Къде се намирам:
Мероприятия
Състезания и Първенства
naRiba.com

Форум

Риболовно състезание ГРЕБЕН КАНАЛ - 10 години naRiba.com
Модератори: Павел Иванов, Кърцата
- NikLess
- вече хвърля и на тежко
Re: Риболовно състезание ГРЕБЕН КАНАЛ - 10 години naRiba.com
Колега не съм съгласен с теб и това за парите и хобито !!! Всеки риболовец трябва да има хиляди в джоба за да практикува хобито си ли ?pacho69 написа:Колега, кефа цена няма, никой никого на сила не е накарал да се записва, а и друга приказка има сухо дупе риба не яде, ако нямаш 100 лева за риболов, вземи и си намери друго хоби.mb4life написа:ми като хвърлиш 100 лева в водата за 4 часа и ти ша имаш претенции като искате да правите "празник на риболова " и т.н. дайте на една поляна да се наядем и напием и те тва е , ама на канала очаквано да дойдат стотици риболовци и да имат очаквания ако беше на Батак примерно едвали щеше да е същото като масовка
Роден за риболов, принуден да работи !!!
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Гроздев,ти злато ли Фърля в канала за 100лв...........спирам защото се усещам,че набирам и.....
Фиксер,на Папарака последният турнир организиран от него имаше малко повече хора,аз бях тапа буквално пред хангарите и понтоните където се пускат лодките.Истината е една-получи се Празник.
И стига сте си избивали недъзите с това,че еди кой си сте го победили,че при един директен двубой ще разберете истината.
VIVA nariba.com!!!
Фиксер,на Папарака последният турнир организиран от него имаше малко повече хора,аз бях тапа буквално пред хангарите и понтоните където се пускат лодките.Истината е една-получи се Празник.
И стига сте си избивали недъзите с това,че еди кой си сте го победили,че при един директен двубой ще разберете истината.
VIVA nariba.com!!!
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
никлес, като го сърби портфейла да не ги е давал и после да има претенции, незнам как се е представил на състезанието, но никой не го е карал насила. Или да вземе пример от един друг злобар, дето зада си нулира сметката се лови на басове кой е по-по-най. Бутник, той си смята и бензина или нафтата, кифлата, кафето, минералната вода и кво ли не още. Бахти и хората ей...
По-голям шаран от рибаря няма...
- NikLess
- вече хвърля и на тежко
Това кой го сърби портфейла е много различно от това че ако нямаш 100 лв да си намериш друго хобиpacho69 написа:никлес, като го сърби портфейла да не ги е давал и после да има претенции, незнам как се е представил на състезанието, но никой не го е карал насила. Или да вземе пример от един друг злобар, дето зада си нулира сметката се лови на басове кой е по-по-най. Бутник, той си смята и бензина или нафтата, кифлата, кафето, минералната вода и кво ли не още. Бахти и хората ей...

Никлес, отдавна риболова стана много скъпо хоби, 100 лева няма да стигнат за комплект пръчка с макара влакно, кука плувка тежести, стръв и захранка, това имах впредвид.
- NikLess
- вече хвърля и на тежко
Ама тука стана въпроса за това кой колко храна е хвърлил и за самото състезание ! За другото всеки е наясно ! Не мисля, че трябва да се спори особено и тук ...pacho69 написа:Никлес, отдавна риболова стана много скъпо хоби, 100 лева няма да стигнат за комплект пръчка с макара влакно, кука плувка тежести, стръв и захранка, това имах впредвид.
Ми да е хванал риба бе, има рибари дето с една кофичка захранка и 500 гр. бял червей пълнят цели живарници, тва че е нахранил рибата си е негов проблем, не на организаторите.NikLess написа:Ама тука стана въпроса за това кой колко храна е хвърлил и за самото състезание ! За другото всеки е наясно ! Не мисля, че трябва да се спори особено и тук ...pacho69 написа:Никлес, отдавна риболова стана много скъпо хоби, 100 лева няма да стигнат за комплект пръчка с макара влакно, кука плувка тежести, стръв и захранка, това имах впредвид.

