Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от toci23 »

yco написа:(тия последните обичат и бяло вино.. :lol: .)
Прав си Ицееее,сипах му малко бяло вино и ей го напил се и си спинка ,егати нахалното......... Шегувам се,наистина го намерих-след лакочистителя е излязло и е изяло мекото на кутията стигнало е до алуниния на куфарчето и е умряло,его е гада :rolleyes: :lol: ......ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Така ще имаш повече акустика, видя ли в на Джимарата клипа, как гонеха един такъв със нож. :lol: ..Умрях от смях... :lol:

май е тоя...Мебелен дървояд :wink: Що цигулки за по $1 милион е изял... :lol:

Изображение
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

Бъзикай се ти,мен ми се реве :lol: Той май ще да е кадемли ааааа :twisted: ще ги разцепя сомовете с него :rolleyes: :lol: :mrgreen: Ей ора тява ме научите да хващам сомове на кльонк :lol: че вече ме поканиха за съотборник на състезанието с кльонк по Дунав,октомври месец :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :lol:Голям резил ще да съм..... :lol:
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Като гледам, как леко ръми и няма вятър си е само за кльонк.. :wink:
Сомски блуз...лично от Джимарата...нека някой да ми разправя, че не е бил Сомаджия... :lol: , че и левак и с тия сомски жици....ша ги изтрепи всичките.. :lol: Какъв барабанист си е взел...мале...,мале..на тоя ако му дадеш два кльонка да млати....ще изплува целия язовир.. :lol:

при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

toci23 написа:...... че вече ме поканиха за съотборник на състезанието с кльонк по Дунав,октомври месец :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :lol:Голям резил ще да съм..... :lol:

Тоци, това да не е онова секретно състезание по Дунава, дето никой, нищо не разбра.. :lol: , кой кого е хванал... :lol: .Единствено не разбирам, що се крият всички след състезанието...
Та се сещам и за другото състезание по тролинг. :lol: ..същите истории...строга тайна обвита в костурски кожи... :lol:
Накефи ме вуйчо ми, като за два дена донесох два сома, айде да не кажат пак, че са малки, единият беше колкото крака ми.. :lol: , ама нямах кантар, скоро си взех един малък до 40... :lol:
Та вика:
- Твоята работа на нищо не мяса, го отиде, га се върна, вуйна ти беше до магазина за хляб и още не се е върнала, а ти я превари... :lol:
Разсмя ме яката и му отговорих:
- След обед няма да влизам.. :lol: ..обещавам, ама га ще карат пак хляба... :lol:
- Към 18 часа....
- Е до тогава има време за още един, чакай да му дремна до новият хляб... :lol:
Та Тоци..., от втори в екипажа можеш на Дунав да станеш първи в състезанието.. :lol: -Божа му работа.. :wink: .
Bokata77

Мнение от Bokata77 »

Тоцка не така пошло де :rolleyes: дай повече за вашия тим , име , такъми ,оборудване , съотборника бива ли го в речния риболов :rolleyes: къв ви е потенциала и за какво се борите :drinkers: мисля да заложа на вашия тим :drinkers:
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

Генерала си продава мотора-тохацу 4т15к.Ако нямах щях да го купя :wink: Моя е виждал много,но до 70кг. :oops: Докато не кълве и си кльонкам,толкова много неща можеше да ми разкаже... :D
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Ако реши да си продава лодката да ми се обади. :mrgreen: Мотор не ми трябва за сега. Имам едно ДКВ-боксер с кош и кардан в гаража... :lol:
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

Bokata77 написа: дай повече за вашия тим
Ще ти обясня на бързо :D общо взето -отбора ни е от един пълен професионалист на Дунав за сом на кльонк-и аз пълен аматьор с минимални познания и опит в кльнка и то на река-но с голям мерак и упоритост :lol: Дръжте се........ :drinkers:
Bokata77

Мнение от Bokata77 »

toci23 написа:
Bokata77 написа: дай повече за вашия тим
Ще ти обясня на бързо :D общо взето -отбора ни е от един пълен професионалист на Дунав за сом на кльонк-и аз пълен аматьор с минимални познания и опит в кльнка и то на река-но с голям мерак и упоритост :lol: Дръжте се........ :drinkers:
Значи сте в топ 3 на 100% :drinkers: , даже слагам кашон Бушмилц за Вас , че отнесохте златото кът циганка детски надбавки :rolleyes:
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

Ще го чуете на Ивито :D Макр,че не е местен материал :lol: По-рядко и дълбочко,вдигането е песен,ударите са малко на големите(голям според мен е над 40),късмет колега... :wink: :D
Изображение
Изображение
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

Браво, сан! Кефи!
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

Diman написа:Браво, сан! Кефи!
:D И мен ме изкефи,но ако си оставях всички...щях да стана като тролингистите...с хиляди воблери за хиляди пари и да олзвам 2-3 :wink:
SFR
новобранец
новобранец

Мнение от SFR »

Ако не бъркам снимката - чакам го пред офиса в тъмното от засада :smt047 :smt117 . Днес ще му чуят песента в Банкя , пък дано не му се разлепи басейна на баровеца :mrgreen:
Благодаря ти за инструмента и за упътването :smt023
Не знам как се качва клип , ако на някой му се обяснява ще съм му благодарен . Ако ли не довечера ще питам чичо Гугъл :lol:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

И ние имаме Х-Зоги и ядеме бонбонки Тик-Так! :twisted: :mrgreen:

Изображение

Изображение

Изображение

:idea: Born to Lead! :wink:
Заключено