Кой какъв фидер ползва

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
piletoradi
сериозен играч
сериозен играч

Re: Кой какъв фидер ползва

Мнение от piletoradi »

Аз съм с модела "Сикрет фидер" на Фокус, просто няма аналог за това качество и тези пари!
Горещо го препоръчвам! :rolleyes:
http://www.ribi-abv.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
svilen_sa6kov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от svilen_sa6kov »

Вече с Browning ambition feeder - перфектен с акция до 120грама. Уникално качество на изработката, лека и с перфектен строй пръчка, параболик.
По- добре детето с въдица в ръката :fishing3: , отколкото пред видеоиграта :finga: .
Аватар
hristotihov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от hristotihov »

svilen_sa6kov написа:Вече с Browning ambition feeder - перфектен с акция до 120грама. Уникално качество на изработката, лека и с перфектен строй пръчка, параболик.
Честито :smt023 :drinkers:
нямам живарник
usmiwka
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от usmiwka »

Колеги,аз съм с Глобе Адвенчър,някой знае ли дали водачите му позволяват работа с плетени влакна?
shekira
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shekira »

usmiwka написа:Колеги,аз съм с Глобе Адвенчър,някой знае ли дали водачите му позволяват работа с плетени влакна?
Може колега,няма причина да не може.То вече незнам въобще има ли пръчка да не може да работи с плетени влакна.
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
камагра
новобранец
новобранец

Мнение от камагра »

BROWNING Force Avon twin tip parabolic Action-1lb T/C,15-60ГР.Е кажете си сега мнението, още не сьм го сефтосал :) а сьм и начинаещ.много ми се вижда дьльг щото е двуколенен,и много тьнка бланка,а от форума някаде прочетох че е добре с дадените показания.
dionisiev
новобранец
новобранец

Мнение от dionisiev »

Koleff написа:
каридата написа:A за първото СПРО много ме съмняват данните му.Просто на 4,20м да тежи 272гр а пък акцията да му е до 140гр. :roll: незнам чудна работа ми се струва.
То питането от октомври миналата година ама нищо. :wink: В интерес на истината и мен ме съмнява. :roll:
Аз съм с Зео Пауър фидер на Шекспир на 4.20 метра. Имам 2 от оригиналните (бяха 3 :evil: ) върха и 2 допълнително закупени с акция лайт и медиум. Много ме кефи. :lol:
Колега, от къде си купи резервните върхове за Шекспира?
videvid
новобранец
новобранец

Мнение от videvid »

Колеги някой има ли мнение за този прът.http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... cts_id=951
Аватар
svincyyy
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от svincyyy »

От месец съм Shakespeare - Mach 1 XT Power Feeder доволен съм много.
Не Си Хвърляите Кордите По Земята Доста Е Неприятно :)
videvid
новобранец
новобранец

Мнение от videvid »

videvid написа:Колеги някой има ли мнение за този прът.http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... cts_id=951
Никой ли няма мнение за фидера,че няма къде да го видя преди да го поръчам
Аватар
dunavski
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dunavski »

Каква е тая мания по дългите и тежки фидери незнам. Всички искат максимално дълъг и максимално тежък фидер.
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation
Изображение
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

В скалада имам едно Shimano Catana 5,20/4.50м XH до 200 гр. ако някой му е навитак да дзвънка :mrgreen: :mrgreen:
Изображение
Без риболов няма любов !
stich
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от stich »

Колегата май е Дунавско чадо.Нормално е да си търси хеви фидер.
Може да иска да лови с 80-100 грамови хранилки.
п.п.Колега ето,ако искаш да спестиш някой лев.
Не вярвам разликата в качеството или строя да е фрапираща.
Пък може и да се пазариш за още по-добра цена
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=86&t=42811
Изображение
Аватар
svincyyy
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от svincyyy »

dunavski написа:Каква е тая мания по дългите и тежки фидери незнам. Всички искат максимално дълъг и максимално тежък фидер.
Ами колега ела на Тунджа с мек и лек и ще видиш защо ти е хеви фидер при положение че 60- 70 грама кошничка неможеш в никакъв случаи да я спреш се принуждаваш да слагаш 80-100 а като си ловиш на езеро си слагаш наи малкия връх с 20 грама и пак си правиш кефа или искарваш мача и пак си правиш кефа така че.. Пък и не мн хора разполагат с пари зада имат по 2 3 фидера за всякакъв тип риболов а и нали това е смисъла с сменяемите върхове на фидера да се използва за мн видове риболов
Не Си Хвърляите Кордите По Земята Доста Е Неприятно :)
Аватар
dunavski
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dunavski »

svincyyy написа:
dunavski написа:Каква е тая мания по дългите и тежки фидери незнам. Всички искат максимално дълъг и максимално тежък фидер.
Ами колега ела на Тунджа с мек и лек и ще видиш защо ти е хеви фидер при положение че 60- 70 грама кошничка неможеш в никакъв случаи да я спреш се принуждаваш да слагаш 80-100 а като си ловиш на езеро си слагаш наи малкия връх с 20 грама и пак си правиш кефа или искарваш мача и пак си правиш кефа така че.. Пък и не мн хора разполагат с пари зада имат по 2 3 фидера за всякакъв тип риболов а и нали това е смисъла с сменяемите върхове на фидера да се използва за мн видове риболов
Колега не е точно така, но както и да е ....., а защо ли на два пъти като лових в Марица на средата на реката у най-силния бързей с 60 гр хранилка и най-лекия връх си задържах перфектно. Единствената река на която бих ловил с 100гр е може би Дунав.
Върховете на фидера не са за различен тип риболов, а за различен тип чувствителност той не играе голяма роля в изхвърлянето на тежестта (запомнете го това веднъж за винаги !!!)
Предназначението на мача и фидера е много различно и неможе да се прави връзка между тях.
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на фидер”