. Някои вадеха, други не, минах и през язовира на Средец, малко са го изпуснали, рибата там още не е активна, дори би се зачудил човек, дали има нещо въобще.
едра 12-15смstanilov написа:Белевицата с какви размери е ?vaalin написа:Вчера на Константиново белевица и дребен червенопер
Днес сутринта първо на помпената в с.Габър имаше двама колеги вадеха дребна белевица от там на раков дол нищо,новоселци на помпената имаше бая хора но вадеха дребна таранка и то рядко и от там в къщи
когато пиенето почне да пречи на работата,спираме работата 

- Аматьора Бс
- ще става разбирач
Здравейте колеги.Уикенда ще съм в комплекс Рибарника преди М.Търново.Въпросът е дали въобще да взимам такъми.Доколкото разбрах реката минава точно до комплекса.
Колега миналата седмица бях в Малко Търново и като се прибирах след дъждовете реката беше доста голяма и мътна мисля че няма смисъл,но ти си знаеш. По принцип реката има риба ако е спаднало нивото ще е добре 

-
- вече хвърля и на тежко
В неделя разузнаване. Канала на Константиново доста хора пробват- без резултат. На Мандла преди пясъчната кариера- дребни червеноперки и таранки. Минаха хора обикаляли реките- капо. На Аврамов мост- бърза , висока вода. Тръстиково- бърза вода.
Понеделник на Мандра преди пясъчната кариера направих сефтето с дребни рибочки на бял червей.
Късмет.
Понеделник на Мандра преди пясъчната кариера направих сефтето с дребни рибочки на бял червей.
Късмет.
Някой да е ходил днес някъде ?
Днес бях на реката до село Зидарово.
Имаше страшно много хора, след 8 беше невъзможно да си намериш място. Ловеше се таранки средни на размер, червеноперки и към 11-12 тук там някоя беловица... но си беше панайр пълен
Имаше страшно много хора, след 8 беше невъзможно да си намериш място. Ловеше се таранки средни на размер, червеноперки и към 11-12 тук там някоя беловица... но си беше панайр пълен