Сом на тролинг

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Аватар
Franko
разбира нещата
разбира нещата

Re: Сом на тролинг

Мнение от Franko »

yzyna написа: А относно Емо,този сезон може да зашие някой 100-так и на спининг,няма да се учудя то човек си е роден с късмета! :wink:
Emo-83 написа:....ан от негър и ми върви.Винаги съм позитивно настроен. :rolleyes: :lol: :lol: :lol:
може,може. :wink: :D :partyman:
http://www.vbox7.com/play:1dbd3caf
Кой знае на къде?Кой знае до кога?....
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Като тази крива година,никога не е било.Е,аз толкова и ходих,ама поне когато и да съм отишъл,винаги съм напъвал на макс и явно росто ми беше крива шибаната година и продължава :evil: :evil: :evil: Целия свят ми е крив и дано другата да е много по-добра и за мен и за Вас :lol: :lol: :lol:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
pachosz
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pachosz »

Колеги, като ви чета - ше берат ядове тия сомове догодина :D :D :D :D :D
Ха дано!
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Чулта господ :lol: :lol: :lol:

Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Като тази крива година,никога не е било.Е,аз толкова и ходих,ама поне когато и да съм отишъл,винаги съм напъвал на макс и явно росто ми беше крива шибаната година и продължава :evil: :evil: :evil: Целия свят ми е крив и дано другата да е много по-добра и за мен и за Вас :lol: :lol: :lol:
Еееееее Кроки,защо се косиш за кривата година.Не върви не само в риболова....бизнеса замря и хората нямат никви кинти.Но нали след лошо идва хубаво.
Да ви кажа,когато видя,че не гура не се напрягам.Нема за оти....Това е все едно някоя гърла да и се меткам,а тя да се целува с Франко например. :P :shock: Като я нарита дубльора пак ще кацне на мою. :ANAL:
В кошера има мед,защото има ред......чакам си го с кеф. :idea: :arrow: :axe:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Кроки,нема страшно!Който е ловил веднъж сом е зарибен до живот и рано или късно пак ще се отчете.Яд ме е,че се отказа от спининг на сом и отиде в кльонкането и тролинга. :wink: И аз за момент се парзулнах по кльонкането и резутатът в началото беше екстра,но се върнах у време към то-тролинга,че келепира е по-голем! :D Емо изобщо не го жалим,он се е отчел и сега всичко му е келепир! :wink: До колкото имам инфо,нивото е супер-ниско и концентрацията на риба е по-големо-било!Ех,колко ме е яд,че не се пробвах на Пясъка тая година! :( :? :cry: :drinkers:
Аватар
pachosz
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pachosz »

Ти не напразно подхвърляш за някоя гърла. То е ясно, че с риболова като не върви, с гърлите всичко е повече от ОК! Ако пък кажеш, че не е така - на друг го казвай :lol: :lol: :lol:
Нищо де, тая година я пишем за гонене на булки, догодина пак наблягаме на риболов :D При мен поне е така, признавам го :oops:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Абе,аз трудно се отказвам от каквото и да е :lol: Въроса е да има време за ходене,рибата сама идва.Аз този сезон има най-много 5-6 излета и това е.Как да хване човек риба ??? Един път за два дни с преспиване и другото на Ивайловград и рибите дребни та дребни.Е,имаше по някоя едра покраи дребосъка но на фона на предните години,направо си беше смехория.Верно че след лошото идва хубавото,дано да е така другия сезон и да се върнем в играта пък и време дано да има :mrgreen:

Булките са друг въпрос,каране на влака сериозно,че там до поправителни рядко допускат :ANAL: :ANAL: :ANAL:
Последно промяна от krokibg на Сря Дек 09, 2009 8:59 am, променено общо 1 път.

Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

pachosz написа:Ти не напразно подхвърляш за някоя гърла. То е ясно, че с риболова като не върви, с гърлите всичко е повече от ОК! Ако пък кажеш, че не е така - на друг го казвай :lol: :lol: :lol:
Нищо де, тая година я пишем за гонене на булки, догодина пак наблягаме на риболов :D При мен поне е така, признавам го :oops:
Татко ти вече не може.....така каза Кръстьо Лафазанов.Но за рибата не съм се отказал да я гоня.Пиша за тролинга и ви чета,защото желая да се състезавам в модерен петобой....не съм хващал само така сом.
Иначе Тролката пак се изложи с изказването за кльонка.Всичките риби на воблер хванати в Б-я преди се равняваха на 3-4ма кльонкаджии.Това е най-успешния метод за улов на сом.Естественно не отричам нито един друг способ.Напротив насочил съм се на там в началото на година 1910.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Тоя,Пачо е Кашпировски,как ме разгада! :roll: Нещо се случи и ме отдалечи от тролинга,за дълго! :D Но да се върнем на тролинга!Карам си в неква лудница от лодки и по едно време един приятел се отказа,а точно към него се движех.По едно време гледам неква надувка/лодка/ върви с доста бързо темпо и описва дъга от дясно на ляво зад мен и ми минава през воблерите!Не успя да ме закачи и се изравни успоредно на мене и взе да ме изпреварва,но беше твърде близо до брега,а шаранджиите как го гледаха,не е истина!Щеха да го изядат! :D Начинаещ от секъде,но хоп взе че се спря.Бех сигурен че се е оплел в дънарките!Но,не! :roll: Вадеше риба и пръта се огъваше на тласъци.Разбрах,че е сом а той държеше кепа с лявата ръка,все едно че сулка чака!Нема да гледам и избегах,но срещнах друг френд и го пратих да помага.Он ми каза,че е отказал помощ и друга лодка му е дала канджа,та е извадил десетка-сом!Браво,но когато му удари воблерите ни бяха един до друг! :wink: Ето нагледен пример,че всеки мое да хване вашият сом! :D :drinkers: Малко ме беше яд,но се зарадвах,че е успял.Иначе щеше да си остане начинаещ! :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Емо съгласен съм,че кльонкането е БИЛО най-успешният риболов на сом!Но вече втора година тролингът е №1 при сомовете,колкото и да ти е жал!И това е съвсем нормално,щот по света тролингът е върхът на сладоледа в риболова! :drinkers: Знаеш го добре и не може да стане спор,колкото и да ти е мъчно!На Пясъчник,кво хванаха на кльонк и кво на тролинг?На Искър-а е същото положение! :drinkers: И това е само началото! :wink:
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Troli Rapala написа:Емо съгласен съм,че кльонкането е БИЛО най-успешният риболов на сом!Но вече втора година тролингът е №1 при сомовете,колкото и да ти е жал!И това е съвсем нормално,щот по света тролингът е върхът на сладоледа в риболова! :drinkers: Знаеш го добре и не може да стане спор,колкото и да ти е мъчно!На Пясъчник,кво хванаха на кльонк и кво на тролинг?На Искър-а е същото положение! :drinkers: И това е само началото! :wink:
Във Испания и Италия номер едно са сомовете на дъно.Намираш ли някаква логика в това.Махаме Искъра с неговото устие и Пясъка с неговото маловодие и ще се сетиш за какво иде реч.Освен това на кльонк кълве доста по-рядко,когато рибата е в плиткото.Успехите на тролинг са винаги доста по-големи в началото на годината.....както и на клон с рибка на повърхноста.В последствие палачинката се обръща.Съществената разлика е,че с кльонка викаш рибата.Не е като ония случайно минаващ новобранец(като мен),копнал сома точно пред твоите очи.
Всяко нещо си има чалъми и много мисъл.За това се бутам между вас.....имам да се уча.На мен малко ми трябва.....,една изпусната дума.Виж какво мнение написах.Все едно разбирам от сом.Нищо не разбирам....зная само къде,кога живее. :drinkers: :rolleyes:
Аватар
pachosz
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pachosz »

И аз толкова го разбирам тролинга. Още един сом като хвана на влачене и ще направя сефте :D :D :D Добре, че от време навреме някоя бяла рибка или костур се закача. Ама не губя надежда! Щом имам мерак, ще се науча, пък с малко късмет може и да сполуча :wink:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Абе,няма да се плашите,щом ходим ще хващаме и това е.Къде по големи,къде по малки но ще хващаме.Риба няма само пред компа :idea: :lol: :wink:

yzyna
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от yzyna »

Troli Rapala написа:Ех,колко ме е яд,че не се пробвах на Пясъка тая година!
Може да е било за добро,а и да не си загубил нищо,аз също така се дразнех пролетта,когато ги косеха на джигове на Ивайловград,а аз бачках като идиот,но истината е че човек неможе да огрее навсякъде!От тази година съм решил да правя като Старчето,ходи си на един гьол и си ги дрънка,наистина човек трябва да си вярва,но понякога само положителната настройка не стига,примери бол!
:
Emo-83 написа: Като я нарита дубльора пак ще кацне на мою.
:lol: За новите артисти дали ще има роля във филма??? :roll: :wink
Публикувай отговор

Обратно към “Тролинг”