- NikLess
- вече хвърля и на тежко
А всеки да се спасява по отделноpacho69 написа:Ми да е хванал риба бе, има рибари дето с една кофичка захранка и 500 гр. бял червей пълнят цели живарници, тва че е нахранил рибата си е негов проблем, не на организаторите.NikLess написа:Ама тука стана въпроса за това кой колко храна е хвърлил и за самото състезание ! За другото всеки е наясно ! Не мисля, че трябва да се спори особено и тук ...pacho69 написа:Никлес, отдавна риболова стана много скъпо хоби, 100 лева няма да стигнат за комплект пръчка с макара влакно, кука плувка тежести, стръв и захранка, това имах впредвид.и после с големите претенции...

4 кила Сенсас по 9.60 38 лв 1.5 кила бял- 18 лв 0.500 торен 20 лв глина 2 пакета 4 лв ароматизатор 1 бр 9,60 такса 20 лв= 110 лв ето
Това че не ловихме не са виновни организаторите а времето колеги
радвайте че се видяхме и ловихме кой колкото може аз не съм ловил имам 6 кълванета 6 рибки но се видях с много приятели

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Теб те знам ,че си ларш.Ивайло написа:4 кила Сенсас по 9.60 38 лв 1.5 кила бял- 18 лв 0.500 торен 20 лв глина 2 пакета 4 лв ароматизатор 1 бр 9,60 такса 20 лв= 110 лв етоТова че не ловихме не са виновни организаторите а времето колеги
радвайте че се видяхме и ловихме кой колкото може аз не съм ловил имам 6 кълванета 6 рибки но се видях с много приятели

Още веднъж към всички мрънкачи-Фиксера с помощта на Дон Кърцони,Емо и още няколко души направиха един незабравим празник,радвайте се ,че сте били рамо до рамо с именити състезатели и ако сте успели да откраднете нещо от тях по време на риболова ще ви е от полза.
Аз вече се готвя за 24-ти

Още веднъж-Чест и почитания на целият екип nariba.com за положените усилия

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- stelco
- ще става разбирач
Мда ,който не е доволен от представянето си има поправителен на 24,25 и 26. 

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Там вече ще е голям разхода.
А как само ми се ходи....

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
И на мен ми се въртят някакви такива мислиchirusa_bg написа:Там вече ще е голям разхода.![]()

Eто и състезанието погледнато от друг ъгъл...
От всякъде се видя,че риболова бе на мач-младежа до мен хвана над 10 клена+бая уклей,аз през цялото време упорствах на директен-отначало тръгнах със седмака заради вятъра,а кото утихна минах на осмица.
Храната бе Traper special leszcz 2,5+1kg.Nessa+2 дози торен+200 бял и...
Общо имам 7 кълванета от тях релизирани 4 риби-3 клена и един слънчак
Както и първото така и това състезание,протече супер приятно,организацията и атмосферата бе перфектна и всичко мина разкошно.Радвам се,че участвах на това събитие и чакам следващото
Благодарско и от мен

От всякъде се видя,че риболова бе на мач-младежа до мен хвана над 10 клена+бая уклей,аз през цялото време упорствах на директен-отначало тръгнах със седмака заради вятъра,а кото утихна минах на осмица.
Храната бе Traper special leszcz 2,5+1kg.Nessa+2 дози торен+200 бял и...
Общо имам 7 кълванета от тях релизирани 4 риби-3 клена и един слънчак

Както и първото така и това състезание,протече супер приятно,организацията и атмосферата бе перфектна и всичко мина разкошно.Радвам се,че участвах на това събитие и чакам следващото

ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
Анонс - Риболовно състезание Гребен канал 2014 naRiba.com (Така да го нарека
)
ПП. Изпращайте ми снимки от състезанието на fixxer@nariba.com
Текущо събраните снимки можете да разгледате тук: https://www.facebook.com/media/set/?set ... 407&type=1

ПП. Изпращайте ми снимки от състезанието на fixxer@nariba.com
Текущо събраните снимки можете да разгледате тук: https://www.facebook.com/media/set/?set ... 407&type=1
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS