С лодка в морето 2017-сафрид

Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1

Публикувай отговор
debel 65
новобранец
новобранец

Re: С лодка в морето 2017-сафрид

Мнение от debel 65 »

:fishing1:
fishermann2 написа:Тия осем риби с голи ръце ли хваща?
Не избързвай със заключенията.Сезона тепърва ще започва,а кефа ще е на макс.
Пожелавам ти и много късмет,от който ще имаш определено нужда.
gogata1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogata1 »

debel 65 написа:Хванах първите си 8 рибки сафрид.След като дадох 5 бона за джип за да превозвам лодката 4 бона за двигател и още 2 бона за лодка и сонар.направо съм щастлив по над хиляда лева ми идва сафридчето вкуснооооооо кеф.
Още наколко бона за такъми и ще ти излезе около 500лв килото ;)
Аватар
EU_BG_akademika
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от EU_BG_akademika »

gogata1 написа: Още няколко бона за такъми и ще ти излезе около 500лв килото
Цената за кило варира, в зависимост оборудване/ наличие на риба..... От 10 години горе долу си смятам, но под 50лв за кило на годишна база не съм я изкарвал. И това за морето, ако се занимаваш само със сладководен там няма падане под 300лв....
но това е статистика....... А иначе.... кеф цена няма!
Ако искаш да си щастлив 2 часа-напий се, ако искаш да си щастлив 1 месец- ожени се, ако искаш да си щастлив цял живот- стани рибар.
/китайска мъдрост/
Аватар
nabor4eto
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от nabor4eto »

debel 65 написа:Хванах първите си 8 рибки сафрид.След като дадох 5 бона за джип за да превозвам лодката 4 бона за двигател и още 2 бона за лодка и сонар.направо съм щастлив по над хиляда лева ми идва сафридчето вкуснооооооо кеф.
Айде честито...добре дошъл в отбора...и един съвет - така ако ги смяташ нещата /5бона това+2бона онова/ , никога няма да ти излязат сметките....кефа цена няма
ПС....пожелавам много уловени риби и приятни преживявания в морето
Ненавременното изпиване на втората чаша, обезсмисляло първата :drinkers:
Аватар
fishmaster_M
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от fishmaster_M »

:lol: :lol: :lol:
добре я подкарваш!!!А бе с упорство,постоянство и мерак нещата ще се подобряват значително :wink: като те хване тая краста начесване няма....
Аватар
EU_BG_akademika
ще става разбирач
ще става разбирач

Само нема се пуашиш, подготви се психически, че всяка кукичка от чепарето, изглежда така

Изображение

И като свикнеш с тази мисъл, си ловкаш за кеф само :fishing3:
Ако искаш да си щастлив 2 часа-напий се, ако искаш да си щастлив 1 месец- ожени се, ако искаш да си щастлив цял живот- стани рибар.
/китайска мъдрост/
Аватар
nabor4eto
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от nabor4eto »

Днес на Болата голяма скръб :smt022 ...влизане в 9,30ч към носа...около 20-тина лодки никой нищо не хваща :finga: ...от носа направо срещу Русалка и там толкова лодки, но вадиха по една- две рибки през десетина минути....от там още нагоре срещу Яйлата - и там същия :smt097 ....навътре , навънка пръсната риба, предполагам щото много делфин имаше....към 12ч се преместихме срещу сухото дере - 26-ти метър...дали делфина се наяде и спря да я гони , дали нещо друго, но почнаха да излизат пълни гирлянди ....в крайна сметка една хубава разходка в морето, а то беше разкошно...колко риба умишлено няма да споменавам - колкото толкова - има да изцапаме тигана :partyman:
Ненавременното изпиване на втората чаша, обезсмисляло първата :drinkers:
ИвоСф
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ИвоСф »

Днес от 16.00 до 19.00 Пред Галата 20 риби. На връщане едни колеги казаха, че са я напипапали на 3-4 мили южно навътре след Аладжа банк. Пасажа бил голям казаха, че имат по 10 кг. на човек.
Аватар
fishmaster_M
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от fishmaster_M »

явно се е дръпнал,днес на Шкорпиловци са били доста навътре,само там го е имало....не мога да кажа на какво разстояние е от брега,може би около 3-4 км.Имало и циганета!
ИвоСф
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ИвоСф »

fishmaster_M написа:явно се е дръпнал,днес на Шкорпиловци са били доста навътре,само там го е имало....не мога да кажа на какво разстояние е от брега,може би около 3-4 км.Имало и циганета!
И аз днес е търсих на вътре на 23 метър нямам представа това на колко км. е пред Галата, но можеби има 3-4 но нищо не пипна. Всичките 20 риби удариха на 17 метър като държаха 10 метър.
debel 65
новобранец
новобранец

Мнение от debel 65 »

Привет на всички. От мен доклад пред Галата сутринта 10 хубавки сафридчета и туй то
3D Tender
новобранец
новобранец

Мнение от 3D Tender »

В Събота пред Болата сафрида течеше на 10м при 22м дълбочина. Харесваше розово и зелено чепаре. От зеленото отхапани 2 куки и хванат един ченокоп. Двама до обяд 14кг сафрид.
Аватар
EU_BG_akademika
ще става разбирач
ще става разбирач

Нещо бъркате, вчера 26.08 от Камчия до поворота имаше сафрид, пръснат рядко пипа но имаше. И като казвам поворота, беше ачик от него на 21 метър, а Пред Палеца/Камчия 25ти и ачик. Навсякъде държеше от 10ти до 15ти метър Бяхме 12 часа в морето със жената и си взехме доволно сафридец. Като от тия 12 часа, 5 часа минаха в плаж на Родни балкани... Придвижване на тролинг- капо
/китайска мъдрост/
Аватар
rashkoto1
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от rashkoto1 »

Траката днес към кило от 7 до към 10ч.Много рядък и едър.
От всичко най-обичам, гол по пясъка да тичам!
ИвоСф
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ИвоСф »

Днес от 08.00 до 13.00 пред Галата след рейда много много доволо. Рибата държеше 12-15 метър.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов от лодка”