На лафче за подводния риболов

Модератор: nkolev66

Публикувай отговор
gunman
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: На лафче за подводния риболов

Мнение от gunman »

Тони, ако ми осигуриш една бутилчица оригинална Поморийска Гроздова, направо ще си довлека "Д" то и аз :wink:
Обожавам мъже с прякори, означаващи женски полови органи.
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Действай Тонииии,
ще бъде по-яко да знаеш !!!!
Аве онуй дребното да не ти е пуснал от тези питбулдървояди в свещника ? :smt017
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
justinian
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от justinian »

gunman написа:Тони, ако ми осигуриш една бутилчица оригинална Поморийска Гроздова, направо ще си довлека "Д" то и аз :wink:
Владе, ако ме беше накарал да осигуря бутилчица оригинална Поморийска ВОДА щеше да ме затрудниш много. Ама като става въпрос за Поморийска гроздова, недей да се замисляш дали да си довличаш "Д"-то. :D
КИРО написа:Действай Тонииии,
ще бъде по-яко да знаеш !!!!
Аве онуй дребното да не ти е пуснал от тези питбулдървояди в свещника ? :smt017
Бате Киро,аз съм му адвокат ве. Само да усетя дори намерение за извършване на такова деяние и остава без питбул ,камо ли питбулдървояди...
Ама иначе Митака им събра очите с брейкденс на първата среща. Втората снимка доказва това. :D
Сърцето на глупавите е в техните уста, а устата на мъдрите са в тяхното сърце.
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

:oops: :oops: :oops: ...на другия ден много мъ боля рамото :rolleyes: ...Владо пиенето немаше изпиване и лошото бе , че сичкото си беше супермарково :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

...ей опасен е тоя Киро ве ей...вижте ква икона е изтипосал в Морския

Изображение

...та върти се мидата , наляво и надясно и вика : " Нещо за иб...не ! Нещо за и..е ! " - тъй отговорил Иванчо на учителката на въпроса и , как се размножават мидите 8)
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

...приятели , днес видях един плакат против членството на Турция в Европа и се замислих , дали за нас (харпунистите ) специално няма да е по добре обратното :?:
Аватар
Jack Daniels
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Jack Daniels »

Митак,Турция за сега е единственото място където за сравнително малко пари можеш да изкараш доста добре някоя почивчица, обаче влезе ли у Европата и там ще корегират цените в "правилната" посока, тъй че мене ако питат - да си седи там..а що се отнася до нашего брата, гърците като са в ЕС да не ни постилат червени килимчета като им ходим по моретата, знаете че и там колеги са яли дървото, а иначе в турско Юли беше писал как безпроблемно може да се ходи за риба
Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
Аватар
spear
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от spear »

Безпроблемно, но докато стане доста зор има а и не е по възможностите на всеки.
И аз съм един от тези дето искат Турция да влезе в ЕУ. Няма нищо по-хубаво да си запалиш колата и да отидеш за риба където ти душа желае. И там никой да не те преследва и тормози разбира се спазвайки местните разпоредби. Сега е така само в Гърция.
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

...кеф , палиш колата , ей го на Резово...газ надолу....гмуркаш , бистро - виждаш дъното и си мислиш , че е плитко а не можеш да го стигнеш...под една ниша се раздвижва огромен силует , стреляш и дърпаш бързо ...врана , не минокоп, тръгваш нагоре , плуваш , плуваш , излизане няма ...на следващото гмуркане натискаш голям калкан ....след това влизаш в дълбок процеп и ...." Аре ве събуждай се ве , време е за работа !!! " - прозвучава гласа на жена ми :axe: :axe: :axe: ...и аз съм ЗА Турция в Европа :wink:
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

"Re: УЛОВИХМЕ РИБАТА, А СЛЕД ТОВА?
от ретро рибаря » Нед Юли 11, 2010 11:00 am

Чудесна тема сте започнали колеги . Имам един въпрос, който не е точно по темата, но има някакво отношение при приготвянето на рибоците и другите морски производни. Първо един малък увод.
На около 18 километра от Бургас има едно чудесно местенце наречено Севри баир с чудесен изглед към Бургас , залива и о-в св.Анастасия (някои от колегите със сигурност знаят къде се намира ) Там ретро рибаря има виличка с лозе, овошки и други култури. "
- да не спамя там , пиша тук ...опа уредих се с морски комшия на вилата ...виж как се празнува Трифон зарезан там :

http://forums.nariba.com/viewtopic.php? ... 6&start=45

...разгледах ти снимките в галерията и виждам , колко много си се ентусиазирал , чак си се снимал легнал на пода в апартамента с бутилки на гърба и с харпун в ръка :rolleyes: ...лошо няма всички караме второ детство понякога :D ...не искам да попарвам мерака ти , НО ...намери си по добра маска - не са скъпи , маската е прозорец към света на морето и просто не струва да си разваляш кефа с тия тунелни истории....и харпун и бутилки ...за повечето от нас тая комбинация е несъвместима :!: ....някой ден ще се срещнем на по бира на баира , а може и в морето :D

