Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

КЕФАЛОВИ - 2011 г.
Модератори: emo vasilev, alekst
- biserkehayov
- вече хвърля и на тежко
Re: КЕФАЛОВИ - 2011 г.
Този следобед от18,30 до 20,30 ч на Трета буна - аз капо, но риба имаше - всички около мен хванаха по 24- иларии и един от доайените ги отрепа - 12 големи платерини и 4-5 иларии. А след 20 ч. един колега хвана на дъно 3 сафрида.
имаше и хванати 2-3 заргани. На мен ми остана удоволствието да наблюдавам майсторите.

колега ; днес на валнолома от 8.30 до 11.30 . беше голяма мъка ;safridcho написа:Днес от 7 до 11 часа две илариийки на петрол. Едната я хванах на дъно, а другата на бомбарда. Мястото е петрол. Имаше един дядо, който хвана около 5 - 6 хубави платерини ( явно опита си казва думата) и човека до мен хвана много добро парче около 35 см. Имаше още 7 човека, от които само един хвана платерина и това беше.
Разочарован съм, че никой не дава инфо за вълнолома ! То бива бива толкова да си егоист а
ма българска работа все пак

-
- научил се да хвърля
Това тържество на дъно ли се случва ?biserkehayov написа:Този следобед от18,30 до 20,30 ч на Трета буна - аз капо, но риба имаше - всички около мен хванаха по 24- иларии и един от доайените ги отрепа - 12 големи платерини и 4-5 иларии. А след 20 ч. един колега хвана на дъно 3 сафрида.имаше и хванати 2-3 заргани. На мен ми остана удоволствието да наблюдавам майсторите.
Кръв повръщам, пари Ни Връщъм !!!
- ribarshe
- ще става разбирач
Колеги,всеки ден дава илария на Зеления фар.Който иска да си фане рибка на плувка , мястото е там.Такъма - дълга сопа поне 7 м,че рибата е долу на дъното , плувка 3-4гр,месината.....,малка кука , морски червей ,също белена скарида! , лови се малко над дъното , задължително гаца с хляб , рибите са дребни и средни,рядко излизат бонуси.Успех на всички!
-
- научил се да хвърля
ей това беше мнението което чаках ! Мерси колега, а да те питам на бомбарда излиза ли нещо на фарчето ?ribarshe написа:Колеги,всеки ден дава илария на Зеления фар.Който иска да си фане рибка на плувка , мястото е там.Такъма - дълга сопа поне 7 м,че рибата е долу на дъното , плувка 3-4гр,месината.....,малка кука , морски червей ,също белена скарида! , лови се малко над дъното , задължително гаца с хляб , рибите са дребни и средни,рядко излизат бонуси.Успех на всички!
Кръв повръщам, пари Ни Връщъм !!!
-
- научил се да хвърля
Някакво инфо от Кранево или Ной за бомбарда ?
- biserkehayov
- вече хвърля и на тежко
На дъно колега. Колегите с бомбардите се радваха на сафрид, заргани и чернокоп - ама единици...safridcho написа:Това тържество на дъно ли се случва ?biserkehayov написа:Този следобед от18,30 до 20,30 ч на Трета буна - аз капо, но риба имаше - всички около мен хванаха по 24- иларии и един от доайените ги отрепа - 12 големи платерини и 4-5 иларии. А след 20 ч. един колега хвана на дъно 3 сафрида.имаше и хванати 2-3 заргани. На мен ми остана удоволствието да наблюдавам майсторите.
- Божидар Стойков
- ще става разбирач
Несебър на южното пристанище дава доволно илария днес цял ден на плувки и на дъно, утре пак сме там 

- ribarshe
- ще става разбирач
Вчера следобяд като излизах с лодката на Ной на десния рог вземаха добре илария на бомбардаdianstefanov89 написа:Някакво инфо от Кранево или Ной за бомбарда ?
На дружба точно до корабчето Сириус , миналата седмица имах гости там и станах свидетел на една малка касапничка, 2ма чички пребиха заргана , верно писалки ама гол след гол
и доста илария изкараха .

През март ноемврийският асфалт се топи по-бързо от февруарския сняг.
- ribarshe
- ще става разбирач
Вчера привечер на Зеления фар доста риба излезе - средна и дребна . Само на плувка
Сутринта, на шкорпиловци, до към 10.30, с един час дъжд, 7-8 иларии - това е инфо от баща ми.
0885022272 / 0885897615
На бялата Лагуна-само платерини
на езерото само кефали.
Коджи къде са тез кефали по езерото бе, става ли мястото за харпунджий.
Пашата обича смелите.