Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

СПАМ.....
Модератор: dantho.mihov
- krokibg
- учете се от него
Re: СПАМ.....
Люска,папагала е Ара мисля,много е готин и котка трудно ще му направи нещо.Е,аз познавам само три вида де,може и да бъркам но както и да е,важното е да има папагал в играта
Митев,аз на гълъбите съм сложил едно дърво в гълъбарника,да имат къде да кацат.Само дето го намерих на готово
Голяма борба е паднала брат ми,но в крайна сметка,си постигнал това което си искал.Само гледай като се напиеш да не вземеш ти да се катериш

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Колегата с ник дядо Йоцо го поздравявам с това парче и да не се предава никога
http://www.vbox7.com/play:1dbd3caf&start=4 Да ходи по често сред природата,щото е полезно за здравето и по малко да пише лични съобщения-не е полезно за здравето 

Риболовци.
-
- кандидат преподавател
Той този, освен лични съобщения с псувни, друго едва ли може да пише.Каквото повикало,такова се обадило-в смисъл,че ме уцели в кофти момент,та и аз го напопържах не твърде естетично 

И на тебе ли ти досажда без да го търсишINCUBUS написа:Той този, освен лични съобщения с псувни, друго едва ли може да пише.Каквото повикало,такова се обадило-в смисъл,че ме уцели в кофти момент,та и аз го напопържах не твърде естетично

Риболовци.