Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Re: Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Здравейте мочета,
Като гледам положението при Вас е трагично. Мога да Ви предложа вариант да начешите крастта. Вчера за два часа с Петьо и жените се разходихме до Кърджали/Корабчето/. Язовира беше пълен до дупка, но за мое голямо учудване не го пускаха. Аз пристигнах по - рано и се закотвих под базата на гребците. Петьо дойде по - късно и за него място не остана и той се премести в левия залив. Около мен имаше към 60 човека. Буквално гъз до гъз. При Петьо само 10. Резултата : За скромните два часа аз направих общо 3.380 кг. червеноперка, уклей и кефал. Бях заложил на червеноперките и да Ви кажа останах много доволен, защото излизаха и по 300-400 гр. В другия залив при Петьо нямаше и едно кълване. Това е от мен. Наслука на всички и дано времето се оправи, че иначе ще пощуреем.
Като гледам положението при Вас е трагично. Мога да Ви предложа вариант да начешите крастта. Вчера за два часа с Петьо и жените се разходихме до Кърджали/Корабчето/. Язовира беше пълен до дупка, но за мое голямо учудване не го пускаха. Аз пристигнах по - рано и се закотвих под базата на гребците. Петьо дойде по - късно и за него място не остана и той се премести в левия залив. Около мен имаше към 60 човека. Буквално гъз до гъз. При Петьо само 10. Резултата : За скромните два часа аз направих общо 3.380 кг. червеноперка, уклей и кефал. Бях заложил на червеноперките и да Ви кажа останах много доволен, защото излизаха и по 300-400 гр. В другия залив при Петьо нямаше и едно кълване. Това е от мен. Наслука на всички и дано времето се оправи, че иначе ще пощуреем.
Здравей,Коце.Добре сте начесали крастата.Можеш ли да обесниш,как точно се стига до това " Корабче " , и къде точно се намира,че ми е пълна мъгла.Благодаря.
TICA FAN
Коце,благодаря много за изчерпателния отговор,който получих от теб.Още не сме много сигурни,но има вероятност да го посетим и ние.Поздрави още веднъж и наслука! 

TICA FAN
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Утри оставам малкия на градината и тръгвам с телефон и кола на разходка
миналата седмица беше отчайваща да видим промяна няма ли.Че ми умръзнах тези околосветски пътешествия.За Събота да видим каде ще ги морим с Бат Бойко или пак те нас ще морът
.От Тополово колегите казаха че уж се е размразил ама колко е верно ще видим утри.

НАСЛУКА АСЕНЕ И ПРИАТНА РАЗХОДКА НИЕ ПЛОВДИВСКИТЕ "ХИЕНИ" ЗА СЕГА СМЕ ПАС. ЩЕ ИЗ4АКАМЕ ИНФОРМАЦИАТА И ПРЕЗ СЕДМИЦАТА ШЕ АТАКУВАМЕ И НИЕ.ПОНЕ ЩЕ СЪБЕРЕМ МАЛКО ИНФОРМАЦИЯ. И ДАНО ВРЕМЕТО Е СЪС ВАС
ДА СПРЕМ БРАКОНЕРИТЕ ЗАЕДНО
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Обещаното си е обищано;
Сега се пребирам положението е не по различно от това миналата седмица,сичко 90% е замръзнало луда работа.
Те такава зима не съм виждал
яз.СУШИЦА

Целия замръзнал.
яз.ТОПОЛОВО

м,алко офроуд

Само в разлива малко се е отмразил другата седмица вече ще става за риба.
яз.ЛЕНОВО

На снимката не се вижда добре ама е почнал да се размразява от дясната страна.
вила АРТЕМИС

замръзнал е целия до дупка.
40-ИЗВОРА

[img]ttp://www.picvalley.net/u/2719/12478400321473 ... MhFWnn.JPG[/img]
В устието се влива мътнок,има няма 50 метра замръзнало другото сие вода вече но никъкъв живот или индикаций на раба.
яз.МОМИНСКО

Тука и реших да похвърлям да пробвам кефала, излизаха само костурчета по 0.50грама.
То какво ли друго да кълве секи ден едни и същи селски бекове цяла тумба идват следобяд и кепчосват помпата средно си тръгват с по 10-15 кила риба на ден,кефал и перки,като си тръгнах се появиха пак ?
Ако някой реши да пробва да пиши за резултата, понеже аз утри ще намина към Пясъчник, по сяка вероятност.

Сега се пребирам положението е не по различно от това миналата седмица,сичко 90% е замръзнало луда работа.
Те такава зима не съм виждал

яз.СУШИЦА
Целия замръзнал.

яз.ТОПОЛОВО
м,алко офроуд
Само в разлива малко се е отмразил другата седмица вече ще става за риба.

яз.ЛЕНОВО
На снимката не се вижда добре ама е почнал да се размразява от дясната страна.
вила АРТЕМИС
замръзнал е целия до дупка.
40-ИЗВОРА
[img]ttp://www.picvalley.net/u/2719/12478400321473 ... MhFWnn.JPG[/img]
В устието се влива мътнок,има няма 50 метра замръзнало другото сие вода вече но никъкъв живот или индикаций на раба.
яз.МОМИНСКО
Тука и реших да похвърлям да пробвам кефала, излизаха само костурчета по 0.50грама.
То какво ли друго да кълве секи ден едни и същи селски бекове цяла тумба идват следобяд и кепчосват помпата средно си тръгват с по 10-15 кила риба на ден,кефал и перки,като си тръгнах се появиха пак ?
Ако някой реши да пробва да пиши за резултата, понеже аз утри ще намина към Пясъчник, по сяка вероятност.
-
- сериозен играч
Невероятен си колега!Направо ставаш за риболовен хроникьор!
От името на всичките колеги ти благодарим за изчерпателната информация!Ще се радваме да получим инфо за това как си изкарал и на Пясъчник!Успех!!!

- bigfish133
- ще става разбирач
Асене , отново много полезна информация за целия регион , благодаря и аз за което !!! Искам и да попитам някой има ли информация какво е положението на Брягово . Дали има още лед и какво е нивото?
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Забравих да кажа за Брягово и Мечка
обадих се на пазачите на Мангала и на Красио, и за това не отидох до там и двата язовира са замръзнали но вече са почнали по крайщата да отпускат. 
Малко над минмума са и двата демек златната среда държат.

Малко над минмума са и двата демек златната среда държат.
Това се казва инфо,браво Асене.Всеки път предоставяш перфектна информация на колегите.
Жалко за случващото се на Моминско,там помня едно време се ловяха много дърти каракуди,перки,шарани,кефали,костури,толстолоби и какво ли не.Имах прекрасни спомени от този язовир.Явно и него не са го подминали браконерските набези.
Успех на Пясъка и да пишеш,какво е положението.
Жалко за случващото се на Моминско,там помня едно време се ловяха много дърти каракуди,перки,шарани,кефали,костури,толстолоби и какво ли не.Имах прекрасни спомени от този язовир.Явно и него не са го подминали браконерските набези.
Успех на Пясъка и да пишеш,какво е положението.

