Риболовно състезание ГРЕБЕН КАНАЛ - 10 години naRiba.com

Информация отностно предстоящите състезания и първенства, както и резултатите от тях.

Модератори: Павел Иванов, Кърцата

Публикувай отговор
Аватар
NikLess
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Риболовно състезание ГРЕБЕН КАНАЛ - 10 години naRiba.com

Мнение от NikLess »

pacho69 написа:
mb4life написа:ми като хвърлиш 100 лева в водата за 4 часа и ти ша имаш претенции като искате да правите "празник на риболова " и т.н. дайте на една поляна да се наядем и напием и те тва е , ама на канала очаквано да дойдат стотици риболовци и да имат очаквания ако беше на Батак примерно едвали щеше да е същото като масовка :rolleyes:
Колега, кефа цена няма, никой никого на сила не е накарал да се записва, а и друга приказка има сухо дупе риба не яде, ако нямаш 100 лева за риболов, вземи и си намери друго хоби.
Колега не съм съгласен с теб и това за парите и хобито !!! Всеки риболовец трябва да има хиляди в джоба за да практикува хобито си ли ?
Роден за риболов, принуден да работи !!!
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Гроздев,ти злато ли Фърля в канала за 100лв...........спирам защото се усещам,че набирам и.....
Фиксер,на Папарака последният турнир организиран от него имаше малко повече хора,аз бях тапа буквално пред хангарите и понтоните където се пускат лодките.Истината е една-получи се Празник.
И стига сте си избивали недъзите с това,че еди кой си сте го победили,че при един директен двубой ще разберете истината.
VIVA nariba.com!!!
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
pacho69
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pacho69 »

никлес, като го сърби портфейла да не ги е давал и после да има претенции, незнам как се е представил на състезанието, но никой не го е карал насила. Или да вземе пример от един друг злобар, дето зада си нулира сметката се лови на басове кой е по-по-най. Бутник, той си смята и бензина или нафтата, кифлата, кафето, минералната вода и кво ли не още. Бахти и хората ей...
По-голям шаран от рибаря няма...
Аватар
NikLess
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от NikLess »

pacho69 написа:никлес, като го сърби портфейла да не ги е давал и после да има претенции, незнам как се е представил на състезанието, но никой не го е карал насила. Или да вземе пример от един друг злобар, дето зада си нулира сметката се лови на басове кой е по-по-най. Бутник, той си смята и бензина или нафтата, кифлата, кафето, минералната вода и кво ли не още. Бахти и хората ей...
Това кой го сърби портфейла е много различно от това че ако нямаш 100 лв да си намериш друго хоби ;) мисля, че се разбрахме :drinkers: Има хора всякакви по тоя свят !!!
Аватар
pacho69
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pacho69 »

Никлес, отдавна риболова стана много скъпо хоби, 100 лева няма да стигнат за комплект пръчка с макара влакно, кука плувка тежести, стръв и захранка, това имах впредвид.
Аватар
NikLess
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от NikLess »

pacho69 написа:Никлес, отдавна риболова стана много скъпо хоби, 100 лева няма да стигнат за комплект пръчка с макара влакно, кука плувка тежести, стръв и захранка, това имах впредвид.
Ама тука стана въпроса за това кой колко храна е хвърлил и за самото състезание ! За другото всеки е наясно ! Не мисля, че трябва да се спори особено и тук ...
Аватар
pacho69
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pacho69 »

NikLess написа:
pacho69 написа:Никлес, отдавна риболова стана много скъпо хоби, 100 лева няма да стигнат за комплект пръчка с макара влакно, кука плувка тежести, стръв и захранка, това имах впредвид.
Ама тука стана въпроса за това кой колко храна е хвърлил и за самото състезание ! За другото всеки е наясно ! Не мисля, че трябва да се спори особено и тук ...
Ми да е хванал риба бе, има рибари дето с една кофичка захранка и 500 гр. бял червей пълнят цели живарници, тва че е нахранил рибата си е негов проблем, не на организаторите. :drinkers: и после с големите претенции...
Аватар
NikLess
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от NikLess »

pacho69 написа:
NikLess написа:
Ми да е хванал риба бе, има рибари дето с една кофичка захранка и 500 гр. бял червей пълнят цели живарници, тва че е нахранил рибата си е негов проблем, не на организаторите. :drinkers: и после с големите претенции...
А всеки да се спасява по отделно :mrgreen: Аз мога да говоря за себе си ... ;)
Ивайло
новобранец
новобранец

Мнение от Ивайло »

4 кила Сенсас по 9.60 38 лв 1.5 кила бял- 18 лв 0.500 торен 20 лв глина 2 пакета 4 лв ароматизатор 1 бр 9,60 такса 20 лв= 110 лв ето :)Това че не ловихме не са виновни организаторите а времето колеги :) радвайте че се видяхме и ловихме кой колкото може аз не съм ловил имам 6 кълванета 6 рибки но се видях с много приятели
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Ивайло написа:4 кила Сенсас по 9.60 38 лв 1.5 кила бял- 18 лв 0.500 торен 20 лв глина 2 пакета 4 лв ароматизатор 1 бр 9,60 такса 20 лв= 110 лв ето :)Това че не ловихме не са виновни организаторите а времето колеги :) радвайте че се видяхме и ловихме кой колкото може аз не съм ловил имам 6 кълванета 6 рибки но се видях с много приятели
Теб те знам ,че си ларш. :lol: :lol: :lol: Ивчо,ти луд ли си да даваш пари за глина,тя ти беше под гъза бе :lol: :lol: :lol:
Още веднъж към всички мрънкачи-Фиксера с помощта на Дон Кърцони,Емо и още няколко души направиха един незабравим празник,радвайте се ,че сте били рамо до рамо с именити състезатели и ако сте успели да откраднете нещо от тях по време на риболова ще ви е от полза.
Аз вече се готвя за 24-ти :D
Още веднъж-Чест и почитания на целият екип nariba.com за положените усилия :supz:
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
stelco
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stelco »

Мда ,който не е доволен от представянето си има поправителен на 24,25 и 26. :D
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Там вече ще е голям разхода. :oops:
А как само ми се ходи....
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

chirusa_bg написа:Там вече ще е голям разхода. :oops:
А как само ми се ходи....
И на мен ми се въртят някакви такива мисли :D .
Аватар
RAAZIEL
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от RAAZIEL »

Eто и състезанието погледнато от друг ъгъл...
От всякъде се видя,че риболова бе на мач-младежа до мен хвана над 10 клена+бая уклей,аз през цялото време упорствах на директен-отначало тръгнах със седмака заради вятъра,а кото утихна минах на осмица.
Храната бе Traper special leszcz 2,5+1kg.Nessa+2 дози торен+200 бял и...
Общо имам 7 кълванета от тях релизирани 4 риби-3 клена и един слънчак :D

Както и първото така и това състезание,протече супер приятно,организацията и атмосферата бе перфектна и всичко мина разкошно.Радвам се,че участвах на това събитие и чакам следващото :D Благодарско и от мен :drinkers:

Изображение
Изображение
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
Аватар
fixxer
Администратор
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от fixxer »

Анонс - Риболовно състезание Гребен канал 2014 naRiba.com (Така да го нарека :) :) :P )

ПП. Изпращайте ми снимки от състезанието на fixxer@nariba.com
Текущо събраните снимки можете да разгледате тук: https://www.facebook.com/media/set/?set ... 407&type=1
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
Публикувай отговор

Обратно към “Състезания и Първенства”