Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Искър - всичко за и по реката
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- научил се да хвърля
Re: Искър - всичко за и по реката
vstoev написа:Някой с инфо за района на Мездра другата седмица съм там.
Онзиден под жп моста на Брусен доволно шарена риба на сладка царевица:
И да ме няма, пак съм тук !
Здравейте колеги,вчера бях на реката в района на с.Карлуково точнно между двата моста,на бял дребната риба просто недава стравта да пропадне взема веднага,неносех нито сладка царевица нито варено жито което се оказа голяма грешка.Захранката не помогна даже мисля че навреди доста,до обяд имах едно кленче и една мряна в нормата,много от хубавите места вече несъществуват заради веца който направиха.Имаше и други колеги но незнам при тях какво е било положението затова не коментирам,водата е още топла и тепърва ще чакаме големите мрени,наслука.
някой колега да е ходил скоро към роман, че мислим сряда да сме там 

На всички невярващи за килограмите мога да им кажа че : Риба и Цици се разбират колко са голями само ако ги държиш в ръцете си!!!
миналата седмица в неделя на целия вир се извади една мряна, излизат редки кленчета и много пръскач - на бял не може да пропадне стръвта.pepi555 написа:някой колега да е ходил скоро към роман, че мислим сряда да сме там

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
даа да бях го прочел това преди да тръгнем, още едно пълно капо... ще го зачерквам тоя вир от картатаtopsoft написа:миналата седмица в неделя на целия вир се извади една мряна, излизат редки кленчета и много пръскач - на бял не може да пропадне стръвта.pepi555 написа:някой колега да е ходил скоро към роман, че мислим сряда да сме там

и все пак мерси за инфото колега
На всички невярващи за килограмите мога да им кажа че : Риба и Цици се разбират колко са голями само ако ги държиш в ръцете си!!!
Мисля, че е рано още, трябва да застудее.

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
- divaka_besen
- фен клуб-скобар
На мен ми се струва, че след 10-на дена ще почне, така като гледам, сутрин и вечер е много студено. Но все пак мисля да отскоча до с. Карлуково събота или неделя и ще пиша как е минало. Трябва да се намери някой дълбок бързей, а те не останаха много около Карлуково (за съжаление
).

-
- вече хвърля и на тежко
колега,даи тактика за дълбокия бързеи,как ги ловиш там?
- divaka_besen
- фен клуб-скобар
Ами на фидер, с много бял в хранилката и в хранта, и по-често презамятане, за да има повечко храна по дъното (не твърдя, че е много резултатно, но така си ловя). Но сега мисля да опитам и с кашкавал и сирене в захранката, и сладка царевица , и за стръв кашкавал и царевица.
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
pepi555 написа:даа да бях го прочел това преди да тръгнем, още едно пълно капо... ще го зачерквам тоя вир от картатаtopsoft написа:миналата седмица в неделя на целия вир се извади една мряна, излизат редки кленчета и много пръскач - на бял не може да пропадне стръвта.pepi555 написа:някой колега да е ходил скоро към роман, че мислим сряда да сме там![]()
и все пак мерси за инфото колега
той отдавна е зачертан този вир на чешмата..ако за него говориш..просто там стана интернационален вир..

Някой нещо за долното течение на Искър? От Ореховица на долу някой да е запознат дали е започнала да се лови мряната?
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
martineti написа:Някой нещо за долното течение на Искър? От Ореховица на долу някой да е запознат дали е започнала да се лови мряната?
Да започнала е отдавна.
Дай някаква по-подробно информация. На какво, къде......
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
martineti написа:Дай някаква по-подробно информация. На какво, къде......
Със сигурност навсякъде,Аз ходя до Долни Луковит.Въпреки,че има токаджий и мрежари не е толкова зле положението.Две мрени на торен по 3 кг и няколко по около 1 кг на дъно и много дребни на плувка.Друга добра стръв попово прасе но големите ги хванах на торен.Последния пат имах удар на спирала с качамак (Две куки без стръв направо в качамака) но бях забравил да отвия аванса на макарата и докато отида откъсна.
Последно промяна от Mirotg1 на Пет Сеп 30, 2011 6:59 pm, променено общо 1 път.
Благодаря много за мненията. Тези дни мисля да си пробвам късмета и да видя какво би могло да се случи.