TICA FAN
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Днеска с Бат Бойко заформихме поредната екскурзика из нащи ловни полета
То не беше Офроуд то не беше чудо.
Естествено валатосахме се за пореден път, май май агънци ще има скоро
То бива бива карък ама нащо вече нищо не прелича.
.Мани че кадето и да идем рибата бяга, че и другите около нас валат.От кой го прехванхме това сами си одговорете, той не че не пропусна да ни се обади ама вече беше късно пребрахме се.
В 4,30 заминахме на Пясъка да сме пъвите.хахахахахахахаха имаше над 30 човека вече като престигнахме.
до 9.30 нито удар нито поклащане.Нито на нас дето се мъчихме на стръв,нито на търмакчийте нито на тези с тройките с манисто,нито на дънаджийте,даже и от лодките псуваха на умряло.150 човека минимум валат.Та си бихме шута поне другите да си хванат към 9,30. Каде каде на Леново на устието се забихме, една кал едно чудо ощи немога да повярвам че влезнахме и излезнахме с нащи луноходи
. Ауди куатро беше загинало вече там след месец можи и да си го изкара собственика.
Водата леко мътна сички лайна да уточна "рибарски" от миналата година бяха в водата.бутилки чанти и тем подобни боклуци.Язовира пълен до горе.Колегите с Аудито бяха искаралли една каракуда, та си викаме отрепахме ги,скъсахме им джуките.Да ама им скъсахме ония работи
никакво ударче дажи шише неможахме да искараме.
Абе аматиори отсекаде
Бихме си шута и от там към 1,30.Бат Бойко като подпали, жената ще ме искорми ако ощи един път се върна валат и даде газ към басейна на Изтока.
Е как му се разпъваше трети път тоя такъм незнам.
Аз минах през автомивката и в къщи.
Аман от тоя риболов и който го е измислил.

Естествено валатосахме се за пореден път, май май агънци ще има скоро

.Мани че кадето и да идем рибата бяга, че и другите около нас валат.От кой го прехванхме това сами си одговорете, той не че не пропусна да ни се обади ама вече беше късно пребрахме се.
В 4,30 заминахме на Пясъка да сме пъвите.хахахахахахахаха имаше над 30 човека вече като престигнахме.
до 9.30 нито удар нито поклащане.Нито на нас дето се мъчихме на стръв,нито на търмакчийте нито на тези с тройките с манисто,нито на дънаджийте,даже и от лодките псуваха на умряло.150 човека минимум валат.Та си бихме шута поне другите да си хванат към 9,30. Каде каде на Леново на устието се забихме, една кал едно чудо ощи немога да повярвам че влезнахме и излезнахме с нащи луноходи

Водата леко мътна сички лайна да уточна "рибарски" от миналата година бяха в водата.бутилки чанти и тем подобни боклуци.Язовира пълен до горе.Колегите с Аудито бяха искаралли една каракуда, та си викаме отрепахме ги,скъсахме им джуките.Да ама им скъсахме ония работи

Абе аматиори отсекаде

Бихме си шута и от там към 1,30.Бат Бойко като подпали, жената ще ме искорми ако ощи един път се върна валат и даде газ към басейна на Изтока.
Е как му се разпъваше трети път тоя такъм незнам.
Аз минах през автомивката и в къщи.
Аман от тоя риболов и който го е измислил.

- bigfish133
- ще става разбирач
Асене , на Леново стопил ли се е целия лед или само откъм устието се е размръзнал ?
- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Като, чели се виждаше неясна бяла ивица пред стената, но предвид температурите надали до ден, два ще остане някакъв лед !
А на басейна застанах на шлюза и се започна едно чудо - през 10 минути водата с по 30 санта ту нагоре, ту надолу, ужас - такова нещо не бях виждал през живота си
Все пак заковах 3 кефала и имах 4-5 гелета / то оловото лети напред като моторница от течението, изобщо не потъва
/ !
А за автомивка не остана време
А на басейна застанах на шлюза и се започна едно чудо - през 10 минути водата с по 30 санта ту нагоре, ту надолу, ужас - такова нещо не бях виждал през живота си

Все пак заковах 3 кефала и имах 4-5 гелета / то оловото лети напред като моторница от течението, изобщо не потъва

А за автомивка не остана време

За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Забравихме да споменем :
По заповед на началник от напоителни системи от утре долният път към стената на яз.Пясъчник се затваря с бариера и коли не бива да имат никакъв достъп до нея в района на кулата !
Ако някой се е запътил , да знае !
По заповед на началник от напоителни системи от утре долният път към стената на яз.Пясъчник се затваря с бариера и коли не бива да имат никакъв достъп до нея в района на кулата !
Ако някой се е запътил , да знае !
За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
- slayder
- ще става разбирач
Мерси за информацията макар и не много приятна.

Дава ли? И дава и взема.