Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на кльонк
naRiba.com

Форум

Видове кльонкове
Модератор: bobopeli
Re: Видове кльонкове
Ей самоджиите,
много ви уважавам , но ако продължавате да го объщате на безмислен чат ще ви трия и то гьотере и да знете, че като се видим ще има да черпите за дето ми създавате повече работа

много ви уважавам , но ако продължавате да го объщате на безмислен чат ще ви трия и то гьотере и да знете, че като се видим ще има да черпите за дето ми създавате повече работа

Ето и дръжката....тя може да прилича на турски полумесец,но поне не е сърп за косене....не визирам никой.

Всичко това е грубо...има още много работа по него.

Всичко това е грубо...има още много работа по него.
Засега добре изглежда.
Чакаме да покажеш крайния продукт.
И аз мислех да захващам да правя подобно нещо, но все не намирам време.
Моята идея обаче е по различна и ще я споделя пък може и някой да ме превари и дакаже дали става
Та на въпроса , мислех да направя и аз една такава комбинация но не със застъпване а една във друга.
Примерно изпъкнала с не много голям овал и посредата резната и лека вдъбнатина до 2мм.
Ако някой е правил и знае , че не се получава нищо да казвч докато не съм се захванал
Чакаме да покажеш крайния продукт.
И аз мислех да захващам да правя подобно нещо, но все не намирам време.
Моята идея обаче е по различна и ще я споделя пък може и някой да ме превари и дакаже дали става

Та на въпроса , мислех да направя и аз една такава комбинация но не със застъпване а една във друга.
Примерно изпъкнала с не много голям овал и посредата резната и лека вдъбнатина до 2мм.
Ако някой е правил и знае , че не се получава нищо да казвч докато не съм се захванал

- magiosnika---
- научил се да хвърля

За черпенето нямаш грижи

.
Последно промяна от Franko на Съб Авг 29, 2009 5:31 am, променено общо 1 път.
http://www.vbox7.com/play:1dbd3caf
Кой знае на къде?Кой знае до кога?....
- magiosnika---
- научил се да хвърля
Така е Франко
Зорът е докато си хванеш сомче с новото творение и после се кротваш
И така докато пак не те засърбят ръцете
Но въпреки всичко си имам фаворит и отношението ми към него е по-особено
Нещо като първата любов е

- krokibg
- учете се от него
И аз си имам вече нещо,с което се надявам да си кача левъла тази година,ако имам време за ходене и късмет най-вече.Направен е от наш колега,но за това ще говорим зимата
Няма велики на тази поста,просто се иска време за ходене и много чукане,докато си намери човек начина,по който да си ги хваща и то постоянно.Успех на всички,и дано се спрете да си мерите пишките,че са ви просто малки,нищо че имате по някоя и друга риба
Някой да не се обиди,знаете че на всяко ходене,няма слука,така че,никой не е по-голям от рибите,които гоним.Ако иска днес да вземе,просто можеш да станеш генерал за три секунди
Неще ли,просто си чукаш като хамал часове наред и се прилибаш като насран - факт.Айде че имам нещо за дое...не и нямам време да се занимавам с малки пишки

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
.
Последно промяна от Franko на Съб Авг 29, 2009 5:31 am, променено общо 2 пъти.
- krokibg
- учете се от него
magiosnika--- написа:А бе човек, тебе Франко не те ли научи вече да кльонкашГледай ти как се прибирал Кроки от риболов
![]()
Маге,само не ми казвай че винаги се прибираш със Сом

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
- magiosnika---
- научил се да хвърля
Струва ми се,че Франко май се е престрашил и си е направил клоьнка от едно парченце
Надявам се,да е останал удовлетворен от резултата

.
Последно промяна от Franko на Съб Авг 29, 2009 5:31 am, променено общо 2 пъти.
- magiosnika---
- научил се да хвърля
Не е зор бе човек
Режеш си ножчето плътно до петата и го лепваш пак - скъсяването е 5-6 мм което не е проблем
Същото се получава и ако кльонка е цял
Минал съм и през това
Винаги може от цял да направиш лепен - обратното е някак по-трудничко

- prokop4o
- ще става разбирач
здравейте колеги.новак съм и искам да попитам дали този кльонк е добър.

защото днес реших да се уча да кльонкам и много много не ми се получаваха нещата.та дали има някакъв проблем в кльонка или още хич ме няма
а също искам да попитам как да разбера кой кльонк на каква дълбочина да се използва
поздрави

защото днес реших да се уча да кльонкам и много много не ми се получаваха нещата.та дали има някакъв проблем в кльонка или още хич ме няма

а също искам да попитам как да разбера кой кльонк на каква дълбочина да се използва

поздрави

Тези кльонкове са изключително тежки.Уморяват ръката бързо и се вади малко по-трудно звук.Когато,обаче се научиш да работиш с кльонк може да бъкаш с всичко.Ще хващаш риби и с него,но оптай да го смениш с нещо по-добро.Ако имаш познат който кльонка му се довери.Обърни внимание на колегите,които си правят сами свои кльонкове.Не е трудно да прекопираш някой и да си направиш.Другия вариянт е да си закупиш от някой във форума.Ако не се намери такъв желаещ и все още имаш желание да кльонкаш....ще ти направя аз един и подаря.....малко ми е кът времето.
- ceno cenov
- разбира нещата
Prokop4o аз също си взех един от тези кльонкове, но нещо не става работата. Може да е и до навик да кльонкам с вдлъбната пета.