Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

МАРИЦА-всичко за и по реката
Модератор: sapuna
- danev69
- сериозен играч
Re: МАРИЦА-всичко за и по реката
Дано не си прав,че 10 дена вкъщи без да ида за риба си е направо ужас.GODFATHER написа:Мда, марица трябва да се забрави поне за 10дни

човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
Ако се задьржи така времето,май няма да са 10дни само.Добрече звьннах на Сонката,че как се бяхме запьтили ужас.Ще трябва да започна да посещавам из нашият край водоемите,а те хич не са за подценяване.Но друго си е на маричката,спор няма. 

-
- ще става разбирач
преди известно време ходих реката е страшно мръсна и боклуци отвсякъде.
- GODFATHER
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Толкова ли е сложно: Преди 1 час, един ден или ...в района на....и т.н.tisho_9610 написа:преди известно време ходих реката е страшно мръсна и боклуци отвсякъде.
Щом си от Хасково, значи в долното течение си бил след Д-град, ама с това което си написъл по горе, кой какво разбра????

Писнало ми е, а сигурно и на другите колеги от безмислени постове

I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
Също така е много пълноводна и мътна.tisho_9610 написа:преди известно време ходих реката е страшно мръсна и боклуци отвсякъде.
- GODFATHER
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Също така КЪДЕ СА slivnalia и Митев 

I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
- danev69
- сериозен играч
След извстно време реката ще се изчисти,просто трябва да се изчака известно време.tisho_9610 написа:преди известно време ходих реката е страшно мръсна и боклуци отвсякъде.

След извесно време реката ще стане много бистра.apffff написа: Също така е много пълноводна и мътна.

човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
Току що се пребирам от Пловдив.Бях по задачи,но това не ми пречи да взимам всеки пьт спининга с мен и при всяка една вьзможност да изкьпя по някоя друга примамка.Но това което видях
беше кошмар за всеки един от нас които цени и обича марица.Минах през 9ката,6ти.км и от там продьлжих през града,минах и през два моста в самият град но за сьжеление нещата не са благоприятни никьде за риболов.Като я гледах,се чудех-10 или повече дни ни очаква вьздьржание отностно марица.

Днес бях в Първомай и също си мислех да прескоча след като си свърша работата да помятам малко. Уви...! Много пълноводна и мътна. Нивото се е качило с поне с 50-60см. от преди дъждовете. Всички притоци са пълноводни и много мътни и кални.
Някоя майна няма ли да даде малко инфо,как е нивото на марица.Ставали за спининг или още е рано.

-
- сериозен играч
Аз ще ти дам,но довечера!

Вчера с моите колеги си направихме една разходка из маришките красоти.За сьжеление записахме поредният качествен валат без удар.Тоест,както ния си говорим и вчера се опазихме да не хванем риба.
Водата и времето перфектни,обаче рибата е в отпуска.

групата която тьрсеше успеха

те ме и мен в далечината

Ако не друго,то поне си направихме едно вечерно кьпане.Добрече имаше спасител с нас,колегата Жоро(Бангов)та да ни спасява в краен случай,че нивото на водата бая се вдигна и доволно си поплувахме.
А и да не забравя,колегата узуна се обади на пожарната,че беше станал пожар в полето.Явно не сме ходили напразно,пак едно добро дело. 

групата която тьрсеше успеха

те ме и мен в далечината

Ако не друго,то поне си направихме едно вечерно кьпане.Добрече имаше спасител с нас,колегата Жоро(Бангов)та да ни спасява в краен случай,че нивото на водата бая се вдигна и доволно си поплувахме.

-
- ще става разбирач
Що не пробвахте надолу по по-дълбоките места. Виждам от време- навреме да гонят крокодили.