Видове кльонкове

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
VGS
разбира нещата
разбира нещата

Re: Видове кльонкове

Мнение от VGS »

Ей самоджиите,
много ви уважавам , но ако продължавате да го объщате на безмислен чат ще ви трия и то гьотере и да знете, че като се видим ще има да черпите за дето ми създавате повече работа :twisted: :wink:
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Ето и дръжката....тя може да прилича на турски полумесец,но поне не е сърп за косене....не визирам никой.
Изображение
Всичко това е грубо...има още много работа по него.
VGS
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от VGS »

Засега добре изглежда.
Чакаме да покажеш крайния продукт.
И аз мислех да захващам да правя подобно нещо, но все не намирам време.
Моята идея обаче е по различна и ще я споделя пък може и някой да ме превари и дакаже дали става :)
Та на въпроса , мислех да направя и аз една такава комбинация но не със застъпване а една във друга.
Примерно изпъкнала с не много голям овал и посредата резната и лека вдъбнатина до 2мм.
Ако някой е правил и знае , че не се получава нищо да казвч докато не съм се захванал :)
Аватар
magiosnika---
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от magiosnika--- »

:lol: Лично съм правил подобна пета,но за себе си съм я отхвърлил :drinkers: При тебе може пък да се получи.Ако не ти коства особенни усилия - опитай.
За черпенето нямаш грижи :wink: Винаги и по всяко време :wink: Трябва да има и майтапки бе човек,вие направо го обърнахте на нещо супер сложно :lol: Захващай се , че сезона доста понапредна :lol:
Аватар
Franko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Franko »

.
Последно промяна от Franko на Съб Авг 29, 2009 5:31 am, променено общо 1 път.
http://www.vbox7.com/play:1dbd3caf
Кой знае на къде?Кой знае до кога?....
Аватар
magiosnika---
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Така е Франко :lol: Зорът е докато си хванеш сомче с новото творение и после се кротваш :drinkers: И така докато пак не те засърбят ръцете :lol: Но въпреки всичко си имам фаворит и отношението ми към него е по-особено :wink: Нещо като първата любов е :lol: :drinkers:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

И аз си имам вече нещо,с което се надявам да си кача левъла тази година,ако имам време за ходене и късмет най-вече.Направен е от наш колега,но за това ще говорим зимата :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Няма велики на тази поста,просто се иска време за ходене и много чукане,докато си намери човек начина,по който да си ги хваща и то постоянно.Успех на всички,и дано се спрете да си мерите пишките,че са ви просто малки,нищо че имате по някоя и друга риба :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: Някой да не се обиди,знаете че на всяко ходене,няма слука,така че,никой не е по-голям от рибите,които гоним.Ако иска днес да вземе,просто можеш да станеш генерал за три секунди :idea: Неще ли,просто си чукаш като хамал часове наред и се прилибаш като насран - факт.Айде че имам нещо за дое...не и нямам време да се занимавам с малки пишки :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
Franko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Franko »

.
Последно промяна от Franko на Съб Авг 29, 2009 5:31 am, променено общо 2 пъти.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

magiosnika--- написа:А бе човек, тебе Франко не те ли научи вече да кльонкаш :?: Гледай ти как се прибирал Кроки от риболов :lol: :drinkers:

Маге,само не ми казвай че винаги се прибираш със Сом :shock: И ти се прибираш така,през повечето пъти когато си ходил,но не си признаваш :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Аз се уча сега,Франко ми е показал,каквото знае и аз си тренирам но за сега имам две сомчета само.То,толкова съм и ходил,та как да имам повече :roll: Но и това ще стане,повярвай ми,въпрос на време :lol: :lol: :lol:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
magiosnika---
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Струва ми се,че Франко май се е престрашил и си е направил клоьнка от едно парченце 8) Надявам се,да е останал удовлетворен от резултата :wink: :drinkers:
Аватар
Franko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Franko »

.
Последно промяна от Franko на Съб Авг 29, 2009 5:31 am, променено общо 2 пъти.
Аватар
magiosnika---
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Не е зор бе човек :lol: Режеш си ножчето плътно до петата и го лепваш пак - скъсяването е 5-6 мм което не е проблем 8) Същото се получава и ако кльонка е цял :wink: Минал съм и през това 8) Винаги може от цял да направиш лепен - обратното е някак по-трудничко :wink: :drinkers:
Аватар
prokop4o
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от prokop4o »

здравейте колеги.новак съм и искам да попитам дали този кльонк е добър.
ИзображениеИзображениеИзображение
защото днес реших да се уча да кльонкам и много много не ми се получаваха нещата.та дали има някакъв проблем в кльонка или още хич ме няма :oops:
а също искам да попитам как да разбера кой кльонк на каква дълбочина да се използва :roll:
поздрави :D
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Тези кльонкове са изключително тежки.Уморяват ръката бързо и се вади малко по-трудно звук.Когато,обаче се научиш да работиш с кльонк може да бъкаш с всичко.Ще хващаш риби и с него,но оптай да го смениш с нещо по-добро.Ако имаш познат който кльонка му се довери.Обърни внимание на колегите,които си правят сами свои кльонкове.Не е трудно да прекопираш някой и да си направиш.Другия вариянт е да си закупиш от някой във форума.Ако не се намери такъв желаещ и все още имаш желание да кльонкаш....ще ти направя аз един и подаря.....малко ми е кът времето.
Аватар
ceno cenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceno cenov »

Prokop4o аз също си взех един от тези кльонкове, но нещо не става работата. Може да е и до навик да кльонкам с вдлъбната пета. :roll:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на кльонк”