:drinkers:

П.С. да не вземеш да се засегнеш нещо , пиша ти абсолютно добронамерено
:D :D :D
ретро рибаря
новобранец
новобранец

Мнение от ретро рибаря »

Е радвам се ,че и аз съм се уредил с комшия на вилата. :D А по отношение на ентусиазма ми за новата ми придобивка ,май аз единствен съм ентусиазиран от цялата фамилия. То не бяха съвети ,че е опасно опити за разубеждаване и т.н.т. Е не може цял живот да я карам на апнея, като искам да разгледам чудесата на подводния свят. А и от толкова време си мечтая и спестявам за това и онова по хобито ми, как да не се ентусиазира човек да се снима екипиран, па макар и в къщи :D . Колкото до маската, почти цял живот съм гмуркал с такава, с изключение на един период когато за кратко ползвах една китайска пародия.Незнам, явно за мен този модел има някаква сантиментална стойност. А и нали съм ретро рибаря, трябва да съм с нещо ретро. :lol: А иначе модела на технисуб ,който си бях харесал беше два пъти по-скъп и реших да пренасоча парите към други аксесоари за хобито(те все не достигат и трябва да правя икономии)
А колкото до комбинацията "Технисуб - Украйна" по отношение на риболова за мен също е несъвместима.Но след последния случай със змията в района на о-в св.Тома, вече ще влизам с него и с някакъв нож, ако ще да ме мислят за бракониер. Гадното е ,че в 90% от случаите дълдисвам сам и понякога ми е малко скучно, но и сам воинът е войн :D
deathwalker
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от deathwalker »

ретро рибаря написа:Е радвам се ,че и аз съм се уредил с комшия на вилата. :D А по отношение на ентусиазма ми за новата ми придобивка ,май аз единствен съм ентусиазиран от цялата фамилия. То не бяха съвети ,че е опасно опити за разубеждаване и т.н.т. Е не може цял живот да я карам на апнея, като искам да разгледам чудесата на подводния свят. А и от толкова време си мечтая и спестявам за това и онова по хобито ми, как да не се ентусиазира човек да се снима екипиран, па макар и в къщи :D . Колкото до маската, почти цял живот съм гмуркал с такава, с изключение на един период когато за кратко ползвах една китайска пародия.Незнам, явно за мен този модел има някаква сантиментална стойност. А и нали съм ретро рибаря, трябва да съм с нещо ретро. :lol: А иначе модела на технисуб ,който си бях харесал беше два пъти по-скъп и реших да пренасоча парите към други аксесоари за хобито(те все не достигат и трябва да правя икономии)
А колкото до комбинацията "Технисуб - Украйна" по отношение на риболова за мен също е несъвместима.Но след последния случай със змията в района на о-в св.Тома, вече ще влизам с него и с някакъв нож, ако ще да ме мислят за бракониер. Гадното е ,че в 90% от случаите дълдисвам сам и понякога ми е малко скучно, но и сам воинът е войн :D
Хей ретро точно в последния ред на поста ти е истината,компанията е за кафенето или на масата вечер в къщи,в морето е хубаво да си сам за да усетиш магията и силата на морето...съжалявам че използвам клишета но си е точно така поне за мен.....има ли хора край мен в морето-кефа е заминал !
"Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been poisoned, Only after the last fish has been caught, Only then will you find that money cannot be eaten."
ретро рибаря
новобранец
новобранец

Мнение от ретро рибаря »

Съгласен съм , че ако влизах с компания при последното си вадене на рапани, може би нямаше да видя кефала, който се изниза покрай мен, гледайки ме малко тъпо сякаш ме питаше: - Къде ти е харпуна бе, заплес ? Или може би морското конче, което се уви около пръста ми. Или може би голямото стадо рибоци ,които нямах много време да разгледам , но понякога малко разнообразие(компания) не е за пренебрегване.До този извод стигнах най-вече като се уплетох в една гадна месина и започвайки да си задавам въпроса кога най-накрая ще си купя нож. :?
deathwalker
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от deathwalker »

Аз мога да ти кажа че почти никога не ходя сам за риба,но компанията свършва ако-мога така да се изразя,на брега на морето докато влизам....във водата сме сами и в това е чара на нашето хоби и дори понякога сме си говорили в стил черен хумор,че ако я окъсаш (не дай боже) в морето не трябва да чакаш помощ от партньора си а да се спасяваш сам.Не искам да изпадам в подробности но в морето-всяка коза за свой крак.
"Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been poisoned, Only after the last fish has been caught, Only then will you find that money cannot be eaten."
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

Въх , въй , малей , как можах да забравя ! ...Ватуса тия дни станал ДЯДО ве !!! Честито !!! :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Подводен риболов”