Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: С ЛОДКА В МОРЕТО
Тоше кви ги пускаш посред нощ , няма да мога да заспя ,
вече чакам с нетърпение събота Дават го влошаване от утре......

вече чакам с нетърпение събота Дават го влошаване от утре......

Последно промяна от Тошето на Вто Апр 21, 2009 9:09 pm, променено общо 2 пъти.
За да поискаш, трябва да дадеш
Стараем са...Моряка написа:Тоше то много арно бе
- Моряка
- кандидат преподавател
Е вярвам де,само исках да изтъкна една любима на мен стръв
Абе следващото излизане си нарежи 100 грама да видим таз година ще го папка ли 

А сега де? 

-
- научил се да хвърля
Дават го влошаване от утрe.....
аз съм оптимис , след твоя репортаж
аз съм оптимис , след твоя репортаж
Браво Тошето. Аз и без това съжалявах, че не можах да дойда днес, ама май тая вечер не само Кико няма да спи. Айде до събота....
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Ааааййййццц,голям кеф си е лодката.
Тоше,поздравления за репортажа,гледам и при вас е имало малко мъртвак.
На Аладжа банка ли бяхте,или на изворите ?
Тоше,поздравления за репортажа,гледам и при вас е имало малко мъртвак.
На Аладжа банка ли бяхте,или на изворите ?
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Тоше, да не би да сте влезнали в морето от Яхтеното пристанище
Много добър улов, як репортаж 

От яхтеното на златни......на Аладжа Банката.......там е градинкатаааа

-
- новобранец
Здравейте приятели и колеги по съдба,
както всеки четящ форума може да забележи, аз съм регистриран съвсен от скоро. Затова да се представя - от Нови пазар съм, поне от 10 години имам лодка с двигател и съм правил морски риболов почти по цялото черноморско крайбрежие- от Тюленово до Синеморец. Най- удобно и хубаво ми е да ходя на Бяла, лесно си пускам лодката, досега съм нямал проблеми с колата а и най ми е близко по прекия път през Провадия. А и доста добри успехи съм имал при риболов на почти всички видове риби. Единственото неудобно е че не винаги имам информация за морето, доста пъти ми се е случвало да отида сутринта и да отбележа че вълната прехвърля вълнолома, при това без при нас да е имало индикации за лошо време, явно крайбрежието няма нищо общо с вътрешността на страната, въпреки че разстоянието в километри не е голямо. За съжаление от местните рибари трудно се изкопчва предварителна информация, не желаят да ги безпокоят с въпроси за времето и състоянието на морето, а аз разчитам единствено само на почивните дни, а не е приятно да въртя 200 км. за да погледам за половин час морските вълни. Ще ви бъда безкрайно благодарен ако има как да се научава преди уикенда състоянието на морето и евентуалната прогноза.
както всеки четящ форума може да забележи, аз съм регистриран съвсен от скоро. Затова да се представя - от Нови пазар съм, поне от 10 години имам лодка с двигател и съм правил морски риболов почти по цялото черноморско крайбрежие- от Тюленово до Синеморец. Най- удобно и хубаво ми е да ходя на Бяла, лесно си пускам лодката, досега съм нямал проблеми с колата а и най ми е близко по прекия път през Провадия. А и доста добри успехи съм имал при риболов на почти всички видове риби. Единственото неудобно е че не винаги имам информация за морето, доста пъти ми се е случвало да отида сутринта и да отбележа че вълната прехвърля вълнолома, при това без при нас да е имало индикации за лошо време, явно крайбрежието няма нищо общо с вътрешността на страната, въпреки че разстоянието в километри не е голямо. За съжаление от местните рибари трудно се изкопчва предварителна информация, не желаят да ги безпокоят с въпроси за времето и състоянието на морето, а аз разчитам единствено само на почивните дни, а не е приятно да въртя 200 км. за да погледам за половин час морските вълни. Ще ви бъда безкрайно благодарен ако има как да се научава преди уикенда състоянието на морето и евентуалната прогноза.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
mms://83.228.65.103:8088/img/video.asf
виж това дали ще ти отвори WMPlaeyr-а
виж това дали ще ти отвори WMPlaeyr-а
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА