Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Кой какъв фидер ползва
Модератор: Paublo_Eskobar
- piletoradi
- сериозен играч
Re: Кой какъв фидер ползва
Аз съм с модела "Сикрет фидер" на Фокус, просто няма аналог за това качество и тези пари!
Горещо го препоръчвам!
Горещо го препоръчвам!

http://www.ribi-abv.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
- svilen_sa6kov
- разбира нещата
Вече с Browning ambition feeder - перфектен с акция до 120грама. Уникално качество на изработката, лека и с перфектен строй пръчка, параболик.
По- добре детето с въдица в ръката
, отколкото пред видеоиграта
.

- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Честитоsvilen_sa6kov написа:Вече с Browning ambition feeder - перфектен с акция до 120грама. Уникално качество на изработката, лека и с перфектен строй пръчка, параболик.

нямам живарник
Колеги,аз съм с Глобе Адвенчър,някой знае ли дали водачите му позволяват работа с плетени влакна?
Може колега,няма причина да не може.То вече незнам въобще има ли пръчка да не може да работи с плетени влакна.usmiwka написа:Колеги,аз съм с Глобе Адвенчър,някой знае ли дали водачите му позволяват работа с плетени влакна?
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
BROWNING Force Avon twin tip parabolic Action-1lb T/C,15-60ГР.Е кажете си сега мнението, още не сьм го сефтосал
а сьм и начинаещ.много ми се вижда дьльг щото е двуколенен,и много тьнка бланка,а от форума някаде прочетох че е добре с дадените показания.

Колега, от къде си купи резервните върхове за Шекспира?Koleff написа:То питането от октомври миналата година ама нищо.каридата написа:A за първото СПРО много ме съмняват данните му.Просто на 4,20м да тежи 272гр а пък акцията да му е до 140гр.незнам чудна работа ми се струва.
В интерес на истината и мен ме съмнява.
![]()
Аз съм с Зео Пауър фидер на Шекспир на 4.20 метра. Имам 2 от оригиналните (бяха 3) върха и 2 допълнително закупени с акция лайт и медиум. Много ме кефи.
Колеги някой има ли мнение за този прът.http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... cts_id=951
- svincyyy
- ще става разбирач
От месец съм Shakespeare - Mach 1 XT Power Feeder доволен съм много.
Не Си Хвърляите Кордите По Земята Доста Е Неприятно 

Никой ли няма мнение за фидера,че няма къде да го видя преди да го поръчамvidevid написа:Колеги някой има ли мнение за този прът.http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... cts_id=951
- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Каква е тая мания по дългите и тежки фидери незнам. Всички искат максимално дълъг и максимално тежък фидер.
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation

- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
В скалада имам едно Shimano Catana 5,20/4.50м XH до 200 гр. ако някой му е навитак да дзвънка

Без риболов няма любов !
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Колегата май е Дунавско чадо.Нормално е да си търси хеви фидер.
Може да иска да лови с 80-100 грамови хранилки.
п.п.Колега ето,ако искаш да спестиш някой лев.
Не вярвам разликата в качеството или строя да е фрапираща.
Пък може и да се пазариш за още по-добра цена
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=86&t=42811
Може да иска да лови с 80-100 грамови хранилки.
п.п.Колега ето,ако искаш да спестиш някой лев.
Не вярвам разликата в качеството или строя да е фрапираща.
Пък може и да се пазариш за още по-добра цена
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=86&t=42811

- svincyyy
- ще става разбирач
Ами колега ела на Тунджа с мек и лек и ще видиш защо ти е хеви фидер при положение че 60- 70 грама кошничка неможеш в никакъв случаи да я спреш се принуждаваш да слагаш 80-100 а като си ловиш на езеро си слагаш наи малкия връх с 20 грама и пак си правиш кефа или искарваш мача и пак си правиш кефа така че.. Пък и не мн хора разполагат с пари зада имат по 2 3 фидера за всякакъв тип риболов а и нали това е смисъла с сменяемите върхове на фидера да се използва за мн видове риболовdunavski написа:Каква е тая мания по дългите и тежки фидери незнам. Всички искат максимално дълъг и максимално тежък фидер.
Не Си Хвърляите Кордите По Земята Доста Е Неприятно 

- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Колега не е точно така, но както и да е ....., а защо ли на два пъти като лових в Марица на средата на реката у най-силния бързей с 60 гр хранилка и най-лекия връх си задържах перфектно. Единствената река на която бих ловил с 100гр е може би Дунав.svincyyy написа:Ами колега ела на Тунджа с мек и лек и ще видиш защо ти е хеви фидер при положение че 60- 70 грама кошничка неможеш в никакъв случаи да я спреш се принуждаваш да слагаш 80-100 а като си ловиш на езеро си слагаш наи малкия връх с 20 грама и пак си правиш кефа или искарваш мача и пак си правиш кефа така че.. Пък и не мн хора разполагат с пари зада имат по 2 3 фидера за всякакъв тип риболов а и нали това е смисъла с сменяемите върхове на фидера да се използва за мн видове риболовdunavski написа:Каква е тая мания по дългите и тежки фидери незнам. Всички искат максимално дълъг и максимално тежък фидер.
Върховете на фидера не са за различен тип риболов, а за различен тип чувствителност той не играе голяма роля в изхвърлянето на тежестта (запомнете го това веднъж за винаги !!!)
Предназначението на мача и фидера е много различно и неможе да се прави връзка между тях.
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation