Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Кърджалийски регион
Модератор: dantho.mihov
Re: Кърджалийски регион
Ебаси фекалиите!
Страшна работа са!
Страшна работа са!
Мъдър е този,не който знае много,а необходимото.
- Антон Тонев
- сериозен играч
Ебасии, тея Кърджалийци много лоша рана ядат беhaga написа:Ебаси фекалиите!
Страшна работа са!

Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Събота бяхме на Даскалово , супер водоем и хубави риби (особенно КОИ-тата дето скачат над метър от повърхността на водата ) голям кеф. Нашия късмет беше около 20 броя шарковци от кило до 2 кг най големия , за около 6 часа . Пробвахме на доста видове аромати , царевица , пелети , топчета но само дава на техните пелети които ги предлагат там . Техните пелети май са на рибна основа ужасно миришат
Проблема е , че се разграждат за около 10 - 15 минути и трябва често смяна на стръвта
Предложете някакви протеинови топчета които са на рибна основа с по-бавен темп на разграждане . И хубав силиконов държач за гранулата , че паднах на едни калпави "енерго-тиим" имах доста ядове 

- Антон Тонев
- сериозен играч
За силиконовите държачи-ако са били оставени на слънце, се късат като нишка от паяжина.Ако си за по дълго, ги дръж на сянка или във водата.888 написа:Събота бяхме на Даскалово , супер водоем и хубави риби (особенно КОИ-тата дето скачат над метър от повърхността на водата ) голям кеф. Нашия късмет беше около 20 броя шарковци от кило до 2 кг най големия , за около 6 часа . Пробвахме на доста видове аромати , царевица , пелети , топчета но само дава на техните пелети които ги предлагат там . Техните пелети май са на рибна основа ужасно миришатПроблема е , че се разграждат за около 10 - 15 минути и трябва често смяна на стръвта
Предложете някакви протеинови топчета които са на рибна основа с по-бавен темп на разграждане . И хубав силиконов държач за гранулата , че паднах на едни калпави "енерго-тиим" имах доста ядове
За Пелетите-те, с тези дето ги продават на место хранят рибата.
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Колега ясно ми е за пелетите , че с тях ги хранят . Предполагам с протеинови топчета с по-бавен темп на разграждане със близък аромат ще има ефектАнтон Тонев написа:За силиконовите държачи-ако са били оставени на слънце, се късат като нишка от паяжина.Ако си за по дълго, ги дръж на сянка или във водата.

- Vesko1
- сериозен играч
Вземи си от техните пелети,същите ги има на чували на пазара на улицата дето води до циганската махала...смилаш ги и в това брашно замеси малко яйца и други съставки има много рецепти за топчета.Вземи си комплект шприц и дъска ...и си направи топчета след това пара.И със сигурност на тези топчета ще удрят шараните от Даскалово.888 написа:Колега ясно ми е за пелетите , че с тях ги хранят . Предполагам с протеинови топчета с по-бавен темп на разграждане със близък аромат ще има ефектАнтон Тонев написа:За силиконовите държачи-ако са били оставени на слънце, се късат като нишка от паяжина.Ако си за по дълго, ги дръж на сянка или във водата.

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
- Антон Тонев
- сериозен играч
Бих казал около 50%, или по малко е вероятносттаVesko1 написа:Вземи си от техните пелети,същите ги има на чували на пазара на улицата дето води до циганската махала...смилаш ги и в това брашно замеси малко яйца и други съставки има много рецепти за топчета.Вземи си комплект шприц и дъска ...и си направи топчета след това пара.И със сигурност на тези топчета ще удрят шараните от Даскалово.888 написа:Колега ясно ми е за пелетите , че с тях ги хранят . Предполагам с протеинови топчета с по-бавен темп на разграждане със близък аромат ще има ефектАнтон Тонев написа:За силиконовите държачи-ако са били оставени на слънце, се късат като нишка от паяжина.Ако си за по дълго, ги дръж на сянка или във водата.

да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- Vesko1
- сериозен играч
Тони...колегата 888 иска да лови на топчета.Нека пробва бе...и 30% да е успеваемостта поне няма да "маа" със сопите през 10 минути...ми това си е хамалогия брат.А и на 2 топчета може да му "върже" някоя класна риба...няма да са 2-ки.Антон Тонев написа: Бих казал около 50%, или по малко е вероятността![]()

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
- Антон Тонев
- сериозен играч
А даноVesko1 написа:Тони...колегата 888 иска да лови на топчета.Нека пробва бе...и 30% да е успеваемостта поне няма да "маа" със сопите през 10 минути...ми това си е хамалогия брат.А и на 2 топчета може да му "върже" някоя класна риба...няма да са 2-ки.Антон Тонев написа: Бих казал около 50%, или по малко е вероятността![]()
![]()
![]()

да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- antivik
- кандидат преподавател
Тони, нали щеше да обикаляш морето семейно бре? Да не се е огелпило нещо?
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Естествено ще се пробва но кога не мога да кажа няма време от работаVesko1 написа:Тони...колегата 888 иска да лови на топчета.Нека пробва бе...и 30% да е успеваемостта поне няма да "маа" със сопите през 10 минути...ми това си е хамалогия брат.А и на 2 топчета може да му "върже" някоя класна риба...няма да са 2-ки.Антон Тонев написа: Бих казал около 50%, или по малко е вероятността![]()
![]()
![]()

- antivik
- кандидат преподавател
Естествено ще се пробва но кога не мога да кажа няма време от работаТони...колегата 888 иска да лови на топчета.Нека пробва бе...и 30% да е успеваемостта поне няма да "маа" със сопите през 10 минути...ми това си е хамалогия брат.А и на 2 топчета може да му "върже" някоя класна риба...няма да са 2-ки.![]()
![]()
Като бях там ми направи голямо впечатление на всякъде около брега имаше черупки на големи миди , ще се пробва и на пелети и топчета на мидна основа

Колега на Даскалово бях за първи път сравнение не мога да дам . Но рибите ги изкарахме на около 25 метра от брега , по-на вътре неще и неще .antivik написа:![]()
Кога работата ти пречи на риболова, з...и работата
![]()
. А какво е нивото на водата на Даскалово? Спаднало ли е в сравнение с това от април месец и до къде е сега?
- Антон Тонев
- сериозен играч
Събота Вик.Тогава тръгвам.Ама тая седмица съм лелка в детската градина и не мога да одя по гьоловетеantivik написа:Тони, нали щеше да обикаляш морето семейно бре? Да не се е огелпило нещо?

да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- antivik
- кандидат преподавател
Антон Тонев написа:Събота Вик.Тогава тръгвам.Ама тая седмица съм лелка в детската градина и не мога да одя по гьоловетеantivik написа:Тони, нали щеше да обикаляш морето семейно бре? Да не се е огелпило нещо?

Ще се надяваме други да са свободни и да се обадят